Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Efendi Lukoli,
    Pse hyn ne nje forum te krishtere kur ju ktheheni vetem nga kibla ?
    leje komunitetin krishtere te qete, me se miri eshte, une nuke shkoj te ofendoj muslimanet askund, ata kane te drejtat e veta nese e ndiejn vehten mysliman dhe mbaroi puna...

Lutu andej kah ta merr mendja....
    harrova e ceki se edhe une jam nje ish-katolik pastaj nje ish-mysliman....

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Senadi_ul Lexo Postimin
    Përhapja e Islamit në Shqipëri …Thomas Arnold
    Shkaqet e kalimit në Islam te shqiptarët … Muhamet Pirraku
    Baza e çdo feje - përsosshmëria morale …Imam Vehbi Ismaili
    Tentativë e pasuksesshme dhunë fetare …Sherif Delvina
    Antagonizmi ndërmjet dy kishave për dominim në tokat e Arbërisë (i hapi rrugën fesë Islame) …Iljaz Rexha
    Roli i Islamit në integrimin e Shqipërisë etnike dhe të kombit shqiptar …Dr. Muhamet Pirraku
    Momente të kalimit në Islam të popullsis shqiptare në shekullin XV - XVII …Ferit Duka
    E vërteta dhe paragjykimet për Islamin në botë dhe ndër shqiptarët …Mr. Qemajl Morina
    Islamizimi i popullit shqiptar …Skender Riza
    Kultura Islame shqiptare në vitet '20 - '30 të shekullit XX ...Viron Koka
    Roli i Islamit për forcimin e unitetit kombëtar shqiptar në dhjetëvjeçarin 1981 - 1991…Ana Lalaj

keto artikuj i gjeni ne kete link:
    http://www.horizonti.com/libri/index.html
    Ne Prill isha ne Ulqin dhe duke ecur me disa kolege (te gjithe musliman) nje djalosh me mjekerr alla-BinLaden dhe me pantallona tre-fertale kalon rrugen qe na beri te gjithve te qeshim dhe komentojme. Ta merr mendja se cfar komentesh ishin? Tash po besoj se ishe ti Senad.

Edhe nje liber ta plotsojsh listen: Gjergj Gjegji- disertacioni i doktoratures ne Univerzitetin e Zagrebit mbi konvertimet e dhunshme te shqiptareve te zones se Malsise se Karadakut. Me dokumente, emra, mbiemra, data etj........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2006
    Postime
    15

hahahahah traboin

pershendetje traboin
    une nuk e vizitoj fort forumin dhe ka kohe qe skam hyre ne te, por nje shok i imi me tregoj se cfar kishe shkruar ne forum dhe me tha qe shikoje pak cka te ka shkruar traboini dhe qesh edhe ti pak me te.
    me te vertet me ke bere te qeshem se cfar budallallekut je duke treguar.

kur je takuar ti me ate djalin, kushdo qofte ai, a mendon se feja islame ne pantallona e mjekrra eshte more i gjore...por ske faj sepse me ato te vegjlit ben dialog dhe mundohesh te tregohesh dikushi....
    por nese don me komentu dhe te bejm dialog urdhero flasim, vec me argumente, e jo me budallallekun tend, qe ma merr mendja se krejt anetaret e forumit kan qesh me ty se cka shkruan.

cdo te mire, dhe rri gzushem.
    P.S. nese je ne ulqin mu lajmero dhe takohemi nese ke deshire.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Senadi_ul Lexo Postimin
    pershendetje traboin
    une nuk e vizitoj fort forumin dhe ka kohe qe skam hyre ne te, por nje shok i imi me tregoj se cfar kishe shkruar ne forum dhe me tha qe shikoje pak cka te ka shkruar traboini dhe qesh edhe ti pak me te.
    me te vertet me ke bere te qeshem se cfar budallallekut je duke treguar.

kur je takuar ti me ate djalin, kushdo qofte ai, a mendon se feja islame ne pantallona e mjekrra eshte more i gjore...por ske faj sepse me ato te vegjlit ben dialog dhe mundohesh te tregohesh dikushi....
    por nese don me komentu dhe te bejm dialog urdhero flasim, vec me argumente, e jo me budallallekun tend, qe ma merr mendja se krejt anetaret e forumit kan qesh me ty se cka shkruan.

cdo te mire, dhe rri gzushem.
    P.S. nese je ne ulqin mu lajmero dhe takohemi nese ke deshire.
    As une nuk e frekuentoj shume Forumin, por pergjegja jote me erdhi me e-mail. Faeminderoje shume ate shokun qe te paska treguar dhe paska dhene nje arsye qe te gezohesh dhe qeshesh aq shume. Te qeshurit eshte te shendosh, prandaj te propozoj qe komentin tim ta kesh cdo kohe me vete, qe kur te bjesh ne far depresioni apo medime jo te kedeshme ta lexojsh dhe te kenaqesh. te thom te drejeten une nuk pac aq shum humor ne te, por hajt, 100 njerez 100 mendime. Pluralizem dhe demokraci kemi, apo jo!

Sa per ate qe kam thene eshte 100% e vertete. Keshtu ndodhi dhe keshtu e tregova.

Sa per tu takuar me ty se kam problemin aspak, ne fak me gjith knaqesi, por per fat te keq nuk jetoj ne MZ dhe se bosoj se nuk do vizitioj kete vit sepse isha pranveren qe kaloj.

Por po Ulqinin dhe Ulqinaket i njoh mire. Kam shume shoke ne NY nga ana juaj. Per kuriozitet po thuaj se te gjith jane te besimit islam. Islamin as se ofendoj as nuk mendoj se behet me mjekra dhe mini-pantallona, por mendoj se kjo ne nje zone turistike si Ulqini eshte e re dhe nuk pelqehet nga pjesa dermuese e Ulqinakeve. Ndoshta jam gabim, por mendoj se tregon nje fryme te panjohur per ne shqipatret.

Per perfundim, ju deshrojn sezone te mire turistike (posacerisht atje ke ADA)....

Te fala,

Trabini

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga NoName Lexo Postimin
    Te keshilloj qe ta analizosh mire deshmine e Imzot Dode Gjergjit, pastaj flit. I vetmi komuniteti katolik shqiptar ka te drejten e mbrojtjes historike te Kombit.

Katoliket shqiptare eshte raca me e paster shqiptare !!

NoName

ca flet oree e ca do behet me ateistet e muslimanet e ortodoxet e agnostiket te cilet e quajn veten shqiptar mos valle keta te fundit nuk kan dreit te quhen as shqipetar apo as mos ta mbrojn kombin e tyre pooo ikkk ore edhe ti atje ne llindjen e mesme te vari i jezusit , Shqipetari i cili e numeron veten shqipetar mbi te gjitha i ka te gjitha dreitat konbatre si te gjith po ca je ka ja fut kshtut kot ore biri jezusit
    We are all Aliens

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Me thuaj pak te lutem se kush i ka shkruar librat e pare ne Gjuhen Shqipe ??

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    me thuaj me par se ato libra a iu kushtuan Krishtit apo shqiptaris ?? apo vetem per shqiptaret katolik ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga extreme : 28-06-2008 më 15:41
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    Qysh kur paskan filluar fjaloret e Imozt Frang Bardhit t'i perdorin idhujtarit e isalmit ??

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga NoName Lexo Postimin
    Qysh kur paskan filluar fjaloret e Imozt Frang Bardhit t'i perdorin idhujtarit e isalmit ?? :)
    Noname sa reklam jeni ka na beni hiq idene se keni , po apet mire njerzit perpara s kane dite per Islamin ju me keto gjera qe po thuani vetem po i shtini njerzit me lexu per fene Islame e bum musliman po behen dhe po e shohin qe s eshte ashtu , te verteten nuk mund ta mbulosh ajo del here do kur do andaj te gjithe e dine qe Islami eshte e verteta ,me pelqeu video veq vazhdoni keshtu thuani njerzeve lexoni per Islam . Shume po i frigoheni Islamit bile edhe ju po deklaroni qe Islami ka me dominu ne Europe kaq kisha , qe pe na shtoni besimin ma fort bre .
    KOSOVA E MADHE

Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    eldonel, nuk diskutohet qe tashme ne tokat shqiptare ka hy fundamentalizmi, biles jo vetem ka hy, por edhe ka dergu ushtare mbrapsht ne dar el islam per te luftu! Iliri nje shqiptar Shqipnie u kap ne Siri duke ndihmu grupet terroriste atje!

Studentet qe studiojne ne Saudi,te gjithe jane nje potencial i propagandes radikale islamike(wahabizmit)!

Perleshja do te vije,por mbetet te shohim sa do jete mbeshtetja ne masen e popullit shqiptar ne luften kundre vellazenve te tyre kristiane!

Islami predikon lufte,sepse e tille eshte toka atje,islami eshte ideologji pushtuese, pushtim pa lufte nuk ka!

Muslimanet shqiptare nuk u vehet faj qe kujtojne se islami eshte paqesor, ky eshte islami shqiptar!

E jo ai arab,ai ndryshin me islamin tradicional shqiptar!

Ne momentin kur radikalet islamike do ndjehen te sigurte per prezencen e tyre ne Shqiperi,atehere Shqiperia do behet vatra kryesore e terrorizmit islamik!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Gjergji, Martiri i Madh Çudibërës - 23 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 24-04-2025, 01:03
  2. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  3. Katalog shenjtorësh
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:31
  4. "Nano Ik", protesta sërrisht në Bruksel
    Nga Asteroid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-05-2004, 12:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •