joo nuk duhet te rrafet gruja ..po grues duhet doren ngoj me ja shti e me ja nxjer lukthin
dajaki 3x1 + deserti pas 12![]()
joo nuk duhet te rrafet gruja ..po grues duhet doren ngoj me ja shti e me ja nxjer lukthin
dajaki 3x1 + deserti pas 12![]()
.....nuk ndahet cifti per nje shpulle, por ne keto raste qe duken keshtu gjasme ndarje per nje shpulle....e verteta ne te tilla raste i ka rrenjet e thella, dhe ka te beje me shume me presionin psikologjik, apo qellime dytesore.
Dhuna e mirefillte fizike nuk duhet te ekzistoje; turp te kene ata meshkuj qe e masin forcen e tyre me femrat...nuk jane tjeter vetem ca copa idiotash.
Budallacka ato femra qe e lejojne mashkullin ti poshterojne gjithmone ne kete menyre animaleske.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Une kam bindjen se gruaja duhet rahur, por jo edhe ti shkaktohen lendime serioze. Por qe ndonjehere e meriton, kjo eshte shume e verete. Kam ca kolege ne pune qe bejne si nje CD-player i prishur, ose thua se ke vene gishtin butonit (repeat) dhe perserisin te njejtat fjali me mijera e mijera here, te padurueshme! Megjithate nje shpulle ka efekte shume pozitive, te sjell ne vetedije te shohesh situaten nga nje kend tjeter.
Por sic kishte thene edhe nje antar tjeter me siper, nuk duhet pergjithesuar, ka gra (engjuj) qe eshte mekat ti prekesh e lere me te ushtrosh dhune mbi to.
- The rest is silence.
po prefiksin ,
?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt