Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nga i kam mesuar lol filmat horror jane goxha inspirues ... burg the ... une ... me mend qe kam une ai bukuroshi qe do jet ne krah timin do e masi menderen mire para se te arrije deri tek ngritja e gishtit lere me te dores.
Bluje si mi goc se paskam ven re un qe e ke permendur edhe ti, nejse qe te jesh ne siguri te plote mundesisht nje doze e mire valiumi apo cfaredolloj ilaci te tipit te tille dhe vazhdo punen e qete![]()
Se e kupton vete tani qe dhe i martum, dhe me i grumbull kalamaj, dhe bishtrrjepur ekonomikisht...te dalesh te gjuash sikur s'shkon.![]()
![]()
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
thjesht shof shume filma me tortura e gjera
kjo puna e kondicionimit eshte teper e perdorur, psh ideja e 'manchurian candidate' eshte e te njejtit funksion. ose, nje klasik tjeter qe ne shqiptaret e njohim me mire eshte filmi 'telefon', me charles branson. Vargjet e Robert Frost jane kondicionimi. "The woods are lovely, dark, and deep, but I have promises to keep. And miles to go before I sleep, and miles to go before I sleep...." E mban mend?
Nasradini ka then:" Kujt ja kam shajt nėnėn, m'ka respektua ma shume." Femrat sa ti toleron te "kajn nėnėn" (si ka thėn Besarta.)
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
me gruan , ne kete kohe qe ka ardhe sot duhet te perdoresh durimin , komunikimin dhe ballafaqimin dhe jo dhunen .
zakonisht dhuna perdoret kur deshton dialogu dhe mendoj se nuk eshte mire te japesh nje shpulle se nuk zghidh gje ,por ghithashtu mendoj qe do ishte me e shendetshme nga ana psikologhike qe nervat mund te shuheshin me nje puthje , nje perkedhelje te zjarte ne nerva e siper .
Krijoni Kontakt