po flasim per nje shpulle ketu jo per dhune fizike.
Psh personalisht dhe kam dhene ndonje shpulle, po dhe me kane dhene (gruaja lol), pa dhune. Keshtu qe te ndajme pak shpullen nga dhuna.
I ke parasysh neper filma ato femrat qe i japin nje shpulle mashkullit, ka lezet, nuk eshte dhune ajo.
Vete shpulla si akt(flasim per nje shpulle e jo per 10 rradhazi) nuk ka per qellim demtimin fizik te dikujt, eshte me shume psikologjike se sa fizike.
X-files, e paske gruan tolerante se vallai une me zor do kisha toleruar nje fjale jashte vendi, jo me shpulle. E ne ate moment, sikur te me ndodhte, i lutem Zotit te mos kem noj objekt te forte afer se...
Keshtu ka pase bere yt ate ne familjen tende?
E po, kur ti toleron gruan, konsiderohesh mashkull i mire, i urte, familjar...po te ishte e kunderta do konsideroheshe si keqtrajtues![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po mua qe me rref gruaja kam te drejte te kerkoj divorc per keqtrajtim?
po e ekstremizon pak ti,
ēdo te thote "fjale jashte vendi", ne familje dhe ne cift ka diskutime dhe mosmarrveshje, qe zgjidhen me debat, po ti si e dashke partnerin te mos kete guximin te te kundershtoje ate qe thua ti.
As une nuk jam per shpulla ne fakt, por po te flasim dhe per "fjale jashte vendi" kjo me duket pak si ana tjeter ekstreme e medaljes.
Im ate smori nje gru qe i ka marre koka ere si puna jote qe mban ne firme hyj eshte shkurtimi i hyjneshe.
Feministe islamike mund te jete vetem nje qe vertet e ka hak,se ka probleme te renda personaliteti duke qene se kerkon te puqe 2 ekstreme si feminizmi dhe islami .
Femrat nuk jane te gjitha njesoj, ashtu si edhe meshkujt. Ka femra qe duan dru te te respektojne, ka meshkuj qe perdorin dhunen per tu respektuar. Te dyja keto kategori ekzistojne
e gjeja me e mire do ishte qe keto kategori te martoheshin mes vedit.
Fatkeqesia eshte kur nje prej ketyre anormaleve martohet me ndonje te kategorive normale. Aty lindin telashet e verteta.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Varet nga forma ne te cilat njeriu i nderton maredheniet, x-files. Une personalisht i ndertoj ne respekt reciprok dhe s'i le vend keqtrajtimit verbal apo fizik. Ama une e respektoj ne ate forme sa te mos e bej veten kurre te meritoj nje fjale te rende, sidoqofte, nje mashkull qe godet nje femer eshte i dobet ne cdo sens. E poashtu eshte i afte te beje cdogje te keqe.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk e di pse duhet zgjedhur ruga e dhunes kur fare mire ka shume menyra te tjera per tu mare vesh ne 1 cift...une vet si femer nuk me pelqen kjo ide dhe mendoj se dhuna eshte zevendesimi i nje komunikimi pa nivel .... Per mua dhuna eshte gjeja me e ulet qe 1 mashkull mund te arij ne 1 femer![]()
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Krijoni Kontakt