Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 129 prej 129
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga carbondcd Lexo Postimin
    Sakt osht ...
    Jo nuk është e saktë. Ajo që është e saktë është që shqiptarët e maqedonisë janë plagosur, se atyre nuk ju ka dalur ngjyra e partisë por gjak nga trupi. Janë shqiptarët që i vrasin shqiptarët. Turp.
    Në momentin që ka ndodhur një gjë e tillë të gjithë politikanët shqiptar do te¨duhej të tërhiqeshin nga skena politike, sepse ata kanë dështuar në parimin më të shenjtë - atë të bahkimit të popullit tonë, e të mos flasim pastaj për interesat tjerë.

Dhe jo politikanët shqiptar të Maqedonisë por krejt populli shqiptar i Maqedonisë e mban fajin për incidentet e shkaktuara atje. Nëse politikanët atje nuk janë të vetëdijshëm për interesat kombëtar dhe janë qorruar nga inatet personale atëherë do të duhej që populli ta dinte ku janë ineresat e tij dhe të ruanin qetësinë. Këtë herë shqiptarët në Maqedoni kanë dështuar dhe në këtë kohë çdo dështim i yni është fitore e armiqëve tanë.

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Rosa e qetesise Lexo Postimin
    BDI është forca SHqiptare
    BDI është zëri i SHqipeve
    BDI meriton vendin aty ku diskutohet për të drejta,aty ku flet Europa
    BDI është syri i Shqipeve që për aq vite ishin të verbër
    QË SONTE PAS MESNATE SHQIPTARËT DO FRYMOJNË LIRSHËM,QË SONTE PAS MESNATE DO HAPEN DYERT E BUNKEREVE TË TACIT,DO HAPEN BIRRUCAT E MINJËVE PËR SA TË JENË GJALLE TË FUTEN E MOS TË DALIN
    Po mirë ata që nuk qenkan me BDI-në a nuk janë edhe ata shqiptar a?
    Ata nuk po e dashkan kombin e tyre sikur të BDI-së a?
    A je i vetëdijshëm se sa dëm na bëjnë ekstremitetet e tilla?

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Coca-Cola Lexo Postimin
    ***VMRO ka bashkpunuar me BDI ne dhe ka arestuar dhjetra aktivist te PDSH-se.

Dmth me ne fund pranuat qe policia eshte nen drejtimin direkt te Partive ne qeveri dhe teresisht ne sherbim te tyre.

Ja nje ekuacion logjik

Nese mund te themi se :
    DPMNE ka bashkepunuar me BDI per te arrestuar aktivistet e Partise se Menduhit.

Logjikisht mund te themi edhe se:
    DPMNE ka bashkepunuar me Partine e Menduhit per te vrare e plagosur aktivistet e BDI-se ne diten e Vjedhjeve te Parakoheshme.

Po ju si thoni?!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Dmth me ne fund pranuat qe policia eshte nen drejtimin direkt te Partive ne qeveri dhe teresisht ne sherbim te tyre.

Ja nje ekuacion logjik

Nese mund te themi se :

DPMNE ka bashkepunuar me Partine e Menduhit per te vrare e plagosur aktivistet e BDI-se ne diten e Vjedhjeve te Parakoheshme.

Po ju si thoni?!
    Perndryshe ne at grupin e Kondoves , ku u kap edhe Agim narkomani , aty kishte edhe 3 polic. Kjo zyrtarisht. Pra po del ne shesh se policija ka bashkpunu me kriminelet e PDSH-se
    Shqiperi eshte edhe Cameria

USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin

Ja nje ekuacion logjik

Nese mund te themi se :

Po ju si thoni?!
    Ne de ja kthim Gruevskit de ja ngulim, po ju si parti jashtparlamentare cka de beni

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Coca-Cola Lexo Postimin
    Ne de ja kthim Gruevskit de ja ngulim, po ju si parti jashtparlamentare cka de beni
    As nuk na i kane vrare aktivistet e as nuk na i kane arrestuar hajdutet neve... Jemi rehat!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Postime
    49
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Unë shpreha ngushëllimet e mia për djalin në fjalë, dhe më vjen tepër keq, që shkoi në botën tjetër për B.thën e ALI AHMETIT!!, kjo më nervozon tejmase, ai na morri shumë të rri në kohën e luftës, ja që edhe tash në zgjedhje vazhdon me të njëjtin ritëm.
    Si more zoteri Ali Ahmeti mori te ri ne kohen e luftes .A nuk u vrane ata nga dora e ushtrise se shtetit Maqedon qe diskriminoi shqiptaret.

Si jeni ne gjendje te minimizoni luften qe bene shqiptaret per te jetuar te barabart dhe jo te neperkembur.

Kjo qe po ndodh mes shqiptareve ne Maqedoni eshte turp ,dhe per kete jane fajtore te gjithe politikanet e jo vetem nje .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Kta e minimizojn dhe e percmojn luften heroike te UCK-se , me qellim qe te behen sa me te pershtatshem per sllavet dhe me kete PDSH-ja te jet ajo parti qe dot jet ne qeveri , sepse kta nencmojn shqiptaret dhe normal sllavi i zgjedh ata qe me popullin e vet sillen ne menyr brutale dhe te eger , sikur qe ben Menduh Vojvoda.
    Kta nencmojn mbi 100 familje shqiptare qe humben antaret e tyre ne luften e lavdishme te vitit 2001 , ku per her te par shqiptari ngriti doren kundrejt shtetin , i cili i kishte shkaktuar shum dhimbje me shekuj te ter.
    Per her te pare shqiptari i tha sllavit , kadal o sllav se un dij edhe ndryshe dhe cdo her qe do tme shkelesh nderin , un dot jem i ketill , dot me gjejsh ne malin tim dhe do ti vras ushtaret per te marr hak per cdo shqiptar qe ke vra.

Prej luftes se 2001 , cdo sllavit i ka hy nje frik e madhe ne raport me shqiptarin dhe tani po shesin shtepit me te madhe , kur shkon shqiptari ne spital ose ne administrat aty le sa ka puntor shqiptar , por edhe sllavi tani te ngritet ne kemb dhe te respekton , ndersa me par sna benin mall.
    Kjo esht ajo qe Menduh Thaci Vojvoda sguxon ta qese posht .
    E dini kush jan ata qe dojn ta poshterojn lufen e 2001 ? Jan gjith ata qe skan pas lidhje me ket luft , ndersa ish luftaret cdo vit perkujtojn ket luft dhe jan krenar qe arriten te behen pjes e ndryshimeve ne te mir te shqiptarve.
    Lavdi deshmoreve , respekt per ish ushtaret e UCK-se dhe familjet e tyre.
    Rroft vepra e UCK-se , posht tradhtaret !
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    BDI-ja do të ngrenë aktpadi penale kundër Menduh Thaçit

Shkup, 10 qershor (MIA) - Kryetari i Shtabit Zgjedhor të BDI-së, Izet Mexhiti sot deklaroi se do të ngrenë aktpadi penale kundër liderit të PDSH-së Menduh Thaçi, sepse sipas tyre ai duhet të mbajë përgjegjësdi për incidentet që kanë ndodhur në zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 1 qershor.

"Me 1 qershor, ndodhi ajo që paralajmëroi 'vojvoda Taçi'. Në çdo shtet normal ku respektohet ligji, pas kësaj, ai do duhej të përgjigjej përpara institucioneve adekuate të shtetit. Por, duke e ditur se ai është i mbrojtur nga institucionet shtetërore, ne do ngremë aktpadi kundër tij, do bëjmë atë që duhej prej moti ta bënte prokurori publik", tha Mexhiti në konferencën e sotme të shtypit.

Sipas tij, duke ngritur aktpadi kundër liderit të PDSH-së ata duan të zbulohen të gjithë ata që organizuan dhe dhanë urdhër të realizohej siç tha "kasaphana e 1 qershorit".

"Duam të përgjigjen ata që mundësuan vrasjen e një të riu në Haraçinë, plagosjen e dhjetëra të tjerëve si dhe dhunimin e vullnetit politik shqiptar", tha Mexhiti.

BDI-ja kërkon nga institucionet shtetërore të tregojnë se pse nuk i penguan incidentet dhe kush i organizoi dhe dha urdhër për kryerjen e tyre.

Nëse institucionet shtetërore nuk japin shpjegim se kush organizoi dhe kush dha urdhër të realizohet 1 qershori i përgjakur,siç tha Mexhiti, shqiptarët me në fund do e kuptojnë se nuk janë të mbrojtur institucionalisht.

"E me vetë këtë, ne do jemi të detyruar shqiptarëve t’u sigurojmë mbrojtje të drejtave të tyre më të shenjta, si e drejta për jetë duke shfrytëzuar të gjitha mjetet e mundshme demokratike dhe ligjore. Ne nuk do lejojmë që shqiptarët të mbeten në duart e kasapëve të demokracisë" shtoi kryetari i Shtabit zgjedhor të BDI-së.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Mbahen zgjedhjet vendore në Maqedoni, pjesmarrja 45%
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-03-2005, 23:41
  5. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •