"Bukuria ėshtė nė syrin e vėzhguesit"
Siē ėshtė edhe perfektsia.
Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.
dashurija ka du percjells te miren dhe durimin
Lale ma perkufizo pak te lutem kush eshte per ty fjala perfekt ?
..kur qe ulur me tutje nji qift me te meta psiqike ishin kapuer dor perdore dhe burri e fotografonte gruan ...perzote ju kam lakmu , ishin debill por te lumtur..
ai qe prish qiftin ai qe mashtron nji lidhje asht me i poshtri i botes.
tash kam takuar nji person qe asht njeri me mendime njerzore ...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Nje njeri mbi te gjitha.
Ta dua, te me doje.
Ta respektoje, te me respektoje.
Ta kuptoje, te me kuptoje.
Pefeksioni nuk ekziston tek qeniet e gjalla.
Nuk mundet kurrsesi te jesh perfekt ne cift. s`ka mundesi qe nje person mos kete te meta, s`do ishte njeri. Mjafton te kuptohesh, pranohesh, duhesh, te tjerat merren parasysh dhe jeta perballohet me me lehtesi.
Jo kurre, une nuk do ta doja partneren time perfekte sepse njeriu nuk bie ne dashuri vetem me mirat por dhe me te metat e partnerit keshtu qe mos dashuro perfekten por perfeksiono ate qe dashuron. Jane gabimet tona ato qe neve na shtyjme te ecim perpara sepse po te mos kishim gabime atehere ne nuk do kishim pse te mundoheshim per asgje.
Gjithcka do ishte monotone sepse cdo gje do ishte perfekte dhe monotonia eshte nje nga shkaqet kryesore te divorceve dhe cdo gje e krijuar do shkaterrohej.
Ndoshta ne se kuptojme por ne me shume dashurohemi me gabimet e partnerit sesa me te mirat e tij.
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
Me sa di unė njeri perfekt nuk egziston nė kėtė botė.
Sui generis
Krijoni Kontakt