jo se po te ishin perfekt jeta pastaj do behej shume monotone, nuk do kishim per cfare te diskutonim, ndersa kur ka difekte apo kur ka gjera qe te nervozojne eshte mire sepse ato te bejne te diskutosh dhe te kesh shkembim idesh te ndryshme
jo se po te ishin perfekt jeta pastaj do behej shume monotone, nuk do kishim per cfare te diskutonim, ndersa kur ka difekte apo kur ka gjera qe te nervozojne eshte mire sepse ato te bejne te diskutosh dhe te kesh shkembim idesh te ndryshme
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Le te themi qe pamja ndihmon ne kimine partneriale. Kur ke mundesine t'i kesh te dyja (pamje+inteligjence)atehere pse jo? Une personalisht e konsideroj si te rendesishme: terhiqem nga tipat me tipare te qarta, jo me pak te gjate se 1.80-1.85. Kurse nga shpirti dhe zemra...mah, te jene ne te njejtin nivel me mua; as me shenjtor, as me i djallezuar se une (dhe te kene me teper se nje universitet)
Pse duhet te jete "perfekt"? Epo nese dua te ha groshe tere jeten, te pakten te jete groshe e nje kualiteti te larte, e gatuar mire!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 06-06-2008 mė 11:18
Kam vetem nje limit: qiellin!
Paraqitja fizike eshte gjeja e fundit qe me intereson tek nje mashkull. Rendesi ka te kete mendjen dhe shpirtin plote , paraqitja nje jave eshte , i iken lezeti pasi shef me te bukur dhe .......![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po, se mund te besh edhe aksident edhe te zhgarravitesh per toke. lolparaqitja nje jave eshte
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
asnjeri nuk esht perfekt por kush nuk e do grun perfekte aman te gjithe e duan
po ma mire te kesh nje dashnore perfekte se sa gru![]()
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Pershendetje,
Normal qe duhet te jet perfekt po jo ne menyre qe duhet te jet i bukur/ e bukur po njeriun gjithmone duhet ta shikosh si e ka personalitetin dhe duhet te jet perfekt ne karakter dhe duhet te mereni vesh me njeri tjeterin sepse bukuria vjen e shkon sduhet ti shikojme gjerat me me ate sy por per te ardhem tone!
Crazy_Girl
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
Krijoni Kontakt