Une ndersa nuk besoj se jam perfekt per veten do te e quaja si marrezi sikur te kerkoja qe partnerja ime te ishte perfekt.
Do te kerkoja shume me shume sesa jam une per vete...megjithse une besoj se nuk egziston ndonje qe eshte perfekt
Une ndersa nuk besoj se jam perfekt per veten do te e quaja si marrezi sikur te kerkoja qe partnerja ime te ishte perfekt.
Do te kerkoja shume me shume sesa jam une per vete...megjithse une besoj se nuk egziston ndonje qe eshte perfekt
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Asnjehere nuk i kam vene rendesi pamjes se jashtme...gjithmone u terhiqja me shume nga karakateri....por ja qe isha me fat ( Zoti pa per mua)....dhe ai eshte me trup Modeli dhe me karakter te mire.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Un burrin e dua ta gezoj vet e jo te ma gezojn bote ....
Dhe dihet qe me nje te bukur te puth halla me 2 faqe ...
Une te dashuren e du perfekte.
Grune, te keqe jo![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
shpesh kerkojme te kemi ne krah nje njeri sa me perfekt
por me e rendesishme eshte
qe kete njeri ta shohim, ta njohim, ta vleresojme ne menyre perfekte
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Perfekte! Sic e dime asnje njeri nuk eshte perfekt, si ne bukuri ashtu edhe si karakter! Por nese ke fatin, mund te takosh dike qe per ty eshte perfekt, edhe ndoshta ai person nuk eshte perfekt per mua. Pra duhet te zgjedhim ate qe eshte perfekt per neve, ne syte tone.. Jo ate qe eshte perfekt ne syte e botes. Perfekte per mua mund te jete nje person qe per ty eshte antipatik. Por ja qe un ndihem mire me te, ndoshta mund te jete e shemtuar e bukur ska rendesi, por ajo femer mua me ploteson. Nuk eshte perfeksioni tek 90 60 90, perfeksioni eshte nese ajo femer me ploteson mua si njeri, jo te me plotesoje cepat e dhomes me gjoksin e madh edhe trupin perfekt.duhet te jet perfekte gruaj ose burri juaj?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sic e tha dhe kjo vajza siper, pajtohem. Njashtu, per mua me me rendesi esht qe nje femer te ket nje karakter te mir dhe nje sjellje karakteristike ndaj vajzave tjera ne kte koh, (qe s'ia kan iden si paragjykohen nga njerezit, mbase me te vertet disa vishen sikur te ishin prostitute).
Ndersa, per sa i perket bukuris dhe gjerave te tjera s'merzitem shum, mbase ato do ishin plus-shtes. Po i pat - gezohem. Po s'i pat - kryesorja, karakteri im me te sajin te puqen.
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.
Kush quhen perfekt??' cunat me sy bojqielli,buze te fryre,trup holliwudi????? mua psh keta mi fano schifo. Perfeksioni nuk eshte i njejte per te gjithe por sipas shijeve personale.
Krijoni Kontakt