Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    i/e regjistruar Maska e Le Chiffre
    Anėtarėsuar
    30-05-2008
    Postime
    65
    Faleminderit te gjitheve..pa perjashtim faleminderit per seriozitetin qe tregoni ne tema te tilla.
    Edhe nje here dua tu siguroj qe kjo eshte nje ngjarje e vertete, pavaresisht kujt i ka ndodhur, mua, ty, atij...kjo eshte e vertete.
    Tani, nuk eshte se "dashuria e zjarrte..." une nuk kam besuar ne te tilla gjera, nuk jam 12 - ju siguoj - jam nga ato qe nuk e equajne femren/dashuren/gruan PRONE, thejesht jam ai qe vleresoj njeriun-ndjenje, jo njeriun trup...
    Qe te jemi me ne teme, e kam falur heren e pare, pasi mu betua qe ka humbur..qe ka gjetur rrugen...por heren e dyte, sdi se si ta quaj, isha larg shumelarg, dhe ndjenjat me cuan te besoj qe me tradhetonte, jo "spiunet" skam dhur te bej kete...i ithash qe nese eshte e vertete "do te vras", me tha jo...dhe une brenda vetes ndjehem qete por edhe vllkan...mendoni nje njeri qe do ti besosh...mendoni per tejtrin sikur teishit ne "kepucet e tij/saj"..mendoni si do ndjeheshe ti kur kerkon kaq shume dikush te ndgreje nga balta ku ke rene, cdo te beje, nuk kerkoje pak besim....pak qetesi?
    Mund te jete qe kjo ajo eshte "me ērregullimi psiko-seksual si psh, "nimfomania"" por une ne mardhenjet me te, skam pare ndonje reagim t enej femre qe kenaqet....dhe ju siguroj qe e bej mire kete (me falni per banalitetin...) por ne cdo moment qe i tregoja se doja ta beja te LUMTUR qe te harroi gjithcka, me pergjigjej qe "une sbesoj ne lumturine, por ne kenaqesine..." Kjo me bente t endjehesha i perbaltur...dhe kisha si qellim ti mesoja qe ishte gabim... i tregoja cmund te benim bashke...etj
    Kur shkova mbrapsht, mesova tera keto, thjesh nga qe ne nje rast te vetem gjeta telefonin e saj te lene diku, dhe nga pa kuriozitet lexova SMS te llahtarshem, me te llahtarshem ato qe ajo dergonte se ato qe merrte...
    Desha nje moment ta "vras" mendova qe eshte me mire..shkuam ne nje motel, ndenjem...dhe une e kam rrahur (dmth, thjesht me shpulla, por qe ne realitet nuk ishin rrahje, por klithma te shpirtit.." Qau dhe me tha te lutem me rrih akoma...une e mreitoj, kisha gjithcka dhe e humba....
    I thash te me tregonte gjithcka, t emos kishte asjne te fshehte...me tregoi per dy te tjeret te cilet njeri ishte nje shofer, diku kishte qene ne burg jasht, njeri qe skishte asnje vlere perpara saj qe punonte ne nje dikaster, e re, qe e kisha ndihmuar jo vetem te fillonte pune, por te kishte edhe makine nga puna...gjithcka qe i duhet nje femre te jetoi me dinjitet...dhe tjetri ish i dashuri i shkolles: "..nuk kam mbaruar me te me tha, e kam takuar vazhdimisht..." "...kurse me shoferin kam shuar ne nje mottel..." I thash mos eshte e semure seksuale, se edhe kjo kerkon mjekim..Me tha qe nuk eshte kurve, dhe nuk ndjen te tilla gjera...pallavra si keto.
    OK thash, une u zhyta ne Shit me kete, le te mendojmeme thjeshte, le ta mbyllim ketu....Tirana eshte e madhe, do te harrohet gjthcka. I kerkova te jete e qarte dhe te me tregoi gjithcka, gjithcka, sdua asnje te fshehte i thash, sepse po te kete t efshehte me pas, ti nuk jeton me.... I thash qe nese do te fejohet me te dashurin e shkolles, qe pretendonte se e donte, dhe po tja kerkonte kjo, do tefejohej menjehere. I dhash 2 jave kohe, thash te mos marrene tel asnjeri tjeter vec tij, dhe ti kerkoi nese do te fejohet. Me tha qe e mora dhe me ta PO. OK i thash, faleminderit pr gjithcka...Por te nesermen emora prap ne telefon, sdoja te ndjehej keq...dhe me rkerkoi te takoheshuim..u takuam dhe folem qete...me tha qe me do, sdo asnje dite me..por me do vetem mua, mu odh ne qafe dhe me tha: Faleminderit F..., falemindedrit qe me hape syte, faleminderit qe me terhoqe nga haleja u kisha rene, faleminderit pre gjithcka..." ME preken lotet e saj, i thash qe te jete me e qarte, cdo dhe perse e ben... Me tha qe sdo asgje, do vetem mos te me humbase.. E pyeta perseri nese ka ndonje te fshehte qe une se di? ME tha e tronditur qe "Ti sme beson mua?" Qesharake, por une e lash ketu, dhe i thsh qe do te jte shkaterrim total per te dy po ka te tille...
    Duke bere analizen e telefonatave dhe te SMS, gjej dy numura qe pretendonte se i kishte i njejti....une menjejre pashe qe permbajtjet e SMS ishin krejt te ndryshme...dhe me lindo dyshimi...e mora ne tel ne oren 5 temengjesit kur isha dukes hkuar me sherbim jasht shtetit dhe i thsah qe me ka genjyer...ne fillim mu kunderpergjigj por me vone u shkaterrua ne lote tdhe me tha "si sme le nje here te ndjehesha vetvetja, une E...qe te dua pertej mirnjohjes..." ky ishte i treti i saj, qe une akoma sarrij ta kuptoj perse i duheshin kater....

Me falni per kete sterzgjatje, por une kerkoj jo ndihme, se une di ti menaxhoj situatat, por dua te kuptoj ate, ate njeruin qe ka humbur ne "....teresine e demokracise qe erdhi tek ne me shume se ce meritonim, ne keqkuptiimin e saj..."

Ju lutem diskutoni pa pasion, jemi njerez dhe te civilizuar persa kohe qe dime edhe te LogOn/Off, jemi njerez dhe duhet te kuptojme dramen e rinise se sotme, mbase nuk ndohmojme ato, por ndihojme vetveten....

Ju lutem diskutoni me respekt, se kjo ju jep vlera...

Kam akoma...po per kete teme...le te diskutojme drejt!

Ju faleminderit per ndihmen tuaj
    Le Chiffre
    gjithmone komshiu juaj i ndershem...

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    por ne cdo moment qe i tregoja se doja ta beja te LUMTUR qe te harroi gjithcka, me pergjigjej qe "une sbesoj ne lumturine, por ne kenaqesine..."
    Kjo i nderuar verteton pikerisht ate c'fare kam shprehur ne shkrimin tim te pare mbi kete ēeshtje. Rilexoje...

Duke bere analizen e telefonatave dhe te SMS, gjej dy numura qe pretendonte se i kishte i njejti....une menjejre pashe qe permbajtjet e SMS ishin krejt te ndryshme...dhe me lindo dyshimi...e mora ne tel ne oren 5 temengjesit kur isha dukes hkuar me sherbim jasht shtetit dhe i thsah qe me ka genjyer...ne fillim mu kunderpergjigj por me vone u shkaterrua ne lote tdhe me tha "si sme le nje here te ndjehesha vetvetja, une E...qe te dua pertej mirnjohjes..." ky ishte i treti i saj, qe une akoma sarrij ta kuptoj perse i duheshin kater....
    Le Chiffre, ēfaredo analize qe ne te bejme ketu, sado te qarte dhe te hapur te tregohemi mbi kete ēeshtje, une druaj se, ti ke rene koke e kembe brenda me kete femer dhe verberia qe te ka pllakosur nuk te lejon qe t'i shikosh gjerat ashtu siē duhet.

Une mund te them vetem kaq: nese ti mundohesh sikur vetem per nje ēast te perfytyrosh jeten tende me nje femer te tille ne te ardhmen, ajo jete do vazhdoj te jete si ky tregim e ndoshta "imoraliteti" i deklaruar i kesaj femre dhe tradhetite e shumefishta te saja ne vijimesi do te behen haptazi pa me te voglen ndrojtje.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Shume ēeshtje e komplikuar, dhe me siguri Le chiffre nuk ka rene brenda koke e kembe si thone shumica ketu. James, ti je dhe psikolog mer bab .

Le chiffre, une te kuptoj shume mire, jo se jam gjendur ndonjehere ne situaten tende qe eshte me te vertete shume e ēuditshme qe ēa te them, por arrij te kuptoj fare mire natyren e ndjenjave qe ti ke ndaj saj. E ve re nga menyra se si flet per te.
    Me siguri kjo nuk eshte dashuri, nuk mundet te jete, dhe as ti nuk je i dashuruar me te.
    Nuk dua te hyj fare ne analiza se si eshte ajo vajza qe me siguri ka probleme dhe qenka shume konfuze ne shpirt, nuk mund dhe as qe dua ta gjykoj, siē e the dhe ti jemi njerez ne fillim dhe njeriu ndihmon njeriun. Kjo eshte dhe ajo qe ti do, ti do ta ndihmosh ate vajzen. Ti nuk ndihesh aq keq per faktin se ajo te tradheton, sesa per faktin qe ajo ndodhet ne ate gjendje per veten e saj. Ti ndjen keqardhje, ti e kupton dhe e thua qe ajo eshte e humbur, dhe do ta ndihmosh.
    Te pakten si fillim duhet te kuptosh ti se ēndjen per te, me pas mund te mendosh se si ta ndihmosh ate. Me siguri ti nuk mendon per nje te ardhme me te, por ty te vjen aq keq per te saqe ja shpreh keqardhjen dhe ndihmen tende ne formen e dashurise.
    Por nje gje duhet ta dish, qe nese do ta ndihmosh te dale nga ajo gjendje ne te cilen ndodhet duhet ta besh si shok dhe jo si i fejuari apo i dashuri i saj. Lidhja juaj thjesht i komplikon me shume gjerat, si komunikimin mes jush, edhe gjendjen e saj shpirterore qe duket se eshte goxha e komplikuar. Fakti qe keni nje lidhje ndikon qe edhe ajo te mos shprehet me plot sinqeritet. Dhe nese ajo nuk ta hap zemren, nuk ke se si ta ndihmosh.

per mua, ndiq keto hapa.
    1-kupto qe nuk eshte per ty, dhe kupto natyren e ndjenjave te tua ne drejtim te saj.
    2-ndahu nga ajo dhe rrini vetem si shok, pse jo dhe si shoke intim por pa komplikacione.
    3-ajo ka nevoje per nje shok te ngushte e jo per nje te dashur tjeter, e per rrjedhoje do hapet me ty, do lirohet si i thone llafit, dhe ti do kesh mundesine ta kuptosh me mire dhe ta ndihmosh.

Shpresoj te kem qene sadopak ne ndihme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje,

Disa diskutues te mesiperm thojn se "Le chiffre" nuk eshte dashuruar ne ate femer, por une mendoje te kunderten, se po eshte dashurur bile edhe keq, se po mose te ishte i dashuruar pse ateher e bije punen dhe mbane ne koke qe edhe ta "vret" ate femer, siq tregone ai vet!
    Une mendoj se "Le chiffre" e ka merak ate femer, por ka ka problem se si ajo femra te betohet dhe mose te e kethej koken me nga tjeret mashkuje, nese ky kushte i plotsohet "Le chiffre" ateher ai eshte i gatshem te kalone jete me ate femer![ngase edhe vete nuk eshte bashe i rahatshem hahahaa]

Por "Le chiffre" ka edhe nje problem, eshte interesuar pse femrat e dite te sodit[ne demokraci] jane ba keshtu sa me nje e sa me tjeter, ku te gjejme femer te sinqert dhe te ndershme qe vertet nuk do ta permend shokun e shkolles apo shokun e punes apo ndonje shofer te tret apo te katert, pse kjo!
    Edhe une vet nuk e po e di pse?!
    "Le chiffre"
    Une mendoj se vertet eshte problem ne ditet e sodit, por duhet qe te ja bejshe ashtu siq behet[siq eshte e mundure]
    Nese je per ate femer shko dhe kalo jete me ate, por nese nuk je per ate femer ateher lej, ti i dine me se miri punet e tuja, se per qfar femre je, por te lutem mose perdor forc e aqe me pake diqka serjozisht[ndonje dhune]

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje gje ti cuni:
    ajo mund te komunikoje me te tjere me sms/telefonata/takime etj. por ca maredheniesh ka ajo me ata? Ajo mund t'i kete thjeshte shoqerore dhe detyrohet te t'i fshehe gjerat ngaqe ti dukesh tip i pasigurte.

Nese ajo qenka e perdale/tradhetare/etj. c'do me kete teme? Nese te duket vetja me i mire pse qendron me te?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    as nuk eshte i dashuruar as i dashuruar !!! le chifrre duhet te marri frenat e jetes se tij ne dore se eshte bere zari i saj !!! kaq paster skemi pse shkojme me shume !!! ai eshte i semure mbase kjo goca e mban pas vetes si nje kelysh te bindur sepse mund te jete e bukur a ku di une i ka hedhur trute e gomarit !!! leshoje lale se nuk ben per ty ajo femer !!! po i ben dem vetes!!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    mendoj, se ne mes te kesaj meseleje qendron egoizmi jot. Si me e thene. Shancet jane se kjo eshte nje femer e embel, pak torollake, pak naive, por nuk e ka zemren e keqe dhe ka shoqeri te kendshme. Kjo ben qe ty ajo te te paraqitet joshese, por me teper ajo i apelon egoizmit tend duke u paraqitur e brishte, duke te dhene ty shancin e 'vertete' te tregosh njerezim, e altruizem.

Troc muhabeti, te gjithe duam te bejme gjera te mira... kjo na ben te ndihemi mire, dmth bejme nje veprim te mire sot, dhe korrim krenari per te vite me pas. Ti je egoist (jo ne kuptimin negativ) sepse mundohesh te sjellesh ne vije te drejte nje njeri te korruptuar (sipas gjykimit tend, mos haro; gjykimi i saj mund te mos jete nje i te nje korruptuari), dhe kjo do te bej te ndihesh mire.

(nqs je i interesuar, lexo Laclos, Liaisions dangereus, kur mundohet madame Torvell te sjell ne vije te drejte Valmont, e i thot shoqes se vete: "you as well as I know that to change such man would be a feather to anyone's cap". Valmont ja arrin qellimit, edhe e penetron Tourvell, pra korrupton ate, nderkaq qe shtirret si nje viktime e kushteve dhe shoqerise (pak a shume si kjo shoqja jote; Shoqja jote eshte Valmont, ti je Tourvell, shoqja jote eshte nje predator, ti je preja e radhes. nqs nuk lexon dot librin shih filmin, ate prej Frears, jo Forman) Tourvell ne fund vdes, me tej, per ceshtje drejtesie poetike autori vret edhe valmont ne duel.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Sma do mendja te jete e vertete kjo histori....jo se eshte e pamundur, por asnje mashkull nuk do duronte kaq shume nje gjendje te tille( sidomos rraca jone shqiptare qe e kemi gjakun e nxehte);
    asnjeri ne kete bote nuk do e tallte veten e tij deri ne kete pike duke e justifikuar akoma kete lloj femre.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Keshtu ti meson nga telefoni i saj qe ne nje nate ajo bisedon ose jep e merr SMS me kater persona (perfshire ju), por sigurisht eshte e dashura vetem e jotja...dhe shkon me te kater
    Si duket e ka vene re, se ty mund te te perdore si nje loder, ndaj edhe ajo vepron kshu! Me vjen keq qe po ta them, po ty te qenkan mbyll syte me feta sallami.

Pse o cun, pak femra te tjera ka? Po rri e merresh me kte femer, edhe me problemet qe ajo ka me dashnoret e vet? Ndahu me te, harroje si femer, ca na qenka ky muhabet! Ska falje per njerez te tille. Ka bere ca ka bere kur ishte ne gjimnaz, Ok nuk eshte puna jote. Por ajo vazhdon te te tradhetoje edhe tani qe ti je i lidh me te. Sa dinamit duhet me te vene te veshet qe ta kuptosh se te dashuren e paske baxhelle! ( me fal per shprehjen, por ajo e meriton)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I nderuar "hallexhi".

Me sa kuptoj une, ti ose kujdo qe i perket kjo histori paska rene koke e kembe ne dashuri me nje femer qe e dredh kaq shume sa e ka bere triko leshi. Ke dy opsione +1. 1. Lere gjej nje tjeter femer. 2. Mbaje dhe pranoje per ate qe eshte.
    Tani opsioni +1. Thua qe sa here largohesh ajo e dredh me tjeterkend. Mbase ketu mund te kete dicka psikologjike, dicka e lidhur fort me shendetin mendor dhe nevojen seksuale te te dashures. Blej nje penis fallco . Sinqerisht nuk tallem. Nje nga ato qe mund te gjesh ne dyqanet per te rritur ose edhe ne internet. Bleja si dhurate dhe leja prane krevatit sa here qe iken me pune apo kudo ku iken per kohe te gjate. Nuk i dihet, mbase mund te zgjidhet problemi qe ke . Ne fund te fundit kjo eshte nje nga natyrat e shumta dhe misterioze te femrave
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brooklyn2007 : 31-05-2008 mė 13:02
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Opinioni juaj: Do merrnit pjese ne Miss Albania, dhe pse?
    Nga chelsea-fc nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-07-2003, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •