Faleminderit te gjitheve..pa perjashtim faleminderit per seriozitetin qe tregoni ne tema te tilla.
Edhe nje here dua tu siguroj qe kjo eshte nje ngjarje e vertete, pavaresisht kujt i ka ndodhur, mua, ty, atij...kjo eshte e vertete.
Tani, nuk eshte se "dashuria e zjarrte..." une nuk kam besuar ne te tilla gjera, nuk jam 12 - ju siguoj - jam nga ato qe nuk e equajne femren/dashuren/gruan PRONE, thejesht jam ai qe vleresoj njeriun-ndjenje, jo njeriun trup...
Qe te jemi me ne teme, e kam falur heren e pare, pasi mu betua qe ka humbur..qe ka gjetur rrugen...por heren e dyte, sdi se si ta quaj, isha larg shumelarg, dhe ndjenjat me cuan te besoj qe me tradhetonte, jo "spiunet" skam dhur te bej kete...i ithash qe nese eshte e vertete "do te vras", me tha jo...dhe une brenda vetes ndjehem qete por edhe vllkan...mendoni nje njeri qe do ti besosh...mendoni per tejtrin sikur teishit ne "kepucet e tij/saj"..mendoni si do ndjeheshe ti kur kerkon kaq shume dikush te ndgreje nga balta ku ke rene, cdo te beje, nuk kerkoje pak besim....pak qetesi?
Mund te jete qe kjo ajo eshte "me ērregullimi psiko-seksual si psh, "nimfomania"" por une ne mardhenjet me te, skam pare ndonje reagim t enej femre qe kenaqet....dhe ju siguroj qe e bej mire kete (me falni per banalitetin...) por ne cdo moment qe i tregoja se doja ta beja te LUMTUR qe te harroi gjithcka, me pergjigjej qe "une sbesoj ne lumturine, por ne kenaqesine..." Kjo me bente t endjehesha i perbaltur...dhe kisha si qellim ti mesoja qe ishte gabim... i tregoja cmund te benim bashke...etj
Kur shkova mbrapsht, mesova tera keto, thjesh nga qe ne nje rast te vetem gjeta telefonin e saj te lene diku, dhe nga pa kuriozitet lexova SMS te llahtarshem, me te llahtarshem ato qe ajo dergonte se ato qe merrte...
Desha nje moment ta "vras" mendova qe eshte me mire..shkuam ne nje motel, ndenjem...dhe une e kam rrahur (dmth, thjesht me shpulla, por qe ne realitet nuk ishin rrahje, por klithma te shpirtit.." Qau dhe me tha te lutem me rrih akoma...une e mreitoj, kisha gjithcka dhe e humba....
I thash te me tregonte gjithcka, t emos kishte asjne te fshehte...me tregoi per dy te tjeret te cilet njeri ishte nje shofer, diku kishte qene ne burg jasht, njeri qe skishte asnje vlere perpara saj qe punonte ne nje dikaster, e re, qe e kisha ndihmuar jo vetem te fillonte pune, por te kishte edhe makine nga puna...gjithcka qe i duhet nje femre te jetoi me dinjitet...dhe tjetri ish i dashuri i shkolles: "..nuk kam mbaruar me te me tha, e kam takuar vazhdimisht..." "...kurse me shoferin kam shuar ne nje mottel..." I thash mos eshte e semure seksuale, se edhe kjo kerkon mjekim..Me tha qe nuk eshte kurve, dhe nuk ndjen te tilla gjera...pallavra si keto.
OK thash, une u zhyta ne Shit me kete, le te mendojmeme thjeshte, le ta mbyllim ketu....Tirana eshte e madhe, do te harrohet gjthcka. I kerkova te jete e qarte dhe te me tregoi gjithcka, gjithcka, sdua asnje te fshehte i thash, sepse po te kete t efshehte me pas, ti nuk jeton me.... I thash qe nese do te fejohet me te dashurin e shkolles, qe pretendonte se e donte, dhe po tja kerkonte kjo, do tefejohej menjehere. I dhash 2 jave kohe, thash te mos marrene tel asnjeri tjeter vec tij, dhe ti kerkoi nese do te fejohet. Me tha qe e mora dhe me ta PO. OK i thash, faleminderit pr gjithcka...Por te nesermen emora prap ne telefon, sdoja te ndjehej keq...dhe me rkerkoi te takoheshuim..u takuam dhe folem qete...me tha qe me do, sdo asnje dite me..por me do vetem mua, mu odh ne qafe dhe me tha: Faleminderit F..., falemindedrit qe me hape syte, faleminderit qe me terhoqe nga haleja u kisha rene, faleminderit pre gjithcka..." ME preken lotet e saj, i thash qe te jete me e qarte, cdo dhe perse e ben... Me tha qe sdo asgje, do vetem mos te me humbase.. E pyeta perseri nese ka ndonje te fshehte qe une se di? ME tha e tronditur qe "Ti sme beson mua?" Qesharake, por une e lash ketu, dhe i thsh qe do te jte shkaterrim total per te dy po ka te tille...
Duke bere analizen e telefonatave dhe te SMS, gjej dy numura qe pretendonte se i kishte i njejti....une menjejre pashe qe permbajtjet e SMS ishin krejt te ndryshme...dhe me lindo dyshimi...e mora ne tel ne oren 5 temengjesit kur isha dukes hkuar me sherbim jasht shtetit dhe i thsah qe me ka genjyer...ne fillim mu kunderpergjigj por me vone u shkaterrua ne lote tdhe me tha "si sme le nje here te ndjehesha vetvetja, une E...qe te dua pertej mirnjohjes..." ky ishte i treti i saj, qe une akoma sarrij ta kuptoj perse i duheshin kater....
Me falni per kete sterzgjatje, por une kerkoj jo ndihme, se une di ti menaxhoj situatat, por dua te kuptoj ate, ate njeruin qe ka humbur ne "....teresine e demokracise qe erdhi tek ne me shume se ce meritonim, ne keqkuptiimin e saj..."
Ju lutem diskutoni pa pasion, jemi njerez dhe te civilizuar persa kohe qe dime edhe te LogOn/Off, jemi njerez dhe duhet te kuptojme dramen e rinise se sotme, mbase nuk ndohmojme ato, por ndihojme vetveten....
Ju lutem diskutoni me respekt, se kjo ju jep vlera...
Kam akoma...po per kete teme...le te diskutojme drejt!
Ju faleminderit per ndihmen tuaj
Le Chiffre
gjithmone komshiu juaj i ndershem...
Krijoni Kontakt