Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Ideja eshte shume e mire per mendimin tim. Megjithate nuk e shmang plotesisht problemin , pasi skuadrat ne nje menyre apo ne nje tjeter arrijne te sigurojne pasaporta per lojtaret e huaj. Ky ligj do te forcoje skuadrat kombetare sepse do tu jepet me shume perparesi lojtareve vendas. Psh: Skuadrat angleze nuk do ta kene mendjen te blejne te huaj por do te mundohen te zbulojne talente angleze. Kjo do te ndihmoje edhe kombetaren angleze.
    Per me teper nuk eshte e drejte qe skuadra te jete angleze dhe te mos kete angleze ne skuader , ose ti kete ne minorance. Mjafton te shikosh Arsenal qe ka vetem Theo Walcott anglez (mbase ka dhe ndonje rezerve) , Inter ka vetem Materazzi ne formacion te pare etj.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Ideja eshte shume e mire per mendimin tim. Megjithate nuk e shmang plotesisht problemin , pasi skuadrat ne nje menyre apo ne nje tjeter arrijne te sigurojne pasaporta per lojtaret e huaj. Ky ligj do te forcoje skuadrat kombetare sepse do tu jepet me shume perparesi lojtareve vendas. Psh: Skuadrat angleze nuk do ta kene mendjen te blejne te huaj por do te mundohen te zbulojne talente angleze. Kjo do te ndihmoje edhe kombetaren angleze.
    Per me teper nuk eshte e drejte qe skuadra te jete angleze dhe te mos kete angleze ne skuader , ose ti kete ne minorance. Mjafton te shikosh Arsenal qe ka vetem Theo Walcott anglez (mbase ka dhe ndonje rezerve) , Inter ka vetem Materazzi ne formacion te pare etj.
    Po për Arsenalin dhe Interin do të vlejë kjo ?!

Të dy ekipet kan të 11-të lojtarët e huajë, si do ta presi Murinho dhe Wenger këtë ligj të ri të Fifas ?!

Mua më duket mëse i drejtë, pasi forcojnë pozitat kombëtaret vëndase dhe kanë më shum përparësi lojtarët e atij shteti. Nuk habitem dhe nëse dështon ky plan pasi ka ekipe në Europ që janë të mbushur me Afrikan dhe Francez, dhe do bëjnë peticion për heqjen e këtij ligji. Mua në një mënyrë apo tjetër më duket i dështuar, ngritja e këtij futbolli cilësor nuk është bërë fal lojtarëve vëndas po atyre të ardhur, që kan adoptuar praktika dhe lojëra të ndryshme, si nga Amerika Latine, Europa Qëndrore, Lindore etj.

Futbolli modern nuk ka pse të privohet në të tillë ligje, po ti jepe më shum shtysë për shkollat e Futbollit dhe ngritjen e tyre dhe jo të vën një spat të madhe për lojtarët e huajë të cilët kanë bërë këtë futboll cilësor në ç'do kompeticion ku luajnë.

Kalofshi mirë,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ky vendim i Fifa-s nuk do merret parasysh nga BE-ja. Sipa BE-s vendimi i Fifa-s mund te zbatohet ne vendet joantare te BE-s. Pasi ky vendim i Fifa-s bie ndesh ligjeve te BE-s.
    Shkel te drejten e punes dhe te drejten e levizjes se lire te BE-s.

Nese nje federat e cila eshte ne nje shtet brenda BE-s, pranon te zbatohet ky ligj, atehere lojtaret apo ekipet vete mund te shkojne ne gjykate dhe ai vendim do shpallet nul.

Persa i perket vendimit une s'jam aspak dakort. Te pakten lojtar nga BE-ja, merri 11 lojtar e beje ne nje ekip.

Une dua te shof futboll sa më me konkurenc, nuk me intereson zbulimi i sa me shume lojtarve. Kush ka gjunje e frym le te luaj, sigurisht dhe talent te madhe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 31-05-2008 më 13:16
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Na iku interi per shosh

Do futet presidenti te luaj futboll tani
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Une vet jam per kete mendim,
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Inter do kthehet edhe nje here t'i beje te huajt me nenshtetesi italiane. Do te beje pashaporta fallco si me Recoba....

U vendos apo jo...?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Pasioni për shkencën Maska e Qendi
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    2,102
    Qellimi i FIFA-s eshte te nxjerr secili ekip nga vendi sa me shume talenta , personalisht nuk me pelqen ky vendim por mund qe te sjell te mira Futbollit ne bote.

As mua nuk me pelqen po ne nuk jemi askush qe te vendosim,,.......
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Ky ligj vendoset ne 2010.

Interi te filloj ti zvogeloj moshen edhe ti nderroj nenshtesin lojtareve sa me shpej, se do ngelet me 5 apo 6 lojtar ne fushe
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cilët janë lojtarët më të besueshëm në fushën e futbollit?
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 18-11-2007, 19:22
  2. Figura te njohura ne fushen e muzikes klasike
    Nga shigjeta në forumin Muzika botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 03:32
  3. Statistika mbi Shqiptaret e Torontos
    Nga Qafir Arnaut në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 04-04-2007, 18:35
  4. Sfida ekologjike dhe krimet në fushën e ambientit
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 19:03
  5. Në fushën e antikitetit!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-07-2003, 11:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •