Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 77
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

"Panairi i Librit"

Ne kete Temė,Lypset apo kerkohet nga Ju:

-Ti Propozoni te tjereve nje Liber qe keni lexuar ju...

-Te sjellni Linqe te Librave ,qe mendoni se ia vlejnė per tu Lexuar...

-Te Informoni Per Ndonje Liber te Ri qe eshte Botuar apo Perkthyer ne Gjuhen Shqipe...

-Te Sjellni Adresa te dedikuara per shitblerjen e Librit ne Internet...
    dhe
    -Te Informoni Per Panairėt e Librit te cilet mbahen per Qdo Vitė ne Trojet Shqiptare...

Librat te cilet kerkohen,duhet te jenė Per pos me permbajtje te Karakterit Islam edhe Libra me permbajtje shkencore dhe te Fushave te ndryshme te jetes,te cilat libra me Kusht qe te mos Jenė ne Kundershtim me Moralin...

Idea eshte qe te ngritet Interesimi dhe vetedijesimi ndaj Librit ,dhe kontributi juaj me propozimet/preferencat/Sygjerimet/Informimet e juaja per nje Liber,eshte qe te ia lehtesoni dikujt rrugen deri tek Libri,duke keshilluar dhe Propozuar per Nje liber te caktuar i cili ka vlera ...

Kaloni mire dhe Punė te Frytshme....
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ky eshte nje Link i nje WebFaqeje ,e cila ka disa Libra te mirė ne Dispozicion,te cilet mund te i shkarkoni nese deshironi>>>

www.libraria-islame.com

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152

Thumbs up

Pėrshėndetje dhe pėrgėzime pėr temėn e dobishėm vėlla i nderuar.

http://network-ks.com/Feja-islame/Libraria%20islame/
    :....&
    http://www.horizonti.com/muslimani/hyrja.html

Ku do tė gjeni :

Historia Islame
    Jeta e Muhammedit a.s.
    Pėrkthimi i Kur'ani nė gjuhė tė huaja
    Hadithet - tradita e Pejgamberit a.s.
    Biblioteka Islame
    Leksikoni Islame
    Mėsime Islame
    Tema Islame
    Arti Islam
    Lajme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 01-09-2008 mė 00:07

Sami Frasheri Maska e Arrnubi
    Anėtarėsuar
    19-07-2003
    Vendndodhja
    dynja
    Postime
    741
    Eselamu alejkum!

Po ju sjell linkun e shtepise botuese Gjurma ne Prishtine

http://gjurma-botime.com/
    Sa budalla eshte "Odisea"

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180

Po ju sjell linkun e shtepise botuese Gjurma ne Prishtine

http://gjurma-botime.com/

Alejkum Selam....

Kisha nje verejtje , per sa i perket librarive islame .

Ne faqen qe na propozoi Arrnubi rreklamoheshin libra ne shitje , dhe ne faqen kryesore thuhej ....

Misioni jonė ėshtė qė tė jemi prijės nė plotėsimin e nevojave tė popullit tonė me literaturėn qė na njeh me Krijuesin dhe promovon vlerat sublime humane

Kam gati nje vit qe po i shtoj biblotekes time , literature ISLAME . Kam nje verejtje per shtepite e botimit , bottuesit & librashitsit .... Ne tirane literatura Islame shitet mjaft shtrenjt . Nje miku im librashites me ftoi te blija nje liber te porsa ardhur me Hadithe , libri ishte mjaft i bukur , por kushtonte 1650 lek te reja . Une jam i bindur qe ato Hadithe vlejn shume , por jo te konvertuara ne shuma te kripura per lexuesin . Do i beja nje apel botuesve dhe shtepive te botimit te jen me te arsyeshem ne cmimet e librave , fundja le te shpenzojn me pak me zbukurimin e kopertinave .
    ''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje Liber qe Sapo e Perfundova se Lexuari dhe qe ju Propozoj ta Lexoni eshte ky:

Per Ty Rini...-"Mehmeti nga Dyzgje"

Autor dhe Njekohesisht Protagonist i kesaj Ngjarje Dramatike,eshte Halit Ertegrul

Shkurtimisht rreth Permbajtjes:
    Ky Halit Ertegrul ,Me Profesion Profesor,tregon rreth nje ngjarje ,me nje Student te tij ,i cili Student nga Jeta e shfrenuar ,kishte humbur Besimin ne Zot dhe Ishte Bere Ateist i Njemendet,dhe gjestet e tij ishin vulgare dhe rrebele dhe jetonte nje jetė pa rregulla...

Mirpo Ky Profesori i cili kishte nje Edukim te mire ne Islam,me butesin e tij te nje Muslimani te edukuar,Arriti qe me Dawetin dhe Keshillat e arta ,per nje Periudhe te caktuar ta Frymezoj me Ndihmen e Allahut dhe ta kthej ne nje Musliman te devotshem,sa qe Perfundimi i ketij Studenti apo Vdekja e tij ishte Shehid,sepse ky Mehmeti dhe te dy Prinderit e Tij ,vdiqen duke Bere Namaz,ne shtepin e tyre ,gjatė nje Termeti 7.5 shkallesh qe Rrenoi shtepin e tyre...

Ne kete Liber do te mund te perfitoni shume Shembuj dhe Mesazhe te Kjarta ,se si duhet te veproj Nje Njeri ne situata dhe Momente te caktuara ne Jetė...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 01-09-2008 mė 00:05 Arsyeja: Me Propozim te Fisniku-student

Nė udhė tė mbarė Maska e Mbarėsori
    Anėtarėsuar
    19-05-2008
    Vendndodhja
    Shqipėri/Kosovė
    Postime
    61
    Citim Postuar mė parė nga qorri_30 Lexo Postimin

Alejkum Selam....

Kisha nje verejtje , per sa i perket librarive islame .

Ne faqen qe na propozoi Arrnubi rreklamoheshin libra ne shitje , dhe ne faqen kryesore thuhej ....

Misioni jonė ėshtė qė tė jemi prijės nė plotėsimin e nevojave tė popullit tonė me literaturėn qė na njeh me Krijuesin dhe promovon vlerat sublime humane

Kam gati nje vit qe po i shtoj biblotekes time , literature ISLAME . Kam nje verejtje per shtepite e botimit , bottuesit & librashitsit .... Ne tirane literatura Islame shitet mjaft shtrenjt . Nje miku im librashites me ftoi te blija nje liber te porsa ardhur me Hadithe , libri ishte mjaft i bukur , por kushtonte 1650 lek te reja . Une jam i bindur qe ato Hadithe vlejn shume , por jo te konvertuara ne shuma te kripura per lexuesin . Do i beja nje apel botuesve dhe shtepive te botimit te jen me te arsyeshem ne cmimet e librave , fundja le te shpenzojn me pak me zbukurimin e kopertinave .
    Pajtohem me kėrkesėn tėnde. E kam parasysh se bėhen shumė harxhime gjatė botimit: pėrkthimi, lektorimi, recenzimi, shtypi, shitja; mirėpo standardi ėshtė i tillė i lexuesve qė ēmimet qė momentalisht sillen nė treg pėr tė janė tė larta.
    Sikur tė bėhej me kopertina mė tė thjeshta, me letėr mė standarde, besoj se pėr 15-20% do lirohej cmimi.

Unė kam pasė punė me botim dhe e di sa ėshtė e mundur kėrkesa e mėsiprme e vėllait.

Mbarėsori!

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    ketu jan Disa Libra qe mund ti shkarkoni>>

http://web.ukonline.co.uk/shqip/libr...p_albanur.html

http://edukataislame.com/kuranoteka/

Si dhe kjo qe eshte ne Perpunim e siper...

http://www.librariaislame.org/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 03-06-2008 mė 07:04

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Artikullit tė gjatė me titull “Lamtumira e udhėtarit tė pėrhershėm” tė cilin e kam shkruar nė vitet e shtatėdhjeta nė revistėn “Diyanet”, ia bėra disa shtesa mė vonė qė kėshtu tė bėhet njė libėr i vogėl. Qėllimi im ishte qė tė ofroj njohuri tė shkurtra dhe tė qarta rreth “sjelljeve dhe qėndrimeve tona para vdekjes, pėr detyrat tona ndaj saj, pėr keqkuptimet dhe realizimet e gabuara” dhe kėshtu t’u ndihmoj sado pak nė kėtė aspekt bashkėfetarėve tė mi. Qėllimi im u realizua dhe libri u pranua pėr botim nga Türkiye Diyanet Vakfı dhe kėshtu disa herė u botua me njė tirazh tė madh.
    Propozimin e vėllait qė deshi ta pėrktheje kėtė libėr nė gjuhėn shqipe po ashtu e pranova me plot falėnderime dhe kėnaqėsi. Pėrmes kontributit dhe vullnetit tė tij, ky libėr arriti nė duar tė vėllezėrve tanė myslimanė shqipfolės, ashtu qė edhe unė pėrmes kėtij libri do tė jem nė bisedė me ta.
    Myslimanėt pa marrė parasysh se ku gjenden dhe pa marrė parasysh se nėn hijen e cilit flamur jetojnė, ata janė vėllezėr tė njėri-tjetrit. Kjo lidhje vėllazėrimi qė e ka krijuar Islāmi (feja jonė e pėrbashkėt), do tė zgjasė “deri nė varr”. Pėr ta ruajtur nderin dhe vlerėn tonė, kėtė vėllazėri duhet ta pėrhapim edhe mė tepėr, gjė qė arrihet me njohjen e njėri-tjetrit. Prandaj, nėse ky libėr i vogėl edhe vetėm me njė pikė uji e spėrkat nė kėtė ēėshtje, do ta arrije qėllimin e tij.
    Ua dėrgoj falėnderimet e mia shėrbyesve dhe ndihmėtarėve.

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •