Po te kisha shkruar une kete artikull me siguri se asnjeri nuke do me kritikonte sepse jam nje antar i forumit por kur lexojmi shkrime te tilla aqe te komplikuara kurse ky shkrim kamundur te jete me i thjeshte dhe me i sqarueshem dhe i kuptueshem per te gjithe, po ne kete rast, kujt ti vehet faji ?
Hajdutit Klaidi Mera apo shkruesit te ketij artikulli ?
Ta lemi hajduti, te mirremi me problemet tona ku dot njeri tjetrin nue arrijmi ta kuptojmi....
...çka u muar vesh ne kete artikull ?
Asgjë !
Kaq i veshtire te duket per tu kuptuar si artikull?!!! 2. Lexuesi nuk lexon vetem te mesoje, por edhe te defrehet gjithashtu, edhe pse tek ky artikull ka plot per te mesuar. Psh, tregohet edhe njehere qarte se ne c'fare pike vajtuese eshte drejtesia shqiptare qe i jep leje kaq lehte te burgosurve kriminele qe te levizin ne gjendje te lire. Gjithashtu tregon dhe gjendjen shoqerore te Shqiperise e cila si pasoje e asnje te ardhmeje te mire detyron individed te mos mesojne kurre nga krimet dhe denimet e meparshme por te vazhdojne ne te njejten rruge. Jo pak gjera per te kuptuar nga artikulli, jo?!
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
ATIT JA PASKA LEN GJYSHI AMANET DO MARESH PROFESJONIN TIM HAJDUT QENKA BER SUPERHAJDUT HAHAHA
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
4 dite nga 80mije euro?![]()
Jeto!
Krijoni Kontakt