e dashur Elonna te jap nji keshille .emri nuk luan ndonje rrol tek ecuria e lokalit.
e rendesishme eshte :kush eshte ai qe e menaxhon dhe personeli.
mos puneso fillestare se e ke honger.
e dashur Elonna te jap nji keshille .emri nuk luan ndonje rrol tek ecuria e lokalit.
e rendesishme eshte :kush eshte ai qe e menaxhon dhe personeli.
mos puneso fillestare se e ke honger.
E dashur Elonna ne rradhe te pare te uroj biznes te mbare me lokalin,meqene se thua qe lokalin e ke tek rruga Elbasanit ,me nje fjale afer shkolles se muzikes dhe ke bere dicka te vecante mund ti vesh emrin e sopranos tone tashme te famshme Inva Mules i dicka relativisht me muziken klasike dhe te vesh edhe muzike klasike ne repertor , provoje nje here nuk do te humbasesh gje , dhe te jesh e sigurte se sa here qe te vij ne Tirane do te jem kliente e rregullt akoma me teper qe kam shtepine tek rruga e Elbasanit
Lokalit une i kam vu emrin tim![]()
Edhe ti Elona me mire veji emrin tat , ka dal ne mode tani![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Bar-Lessaa sa jkot..
Ku e ke lokalin mi dreq te vim 1 tek pull dopio tull xhiro...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Do ja vija emrin Ujku![]()
LI BE
"Everything is an Idea"
Thuaj se cfare do te shprehe emri i lokalit dhe une te gjej nje emer nga fondi i madh gjuhesor arbero-ilir...
psh: monofiqe=llafet![]()
Sa per fillim...
mir eshte te dime se cdo ket te vecante ky lokal..
sa hapsire ka e cdo sherbeni ju aty.. por te dinim dhe nga vjen fisi yt.. pra pronaret.. qe te merrte kuptim emri lokalit..
po si emer nje nga keto do me pelqente..
vesa
lana
dajti
dafina
kumria
selvia
pjeshka
qershia
lulet e molles..
etj..
ne se jeni tepelenas .. veri nje emer mali a lumi te zones..
po ashtu ne se je veriore..
po qet korcare.. lidhe dicka me zonen tuaj..
psh serenata..
etjetj..
suksese..
Po me degjove mua mos bej gabim ti vesh emra ne lidhjen me vendin e origjines , veri nje emer qe mundesisht te identifikohen te gjithe klientet qe do vine aty e jo vetem nje pjese .
veja Bar Cmenduria
shaka lol
hej po mire ktu e gjete , hap nje regjister andej nga je ti dhe regjistroje me emrin qe do ti , c'rrin e harxhon energjit me kto ktu![]()
urime per lokalin dhe te pakten na e thuaj ne fund cfare emri i vure lokalit se u bera kurioze. mbase kaloj per te pire nje whiskey gratis lol
Veja:"Preferoj te mbetem anonim"
Krijoni Kontakt