Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Ka hy një dreq i madh.. në qeverin e Kosovës..

Kritikohet Qeveria e Kosoves nga SHBA-t!

SHBA kritikon Qeverin e Kosoves,per mos gadishmer,qe te loboj ne shtetet e tjera per njohjen sa me te madhe te Pavarsis se Kosoves!

SHBA-t thane se deri ne Shtator duhet se paku 70 shtet ta njohin Pavarsin e Kosoves,qe te ket mundesi te kerkoj te antarsohet ne OKB,ose kjo situat mund edhe te rishqyrtohet nga shtetet tjera!

Edhe parlamenti i Kosoves,kritikohet nga NATO,per sic thuhet ngulfatje te demokracis ne parlament!

Ne parlament ligjet miratohen pa mundesi debati nga deputetet e Kosoves,dhe kjo ne demoraci nuk eshte e lejueshme thot nje ambasador ne Nato!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    heuuuu bre!

a je kah na thue se ku osht burimi i njoftimit?

po kirtikat, a jon per mir, apo jon per keç?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Prej Mekës.. aty ku e gjuajn dreqin me guri.

niemand
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir do ish qe kupi me e lan at post ne parlament por.. tash ate po doni ate mbajeni..
    komukatat ishin leht me u ba e me cue per botim ne fletoret e vetonit te batonit... kurse puna parlamentare do kultur e don pasterti.. qe kupi yn nuk i ka i ngrati.. as njanen as tjetren..

edhe shqipnija nuk po punon sa duhet sepse po i ngatrrohen kambet me gerdecet e veta..

hasha po munohet i ngrati por.. cka me ba..

nejse duhet maturi e qetsi prej popllit.. e me perkrah qeverin e parlamentin e presidentin..

per albina skena nevoj..

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 26-05-2008 më 06:22

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Prej Mekës.. aty ku e gjuajn dreqin me guri.

niemand
    pergje e bukur, mijns complemnts erstemand
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Problemi i politikanve te Kosoves se ne demoraci punojn sikur ne luften e foft pa sherbime te stilit KGB e FBI e Jemes bondi e mata hari kan ved ....

kam mende qe politikanet ton ne kryesi kan hy sikur ne shpellen e radavcit,asht leht me hy por me dal shnosh shum pak kan dal....ose ska dal askush deri sot.....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Kritikohet Qeveria e Kosoves nga SHBA-t!

SHBA kritikon Qeverin e Kosoves,per mos gadishmer,qe te loboj ne shtetet e tjera per njohjen sa me te madhe te Pavarsis se Kosoves!

SHBA-t thane se deri ne Shtator duhet se paku 70 shtet ta njohin Pavarsin e Kosoves,qe te ket mundesi te kerkoj te antarsohet ne OKB,ose kjo situat mund edhe te rishqyrtohet nga shtetet tjera!

Edhe parlamenti i Kosoves,kritikohet nga NATO,per sic thuhet ngulfatje te demokracis ne parlament!

Ne parlament ligjet miratohen pa mundesi debati nga deputetet e Kosoves,dhe kjo ne demoraci nuk eshte e lejueshme thot nje ambasador ne Nato!

Ambasada amerikane: DiCarlo nuk ka bërë komente të tilla

Prishtinë, 26 maj 2008 (Kosovapress) Koha 17:55
    Ambasada amerikane: DiCarlo nuk ka bërë komente të tilla

Na vjen keq që KTV dhe “Koha Ditore” kishin vendosur të publikojnë tregimet se gjoja zëvendës ndihmës sekretarja Rosmari Di Carlo ka kritikuar Qeverinë e Kosovës se kanë dështuar në inkurajimin e faktorit ndërkombëtar në njohjen ndërkombëtare të Kosovës, dhe në veçanti jemi të befasuar se asnjë medium nuk kishte telefonuar ose kontaktuar Ambasadën amerikane në Prishtinë lidhur me këto shkrime, para se t’i publikojnë ose t’i emitojnë në programet e tyre, thuhet në një deklaratë për media të hënën nga Ambasada amerikane në Prishtinë.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Komentet e "Kohës" janë hedhur poshtë menjëherë nga qeveria amerikane. Nuk ka asgjë të vërtetë në atë që e¨shkruan ai personi që i thot vetes gazetari i "Kohës"
    Tash shtrohet një pyetje tjetër. Ky "gazetar" që ka dëshiruar aq fortë të na jep një "lajm ekskluziv" ( pa marr parasysh se sa negativisht ka ndikuar në opinonin kosovar) a do të mbetet i padënuar së pari nga gazeta ku ai punon e pastaj a do jap përgjegjësi redaktori i gazetës që sjell lajme të tilla në opinion pa i vërtetuar burimet e gazetarit, apo do të harrohet edhe kjo "rrenë" dhe dikur do të quditemi se si "këta të huajt" po na vlerësojnë aq joprofesionist. Gazeta do të vazhdoj të shkruaj si i pëlqen asaj duke rrejtur dhe mashtruar dhe një rren do ta mbulj tjetrën dhe ne do të vazhdojmë të lumtur të informohemi dhe të nesermen të lexojmë demantimet e të njejtës informatë dhe dikur nuk do të dijmë më se a po gënjen gazetari apo demantuesi.

Edhe diçka tjetër shkruante sot në njërën nga gazetat ditore. Gazeta nga "burimet e saja" na bënte të ditur se konferenca e donatorëve për Kosovën ndoshta edhe nuk do të mbahej fare. I jepte disa arsye gjysmake për po-në apo jo-në e parë nga "burimet e gazetës". Po edhe sikur të jetë ashtu nuk më duket se duhet të shkruhet dhe ti paraprihet një vendimi të tillë. Apo gazeta dëshironte të përgatiste opinionin kosovar për mundësinë e dështimit të konferencës. Dhe të tregonte nivelin e saj "profesional" .

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •