Cilat nga kombëtaret mendoni se lufton deri në minutën e fundit?
Cilat nga kombëtaret mendoni se lufton deri në minutën e fundit?
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 17-01-2008 më 15:01
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Italia & Gjermania, dallohen dhe jane dalluar gjithmone qe shenojne ne min e fundit, ose nuk shenojn fare.
Sa per anen e kundert ke Brazilin qe akoma pa filluar ndeshja ta percakton minutet se kur do te shenoje gol :P
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Gjermania te shenon atije ku ti mendon
ose te tjeret mendoin se ka perfunduar ndeshja
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
shqiperia mendoj une
JO SEKS PARA MARTESE
Ky ekip percakton minutën...!Sa per anen e kundert ke Brazilin qe akoma pa filluar ndeshja ta percakton minutet se kur do te shenoje gol :P
Siç e percaktoi me Francën, mos të flas për Norvegjinë që i kanë të zëna të gjitha minutat!
Per mu definitivisht Serbia ( Jugosllavia) , cdo her ma prishnin diten , basketboll, futboll , volejbol tash para disa dite e fitun Spanjen , edhe pse ishin duke humb 2-0 ne sete, pastaj ne setin e fundit prap ben kthim dhe fitun.
Per mendimin tim jane Italjanet , gjithmone ne min e fundit ndyshojne rezulatin![]()
Dija eshte Pushtet
edhe mendimi im eshte per italjanet aty kur nuk e pret ta bejne golin sa per gjermonet ecin dhe me shanc se kan edhe ndihmen e arbitrave mos harroni nje ndeshje qe kan bo me ne qe kishte mbaru loja dhe arbitri e vazhdoj qe ishim me rezultat3 me3 dhe na bon golin e 4
Ne ate ndeshje pasi u be 3 me 3 transmetimi ne Shqiperi u nderpre, ne kujtuam se mbaroi ndeshja barazim kur e morrem vesh te nesermen qe ndeshja kishte mbaruar 4:3. E kishin shenuar nje ne shtese.
Ato vite eliminatoret gjithmone na binin me Gjermanine dhe ndeshjet me te bukura Shqiperia i bente me Gjermanine.
beqar
Krijoni Kontakt