Profet jo se jo a Don Zhuan po, pa diskutim.
Jeten e tij e kishin pas udheheq hormonet.
Profet jo se jo a Don Zhuan po, pa diskutim.
Jeten e tij e kishin pas udheheq hormonet.
O te nderuar Profeti i Zotit eshte i thirrur qe te udheheqe njerzit dhe keshilloje qe ta adhurojne Zotin e jo si Muhamedi 'urdherohet' qe t'u thote paganeve 'ju nuk do te adhuroni cka adhuroj une', e me vone (kur ka force natyrisht) krejt i detyron qe ta adhurojne Allahun dhe ta besojne edhe ate si Profet.
109. Kafirun
1. Thuaj: "O ju jobesimtarë!
2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
4. Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
Por si more s'do te jene, krejt arabia pagane jane te detyruar nga Islami (Muhamedi) qe te kryejne rituale pagane per ta adhuruar Allahun, madje pretendohet qe e gjithe bota te konvertohet ne Islam me dhune, e ky thote se nuk do te jeni. Cfare kontradikte...
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 31-05-2008 më 22:53
Arber.Ferati (22-09-2023)
Kjo eshte iluzion vizuel. Kjo i nderuar eshte mitologji.
Kujdes mos i humb faljet, se kur te qohesh ne 'sabah' munesh mu bo qull.Satani ka me te urinu ne vesh. Mundesisht sa ma shume rituale pagane kryej ndaqe te shpetosh nga kjo.
Narrated 'Abdullah :
A person was mentioned before the Prophet (p.b.u.h) and he was told that he had kept on sleeping till morning and had not got up for the prayer. The Prophet said, "Satan urinated in his ears."
Pershendetje ane.
Te drejtat e hyrive te 'ahiretit', as jashte shtepise nuk do te dalin. Grate myslimane paskan shume te drejta ne krahasim me hyrijat e xhenetit, mos u ankoni.
Kurani Fisnik 55:71-72
71. E, cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?
72. Ato janë hyri që e kufizojnë ndejën vetëm në shtëpinë (tënde).
Sa gjenete ekzistojne sipas Kuranit... deri qitash 4...
55:61-62
61. E, cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?
62. E nën ato dy (Xhennete) janë edhe dy Xhennete.
Tani edhe pas atyre dy gjeneteve, vijne 4 tjera, pastaj shumezohen me dhe na dalin 8, 16, 32, 64... e keshtu me rradhe.
Si gjithmone sipas Sures 55
54. Të mbështetur në kolltukë që i kanë mbulesat e kadifesë, dhe pemët e atyre dy Xhenneteve janë krejt afër.
Cfare kolltukesh... mos jane mobilje italiane apo te prodhuara ne xhenet enkas per hyrijat. Mos eshte emri i firmes 'Hyrijat Company'.![]()
Asopaj pershendetje. Arabet jane nje popull qe nuk kane patur pejgamber para Muhamedit... ky ajet bjen ne kundershtim me shume ajete tjera.
32:3. A mos po thonë se ai (Muhammedi) e trilloi? Jo, ajo është e vërtetë prej Zotit tënd që t'i tërheqësh vërejtjen një populli që nuk u erdhi ndonjë pejgamber para teje, ashtu që ata të gjejnë rrugën e drejtë.
Shume shaka e holle. (E tipit qe kur hyri lumpeni ne Pallatin e Dimrit perdoren cdo statuje, pikture dhe mobilje per te dale jashte. Thone qe kishte me qindra banja. Te tera funksiononin perfekt. Nuk po llogarisim ketu edhe kopshtet perqark). Sidoqofte.
Mendohet se grate do hyjne ne parajse te derdhura ne nje forme tjeter. Ne kete koncept, ato do jene te virgjera. Mund edhe t'u mungoje vendi per te cilin shqetesohesh aq.
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 01-06-2008 më 14:40
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Te nderuar,
Shume here qenja njerezore perballet me shume situata qe jane irituese per vete krijesat!
Ka kohe qe kam pare se besimet nder vete jane mjaft agresive, fyese, kundershtuese... kjo eshte mjaft shqetesuese, besoj.
Kur une shkrova per ate se "Muhamedi a eshte profet" nuk po kerkoja qe ta injoroja apo poshtroja ate (Muhamedin), thjesht solla ca fakte te verteta, qe duhet te dij cdo person.
Pastaj a pranohen apo jo, kjo mbetet qeshtje personale.
Zoti eshte dashuri, Ai na beri me vullnet te lire, dhe ne duhet respektuar vullnetn e Tij. Ne te kunderten, ne kemi thyer ligjin e Zotit.
Dikush permendi rrugen per tek Zoti.
Muhamedi nuk premtoj gje kur u pyet se ku do shkoj nje musliman, apo edhe ai vet. Ai tha se i takon Allahut te vendose.
Shume profet treguan rrugen per tek Zoti, e si ndodhka qe "vula e profetve" te mos e dij?
Tek Gjoni 14:6 Jezusi i tha: Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.
Te nderuar, ka kaq shume vite qe jetoj dhe nuk kam ndegjuar ndonje udheheqes fetar te pohoj ate qe Jezusi pohoj per veten e tij.
Te gjithe folen per rruge te ndryshme, por, ky (Jezusi) e tha haptas se Ai ishte rruga.
Kerkojeni Zotin dhe do ta gjeni.
asopaj
"Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro
Lisjana pershendetje. Sinqerisht po te pyes sa gjenete gjenden ne Islam, deri qitash po na dalin 4. A shumohen hyrijat ne Islam, sepse 72 x 4 = 288. Ne Krishterim nuk ka 4 gjenete, as 7 as 8 e as 32. Ne Krishterim ka vetem nje Parajse.
Percaktonu njehere se sa gjenete duhet qe ju t'i besoni.
Bubrrecat vetem ne Islam flasin...
Kurani 27:17-19
17. E Sulejmanit ishte tubuar ushtria e vet që përbëhej nga exhinët, nga njerëzit dhe nga shpendët dhe ata mbanin rendin.
18. Deri atëherë kur ariitën mbi luginën e buburrecave, një buburrëc tha: "O ju buburreca, hyni në vendet tuaja që të mos u coptojë Sulejmani dhe ushtria e tij duke mos ju vërejtur".
19. E ai (Sulejmani) buzëqeshi i gëzuar prej fjalës së tij dhe tha: "Zoti im, më mudnëso që të falënderoj të mirat Tuaja që m'i dhurove mua dhe prindërve të mi dhe që të bëj vepra të mira që Ti i pëlqen, e me mëshirën Tënde më shtie në mesin e robërve Tuaj të mirë!"
Solomoni ka pase ushtri nga 'exhinet, njerezit dhe shpendet'. Sa interesant. Milingonat flasin, Solomoni i ndegjon dhe buzeqesh shume i 'gezuar'.
Ne krishterim nuk ka 'orgji seksuale' ne parajse, se ato jane perralla te arabeve, e ti si pjesetare e gjinise femerore besoji dhe ishalla i merr.
Si Zoti do te dergoje nje 'bishe qe flet'. Flej me borebardhen ti dhe shiko Tomin dhe Xherin.
27:82. E kur kundër tyre do të bëhet fjala (e dënimit) realitet. Ne do t'u nxjerrim një shtazë nga toka që do t'u flasë , sepse njerëzit nuk ishin të bindur në argumentet Tona.
pershendetje
e para: xhenet jo gjenet
e dyta: ka njerz te mire, por ka edhe akoma me te mire. Allahu nuk ben zgjedhje radikale. Parajsa eshte me shkalle.
e treta: Solomoni ishte i vetmi profet me dhuntine per te njohur gjuhen e shpendeve, kafsheve e xhineve (me deshiren e Allahut)
e katerta: ate te "orgjise seksuale" nuk e kuptova per cfaer flisje...
e pesta: Kurani nuk komentohet copa copa sic i ke kapur ti. duhen lexuar dhe komentuar edhe shume pjese te tjera bashke me hadithe qe te mund ti kuptosh ato pjese qe per ty jane pralla. madje sa shoh ti e ke lexuar, dhe nuk e ke kuptuar vleren e tij? te lutem shikoje dhe njehere, ndoshta bukuria e tij te hyn ne zemer...
Nuk e kuptove?! E kupton me vone pasi te lexosh Kuranin dhe Hadithet. Perrallat e Talmudit dhe paganeve behen shkrime te Kuranit.
Ta kisha ditur edhe une kete gjuhe...
Aty ne ate ajet spo thuhet se ekzistojne edhe dy shtresa te xhenetit por po shkruan edhe 'dy xhenete'.
E sheh po shkruan 'dy xhenete' e jo 'dy shtresa te xhenetit', keshtuqe mos flit pa argumente dhe fakte.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 08-06-2008 më 03:27
Krijoni Kontakt