Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    dipl-ing
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105

Reagimi i Sigalit ndaj nje ankese me email

Me poshte eshte nje ankese me email dhe pergjigja e shefit te shoqerise shqiptare te sigurimit, Sigal. Gjykoni dhe jepni mendimet tuaja.....

----------------------
    Te nderuar zonja dhe zoterinj,
    sot mbeta teper i zhgenjyer nga sherbimi i juaj persa i perket sigurimit shendetsor.
    Para dy muajve kam bere nje sigurim shendetsor per udhetim jashte shtetit prane zyrave tuaja.
    Fatkeqesisht me duhet qe te rri edhe disa dite ne Gjermani dhe sigurimi qe kam bere prane jush, mbaroi mbreme ne mesnate.
    Mora ne telefon prane zyrave tuaja dhe fola me Zj. Ornela.
    U zhgenjeva teper nga kushtet qe ka shoqeria juaj persa i perket zgjatjes se nje siguracioni... juve nuk beni fare zgjatje siguracioni.
    Per te bere nje siguracion prane shoqerise suaj, une duhet te jem ne Shqiperi vete. Ketu ne Gjermani siguracioni behet edhe nepermjet internetit, rendesi ka data e udhetimit.
    Nese jam vete ne Shqiperi, atehere mund te bej siguracion ne cdo shoqeri tjeter siguracioni. Nese ndodhem ne Shqiperi nuk kam nevoje te bej zgjatje te nje siguracioni, por bej siguracion te ri nga fillimi.
    Ornela pati dyshime per shendetin tim, kur une i thashe se sigurimin e dua tamam si sigurim, pasi do te kthehem me makine dhe dua te jem i siguruar ne rast ndodhje te nje aksidenti. Ajo kujtonte se une doja sigurim vetem sa "per sy e faqe" dhe u zmbraps menjehere duke thene se eshte e pamundur sigurmimi nese une dua nje sigurim tamam per raste aksidentesh. Mos valle sigurimet tuaja jane gjithnje "sa per sy e faqe", sa per nje dokument per te marre vizen? Nese une do te isha i semure apo do te me kishte ndodhur dicka, do te kisha njoftuar sigurimin sepse une kam qene i siguruar deri dje ne mesnate... sigurimin e ri qe po e kerkoj do te ishte vazhdim i sigurimit te vjeter te bere po nga ju.
    Me beri pershtypje fjalia e saj : "Nese eshte vetem per 2-3 dite dhe e do per vete, nuk ke nevoje te besh fare sigurim". Me duket katastrofale te degjosh nje fjali te tille nga nje shoqeri sigurimesh.
    Me kete email doja te shprehja zhgenjimin tim persa i perket kushteve tuaja. Ky ishte sigurimi i pare dhe i fundit qe kam bere prane jush me keto kushte.

Faleminderit per mirekuptimin
    Me respekt

Edmond Zagonjari
    Tirane, Albania

------------
    From: Avni Ponari (avniponari@sigal.com.al)
    Medium riskYou may not know this sender.Mark as safe|Mark as unsafe
    Sent: Tuesday, May 13, 2008 4:22:53 PM

Nuk e di kush je dhe cfar shkruan ose per cfar arsye shkruan.

Gjithkush sherben me kudo dhe kujtdo me rregullat e veta kuptohet mbi kritere qe I vendos vete. Ne nuk e kemi te lejuar qe te leshojme polica shendeti ne formen qe ju kerkoni,dhe nuk e leshojme police e Sigurimit per individe qe nuk ndodhen prezenete ne kohen qe e kerkojne. Une nuk mund te pyes per punen tende se si e ke bere por produktet qe ne leshojme kane disa rregulla te caktuara. Ju ne se do blini nje siguracion shendetsor per nje vit ne mund ta leshojme nepermjet internetit por jo per shendet ne udhetim arsyet jane tonat. Ne se do merni apo jo siguracion ne SIGAL kjo eshte e drejta juaj dhe nuk keni asnje detyrim. Por me takon tju them qe jemi kompania me madhe me serioze net regun e sigurimeve per gjerat e tjera qe jane te kompanise une do ti shikoj me vemendje.

Udhetim te mbare

Avni PONARI

GENERAL DIRECTOR

SIGAL LIFE AND NON LIFE

HEAD OFFICE

Blv. Zog I, Nr. 1 , Tirana-Albania

Tel&Fax:+355 4 253 407/8

email:avniponari@sigal.com.al

SIGAL KOSOVA

Rruga UCK, Nr.60 Pristina-Kosova

Tel&Fax:++ 381 38 240 241

SIGAL MACEDONIA

Vasil Glavinov, Nr.10/3, Skopje-Macedonia

Tel:++ 389 231 25 920/1

----------------------
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

En el nombre del dios Maska e qorri_30
    Anėtarėsuar
    31-08-2006
    Vendndodhja
    MADE IN ALBANIA
    Postime
    180
    Ne menyre kredenciale besoj se Z.Ponari , ka dhene pergjigjen e duhur , dhe eshte treguar korrekt duke i kthyer pergjigje klijentit .
    Klijenti ne kete rast te mos perfitoje nga korrektesia e Z.Ponari dhe te mos behet palaēo duke publikuar e-mail ne net .
    ''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Pergjigje brenda normave te eshte kthyer(rregullat i vendosin ata,nese nuk te pelqen nuk je e detyruar) e vetmja qe ka shprehur gabim nervozizmin jeni ju me fjalen"katastrof" dhe "sy e faqe". se c'ndodh ne Gjermani o Kazakistan eshte tjeter pune.

dipl-ing
    Anėtarėsuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    Faleminderit per pergjigjet tuaja.
    E para: pergjigja eshte nga nje Drejtor shoqerie sigurimesh dhe fjalia fillon pas asnje norme miresjelljeje dhe pa pershendetje "nuk e di se kush jeni dhe cfare kerkoni"... Personi eshte identifikuar dhe mos harroni se eshte klient i kesaj shoqerie pasi ka qene dy muaj i siguruar prane kesaj shoqerie.
    E dyta: Edhe pse eshte shoqeri private sigurimesh dhe rregullat i vendos vete: Per mua mbetet perseri katastrofale qe nje person i cili punon ne nje shoqeri sigurimesh te te thote "S'ke nevoje te besh sigurim nese behet fjale vetem per disa dite". Nuk e di se cfare kuptimi ka sigurimi i jetes per ju, por per mua ka shume rendesi dhe nuk mund t'ja le "Rastesise".

I Vetmi problem ne kete rast eshte se sigurimi u be me pas ne nje shoqeri tjeter me shtrenjte , pasi sigurimi i dy muajve te meparshme ishte bere tek Sigal.
    Nese do t'ju binte rasti juve te benit nje sigurim te tille dhe me pas do te kerkonit shtyrje te sigurimit, dhe siguracioni nuk do t'jua a bente, do te isha kurioze te dija reagimet tuaja ndaj shoqerise se siguracionit.
    Per mendimin tim, nuk ka asnje arsye qe sigurimi te mos zgjatej, pasi personi ka qene i siguruar deri nje dite me perpara po tek i njejti sigurim. Do te doja mendimin e nje personi qe jeton jashte Shqiperise dhe jo te nje qe jeton ne Shqiperi.
    E treta: Nuk e di ku eshte "palacolliku" ne kete email, kur une kam bere "copy Paste" nje email zyrtar dhe jo nje email privat. Z.Ponari nuk ka folur gjera personale por per rregullat e Sigalit dhe keto doja ti beja publike.
    Jane pikerisht keto rregulla te pashkruara qe te japin nje ide mbi seriozitetin e shoqerise se sigurimit, ndaj edhe kam thene gjykoni vete. Nese dikujt keto rregulla i duken normale, ai person jeton ne kete normalitet....
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Studentja une te mbeshtes plotesisht.
    Ne cdo vend te botes klienti ka gjithmone te drejte,eshte nje nga regullat baze te cdo biznesi,por per fat te keq shqiperia nuk e ka akoma kete kulture.Keta duhet te beheshin cope per te mos humbur ty si klient apo akoma me keq besueshmerine e emrit te tyre.....cuditem si mund te mburen me :"ne jemi kompania me e madhe e sigurimeve......"
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    mbase kushtet qe ka kjo shoqeri sigurimesh nuk jane dhe aq te drejta apo qe ndihmojne shume klientin.por kjo dihet.
    na perket neve qe kur vemi te nenshkruamje nje asikuracion apo cfaredo lloj kontrate , duhet te informohemi me perpara per kushtet qe na ofrojne..

me siguri pergjigjja qe ajo zonja ju ka dhene nuk ka qene shume profesionale
    por keto jane gjera qe ndodhin.
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Mesa po lexoj unė Sigal paska ndjekur rregullat e veta dhe nuk tė ka bėrė ndonjė padrejtėsi. Nuk ofron shėrbim aq tė mirė sa kompanitė e huaja po ama po i permbahet rregullave qė ka publikuar si kompani. Nuk mund tu ankohesh atyre se nuk ofrojnė sherbime si nė Gjermani. Ata shesin njė produkt dhe ti e blen. Nėse nuk tė japin produktin pėr tė cilin ke paguar, atėherė po mund tė ankohesh.

Pergjigja me email mund tė ishte pak mė me edukatė dhe profesionalitet por megjithatė nuk shoh ndonjė problem tė madh.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Jam i nje mendje me Qyfyre.

Kushtet dhe konditat ne sherbimet qe ofrojne kompanine e sigurimeve ndryshojne njera me tjetren. Eshte ne interesin e cdo klienti qe te shuaje cdo paqartesi perpara se te marre nje policy (sjam i sigrute si e quajne kete ne Shqiperi). Nese une si klient nuk bie dakort me kushtet dhe konditat e nje sherbimi qe ofron nje kompani, gjeja me e drejte eshte te mos behem klient i tyre. Thjeshte sepse nje kompani Gjermane apo Angleze mund ta rinovoje dhe zgjase sherbimin ne internet, nuk do te thote se nje kompani Shqiptare mund te veproje ne te njejte menyre.

Reagimi i Ornelas sigurisht qe nuk me duket profesional. Ka menyra te tjera per te bindur nje klient qe permbushja e nje kerkese eshte e pamundur ne rethana kur klienti nuk ndodhet prezent, dhe me profesionale do ishe sikur te kerkonte ndjese mbi nje pamundesi te tille.

E njejte gje edhe per zotin Avni PONARI. Nese nje pergjigje drejtuar klientit niset me "Nuk e di kush je dhe cfar shkruan ose per cfar arsye shkruan" len shume per te deshiruar mbi nje kompani, dhe personelin e sherbimit ndaj klientit ne ate kompani.

Nje sygjerim do kisha per ty studentja. Perpara se te blesh nje sherbim te tille nga nje kompani here tjeter, mundohu te mesosh sa me shume mbi kushtet dhe konditat, sa me teper pyetje ne menyre qe here tjeter te mos ndodhesh e befasuar perpara gjerave te tilla. Gjithmone, gjera te tilla eshte mire te shqyrtohen ne fillim fare.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anėtarėsuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Reagimi i Sigalit ndaj nje ankese me email
    Me poshte eshte nje ankese me email dhe pergjigja e shefit te shoqerise shqiptare te sigurimit, Sigal. Gjykoni dhe jepni mendimet tuaja.....
    Mė bėri pėrshtypje pėrgjigja e personit zyrtar,sepse akund nė pėrgjigjen negative qė u ka dėrguar,nuk arsyetohet qoftė edhe nė bazė tė njė rregulli/neni/ligji tė vetėm nga rregullorja apo statuti i kėsaj agjensie/kompanie sigurimi,prandaj...

Do te doja mendimin e nje personi qe jeton jashte Shqiperise dhe jo te nje qe jeton ne Shqiperi.
    ...kontrollo edhe njė herė kontratėn/marrėveshjen qė e keni bėrė me SIGAL-in pėr sigurim shėndetėsor!
    P.sh.
    Cilat janė obligimet e SIGAL-it pėr klientin,i cili gjindet jashtė vendit (Shqipėrisė) nė momentin kur afati i sigurimit i kalon?

Nuk e di sa mund tė ndihmojė ndonjė ekperiencė e imja me kompanit e sigurimit qė janė nė Danimarkė,sepse besoj se dallojnė rrėnjėsisht nė pėrmbajtje,shėrbime si dhe nė ligjetbazė nga Shqipėria apo Kosova!

Edhe diēka rreth pėrgjigjes sė personit zyrtar:

Nuk e di kush je dhe cfar shkruan ose per cfar arsye shkruan.
    Nė bazė tė nr.tė polices/sigurimit,tė cilėn Ju i'a jepni apo i'a keni dhėnė,ka mund tė identifikoje se a jeni kliente apo jo e SIGAL-it.Qė nė fillim personi zyrtar tregohet jo serioz dhe nėnēmues ndaj klientit.

Gjithkush sherben me kudo dhe kujtdo me rregullat e veta kuptohet mbi kritere qe I vendos vete.
    Pra shtrohet pyetja.
    Cilat rregulla?

Ne nuk e kemi te lejuar qe te leshojme polica shendeti ne formen qe ju kerkoni,
    Kėtu duhet cekė regulli se nė bazė tė cilit rregull/ligj,nuk po u lejohet lėshimi i licencės...!!!?

dhe nuk e leshojme police e Sigurimit per individe qe nuk ndodhen prezenete ne kohen qe e kerkojne.
    Nė cilin rregull/ligj e bazon SIGAL-i kėtė?

[QUOTE]Une nuk mund te pyes per punen tende se si e ke bere por produktet qe ne leshojme kane disa rregulla te caktuara.[/QUOTE]

Pėrsėri ceken rregulla tė caktuara,por nuk tregohen se cilat janė ato rregulla!!!!
    Pijetoret janė vendet ku ēmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Me fal... qofsha gabim une ketu tani:

Avniu nuk eshte Drejtor i pergjithshem? Ca kerkon nje ankese si kjo te CEO?
    Problemi eshte qe ka hierarki gjithkund.
    Nuk mund te merret nje CEO me "feedbacks" nga klientet. Per kete te jesh i sigurt.

Nuk ka te beje me trjatimin e klientit sesa me ceshtje principi. Po te merrej drejtori me keto ceshtje... do i ngelej kompania ne dore sekretares.

Per te tjerat no comment

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  2. Reagimi juaj ndaj njė "ngacmimi".
    Nga thugish nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 09-10-2007, 15:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •