Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 129 prej 129
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga BaseNameB Lexo Postimin
    Hajvanet the injorantet kujtojne se pse kane mbaru juridikun jasht vendit te tyre jane me te zgjuar se 3 000 000 banore te atij vendi,flasin me intelektualitetin me te madh duke mos nxjerre gje tjeter pervec absurditeve dhe paralelizmave te kote qe synojne te nxjerrin ne pah zgjuarsine dhe intelektualitetin e atij qe flet por ne fakt tregojne injroacen dhe mediokritetin e vertet te tij.
    Hajvanet dhe injorantet fshihen pas fjaleve "te medha" dhe pas retorikave te pafundme duke u munduar te shmangin pergjigjet e drejtperdrejta ,
    Hajvanet dhe injorantet nuk meritonin as kete pergjigje , por i siguroj qe eshte e fundit sepse pjesa tjeter e ketij populli nuk ka kohe dhe nerva te bej lojra fjalesh me kete brez te degjeneruar dhe hipokrit te shoqerise sone .

P.S. Ta gezosh juridikun o shok i dashur se te paska hy ne pune , por ama ste paska ndihmuar te kuptosh vetveten se sa poshte je dhe sa lart e din veten.
    Nuk e kuptoj pse shani dhe ofendoni.Ai shprehu mendimin e tij ju tuajen .Respekto mendimin e tjetrit ,debato por mos fyej.Nuk mendoj se duke share tregon ndonje nivel kulturor.Ti quan injorant nje person qe ka bindje te kundert me ty?
    Mua mu duk se djali ka goxha njohuri per ligjet qe ti dhe une nuk i dime qe ekzistojne.
    Sinqerisht edhe une kur degjova qe e ben publike emrin e Enteles ne tv qe ishte me te dashurin me erdhi keq per familjen e saj.Pakse u vdiq vajza por vajten i ben publike qe vdiq ne 2 te nates me dashnorin.Asnje prind nuk do e deshironte nje gje te tille.Nenes se Enteles nuk besoj se i ka ngelur qejfi qe nuk ja publikuan emrin e vajzes ne gazete,apo permenden ne tv,por qe nuk i vajti per ngushellim kolektivi i vajzes.Mendimi im ky.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    homazh sduhej bere sepse ajo nuk ishte person me rendesi , por gjithmone ka nje por!!! ylli pango edhe marjeta zaēe nga qeveria shkuan edhe kjo nuk eshte pak gje mendoj une !!! gjithsesi mos ofendoni se late nom !!! ne u shpif forumi se postim per postim do degjojme nga nje ofendim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Rina, mos u merr me mizat e mtit. Vetėm duke bėrė bzzzzzz zzzzz tė qelbin.
    Ti je nje mize e tille qe qelb tere shqiptaret pa turp kudo qe hyn.
    Mos me detyro te te nxjer bojen dhe eren e keqe qe te mbulon.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga floren Lexo Postimin
    doktor ::: tani e mesova qe vdekja qenka nje cudi, qe zgjatkerka 3 dite ,e kjo eshte nje cudi me vete

jo vdekja me cupke, por thashethemet, "morali" pra cudia ne lajm

Vdekja e ne mosha si e te ndjeres(se paku per te afermit e saj) eshte ne kufijet e te pamundures per tu harruar

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    higlander.. respekt per mendimet qe cfaq ketu..

uroj te kemi shume djem si ty.. e vendi yne do te kete me siguri te ardhme te mire..

gjithashtu dhe ty dr riux.. dymish e breshk etj..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjynah Entela edhe Tani, sepse makina skisha pas frenat ne rregull Ēudi!! Me "Ē" te madhe
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2008
    Postime
    26
    Flm. Brari per fjalet e mira. Edhe nga une ke te njejtat vleresime, pasi edhe pse nuk jam shume i pranishem me postime, jam mjaftueshmerisht i pranishem si lexues.

Respekte

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Rina, mos u merr me mizat e mtit. Vetėm duke bėrė bzzzzzz zzzzz tė qelbin.
    Mendoj se ka dallim ne mentalitet midis Kosoves dhe Shqiperise. E keto dallime po e shoh se jane shume me te thella, sesa kam menduar une. Fatkeqesisht a?

Une nuk e kam ndermend te shtirem si disa, qe mundohen te arsyetojne dukurite negative edhe pse e din qe nuk eshte mire ashtu.

Une negativen e shoh si negative dhe pozitiven si pozitive. E kush e gjen veten e fyhet nga ato qe shkruhet, e mandej nuk eshte ne gjendje as te mendoje kthjellte, nuk eshte pergjegjesi e imja dhe as qe merzitem bile.

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anėtarėsuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga BaseNameB Lexo Postimin
    Hajvanet the injorantet kujtojne se pse kane mbaru juridikun jasht vendit te tyre jane me te zgjuar se 3 000 000 banore te atij vendi,flasin me intelektualitetin me te madh duke mos nxjerre gje tjeter pervec absurditeve dhe paralelizmave te kote qe synojne te nxjerrin ne pah zgjuarsine dhe intelektualitetin e atij qe flet por ne fakt tregojne injroacen dhe mediokritetin e vertet te tij.
    Hajvanet dhe injorantet fshihen pas fjaleve "te medha" dhe pas retorikave te pafundme duke u munduar te shmangin pergjigjet e drejtperdrejta ,
    Hajvanet dhe injorantet nuk meritonin as kete pergjigje , por i siguroj qe eshte e fundit sepse pjesa tjeter e ketij populli nuk ka kohe dhe nerva te bej lojra fjalesh me kete brez te degjeneruar dhe hipokrit te shoqerise sone .

P.S. Ta gezosh juridikun o shok i dashur se te paska hy ne pune , por ama ste paska ndihmuar te kuptosh vetveten se sa poshte je dhe sa lart e din veten.
    Ne kete teme ka dy postime te miat te cilat jane te ndare ne pika. Cdo pike perfason nje argument. Nga ju te zgjuarit qe kujtoni se flisni me argumenta nuk erdhi asnje Kunderargument per c'ka kam thene une. Kjo natyrisht nuk vjen sepse mungon deshira por sepse mungon kapaciteti

Duke qene se une me postimet argumentative nuk arrita asnje rezultat pervec ofendimeve kalova ne te njejten shine si ju. Interesantja perseri eshte se postimi im i cituar prej teje ne teresine e tij eshte perseri plot me argumenta.

1. Pse nuk u be homazh nga PD per kunatin e Kryeministrit? Ose me sate akoma... Pse mohoi kryeministri vdekjen e nje pjestari te familjes per dite me rradhe derisa u shpall hapur nga mediat?

2. PSe ben PArtia demokratike demogagji kudner nje televizioni privat? Nqs ty kjo pyetje nuk te sinjalizon asgje tregon dhe njehere injorancen tende apo tuajen ne pergjithsi. Partia demokratike eshte Partia ne qeveri. PRa ushtron fuqi ekzekutive. Cdo parti nuk ka pse te merret me kritika direkte ndaj MEDIAS. SHTETI/ PARTITE nuk kane pse te fusin hundet ne punet e medias. Sidomos ne rastin kur ato jane ne pushtet. Pra c'pune ka PD me deklarata te tilla? Ah po TV. Klan dhe media te tjera mund te bejne deklarata te tilla sepse duan te ulin vlerat informative te nje konkurrenti.

3. Ndryshimi midis censures dhe etikes. Qe eshte permendur dhe ne postimet e meparshme. Kam thene dhe me pare AUTOCENSURA nuk ekziston. Te pretendosh se nje Media ka censuruar vetveten tregon nje injorance me permasa me te vertet fantastike.

4. Djali Highlander duke gjykuar mbi aftesite juridike te miat pa pasur as edhe nje kuant haber nga kjo dege arrin te deduktoje pergjigje juridike. Pergjigjen juridike Highlander dajlka i nxjerr nga pervoja e tij e larte ne te gjitha fushat e juridikut te cilat jane..... hmmm ... hmmm ...hmmm filmat e holliwoodit medoemos. Problemi qendron ne faktin se deduktime te tilla nuk para behen ne juridik. Sidomos ne evrope ku cdo gje eshte e kodifikuar. PRa cti them une highlander djalit qe me injorancen e tij te persosur perpiqet te jape mesime juridiku?

E tani vjen ti ; qe je edhe me kaposh se highlander djalka e na nxjerr edhe mesime per jeten Pergjigjia per ty eshte shume e thjeshte;

Po une kam me shume dijeni per juridikun se ti, doktori e Highlander djalka me fis e me fare marre se bashku. Per juridik mbase jam me i zgjuar se 2,9 milion te Shqiperis. Pjesa tjeter jane jurista vet. PRa ne menyre te sigurt dhe te pamohueshme dhe me i zgjuar( ne juridik) se Highlander djalka apo ti Kaposh kokbosh.

Per tema ku une nuk kam haber rri urt; lexoj e perpiqem te kuptoj. Ju kaposhat kokboshat nxirrni deduktime juridke dhe e shpallini veten jurista. Se kush qendron lart apo poshte ketu e kush duhet te msoje te heshti kur nuk ka haber se c'thote sinqerisht besoj se duhet ta kesh kuptuar tashme.

Retorika ime nuk eshte kurrsesi boshe. Eshte e ndare dhe ne pika per ju Kaposhat qe ta keni me te lehte te lexoni se ku jane argumentat. Kur nje nga ju ti jete pergjigjur ketyre pikave, mbase do te marr mundimin dhe une te pergjigjem konkretisht

Pershendetje

Jester

Ps: cdo njeri e meriton nje pergjigje; pra fatkeqsisht dhe ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga JestersWorld : 17-06-2008 mė 11:59
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •