Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 129
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    fahri balliu eshte hiena e sales, qe merret me coftinat e radhes, per ndonji scoop mediatik ...

po a mund te behet scoop mediatik me coftina si rrenat e pambarim te sales ???

dikur mbase po, shtehe jo ...

Because Dreams Happens Maska e BaseNameB
    Anėtarėsuar
    13-07-2002
    Vendndodhja
    Ne kete Bote
    Postime
    25
    Eh cna gjeti halli me hajvanet dhe injorantet per koke time. Hajvant dhe injorantet besojne cdo idiotsi qe i servir partia. Sidomos idiotsi te tilla ku zhduken emra dhe nga listat e te vdekurve neper aksidente rrugore. Hajvanet dhe injorantet, te shkerdhyerit ne tru dhe militantet nuk dine te hapin syte e te shohin vete se c'ndodh por i marin mendimet te gatshme nga partia.
    Hajvanet dhe injorantet kujtojne se per cdo njeri qe vdes rrugeve te shqipris behen homazhe e artikuj te tere gazetash. Jo sepse hajvanet dhe injorantet jane mesuar me artikuj te tille, por sepse partia tani thote qe duhet bere keshtu. Partia qe nuk i beri homazhe as kunatit te Liderit te tyre i cili la jeten ne menyre "aksidentale" me shume te tjere ne Gerdec. Por tani, ah tani i erdhi koha te lehi dhe Partise se hajvaneve dhe injoranteve. Interesantja eshte se Hajvaneve dhe Injoranteve ju eshte mbushur mendja top se jane te zgjuar. Kane dy dite e gjysem shkolle reale se notat jua ka blere partia.

Hajvanet dhe injorantet nuk e pyesin veten se pse Partia Demokratike ben demagogji kunder nje televizioni privat. Hajvanet dhe injorantet nuk kuptojne qe televizioni privat po sulmohet serisht padrejtesisht me akuza idiote vetem per interesat uzurpatore te doktorit. Kjo nuk ju vete ne mendje hajvaneve dhe Injoranteve.

Hajvanet dhe injorantet mbase duhet te shkonin te benin shkolle pe verteti njehere para se te gjykonin te tjere Mbase do te mesonin hajvanet dhe injorantet se ku eshte ndryshimi midis Censures dhe Etikes apo dhe mbrojtjes se interesave personale.
    Por hajvanet dhe injorantet kerkojne me idiotsine e tyre te pafre qe nje televizion privat te jete i paanshem dhe kur cenohen interesat e familjes pronare te televizionit. Dmth, shefi i Klanit duhet te tregoje ne lajme gjithmone te gjitha aferat korruptive qe ai ka organizuar ne saj te hajvaneve dhe injoranteve te nje partie qe tani gjykon nje media per autocensure.

Ky eshte niveli i hajvaneve dhe injoranteve.

Hajvanet dhe injorantet kujtojne se mund te deduktojne dhe pergjigje juridike te cilat fatkeqesisht nuk jane kaq te thjeshta sepse perndryshe do te kishim shume hajvane dhe injorante te cilet mbarojne Juridikun ne perendim. Hajvanet dhe injorantet te rrine aty ku jua blen notat partia, sepse ketej nuk ecen injoranca.
    Hajvanet the injorantet kujtojne se pse kane mbaru juridikun jasht vendit te tyre jane me te zgjuar se 3 000 000 banore te atij vendi,flasin me intelektualitetin me te madh duke mos nxjerre gje tjeter pervec absurditeve dhe paralelizmave te kote qe synojne te nxjerrin ne pah zgjuarsine dhe intelektualitetin e atij qe flet por ne fakt tregojne injroacen dhe mediokritetin e vertet te tij.
    Hajvanet dhe injorantet fshihen pas fjaleve "te medha" dhe pas retorikave te pafundme duke u munduar te shmangin pergjigjet e drejtperdrejta ,
    Hajvanet dhe injorantet nuk meritonin as kete pergjigje , por i siguroj qe eshte e fundit sepse pjesa tjeter e ketij populli nuk ka kohe dhe nerva te bej lojra fjalesh me kete brez te degjeneruar dhe hipokrit te shoqerise sone .

P.S. Ta gezosh juridikun o shok i dashur se te paska hy ne pune , por ama ste paska ndihmuar te kuptosh vetveten se sa poshte je dhe sa lart e din veten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaseNameB : 02-06-2008 mė 19:20
    God made Adam And Eve not Adam And Steve

i/e regjistruar Maska e heroes
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    9

Cfare modeli na dha Dritan Hoxha

Padyshim njeriun e suksesit material te kesaj bote. Nje respekt te tille ne varrimin e tij pak njerez e kane patur ne shqiperi qe nga koha e Enver Hoxhes.

Dhe cdokush qe shikon nje varrim te tille pa e njohur kete njeri do te thote se eshte nje njeri i madh, nje model per tu ndjekur nga te rinjte.

Pra, modeli qe duhen te ndjekin te rinjte sot eshte te bejne sa me shpejt e sa me shume lek, te kene nje ferrari e te ecin me 200km/ore, te jene te martuar e te kene nje dashnore.

Pikerisht kjo i ofron T/CH keto dite te rinjve tane te etur per CarpeDiem, kete model te te berit sa me shume para e sa me shpejt.

U tha se kishte punesuar mbi 1000 veta, a thua se i mbante me buke pa punuar, ata punuan rendshem qe ai te pasurohej. a mos valle i shumfishonte rrogat e tyre sa here shume fishohej pasuria e tij. Nuk mendoj ashtu.

si perfundim, gjithmone evitoj te flas keq per njerezit qe sapo kane ikur ne boten tjeter ne meshiren e Zotit, por ne gjithe kete periudhe pasmortum ku vazhdohen te thuren akoma lavde per te, thjesht deshiroj te kujtoj nje thenie biblike

Lerini te vdekurit te varrosin te vdekurit.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar mė parė nga Flori Lexo Postimin
    Telefonata e fundit e Entela Hyskos dhe pengu i nėnės sė saj, Nazimesė

Shtėpia e Entela Hyskos, vajzės 28-vjeēare qė humbi jetėn para katėr ditėsh nė aksidentin tragjik bashkė me pronarin e "Top Media", ndodhet nė katin e parė tė njė pallati nė hyrje tė Tiranės, poshtė varrezave "Dėshmorėt e Kombit". Tė afėrmit e saj na thonė se prindėrit e saj kanė ardhur para dy vjetėsh nga Skrapari dhe e kanė blerė kėtė shtėpi pėr tė jetuar bashkė me vajzėn e tyre, Entelėn. Dhimbja dhe pikėllimi ka pėrfshirė tė gjithė familjarėt qė vazhdojnė tė presin njerėz pėr ngushėllime. Lotėt ende nuk janė tharė nė sytė e nėnės sė saj, Nazimesė, qė ende nuk e beson ikjen nė botėn tjetėr tė vajzės sė saj. Ajo pėrkėdhel njė fotografi tė Entelės qė e mban nė prehėr dhe lotėt i rrjedhin papushim. Pranė ka bashkėshortin, Bariun, djalin e vetėm qė ka ardhur nga Anglia ku jeton si emigrant, dhe vajzėn tjetėr, e cila ndodhet nė Greqi me familjen e saj. Disa gra veshur me tė zeza i qėndrojnė pranė pėr t'i lehtėsuar dhimbjen. "Mė iku vajza, mė iku drita e syve", flet ngadalė nėna e Entelės dhe pėrkėdhel portretin e saj nė njė kornizė tė madhe. Ajo thotė se tani jeton vetėm me kujtimet e Entelės dhe tė gjitha ato gjėra qė ajo ka lėnė nė shtėpi.

Mė pas, nėnė Nazimeja nis e tregon pėr ēastet e fundit kur ishte ndarė me Entelėn. "Njė natė para se tė mė ikte pėrgjithmonė, kam fjetur nė njė shtrat me tė. Burri kishte ikur nė Skrapar dhe ne fjetėm bashkė nėnė e bijė. Gjithė natėn nuk e zinte gjumi dhe mė puthte duart. Nuk e di, por sikur ndjente diēka. Nė mėngjes iku nė punė, si gjithmonė. Mė tha se, do tė vij vonė nė shtėpi, sepse do tė shkoj pėr urim nė njė dasmė, por t'i mos u mėrzit se do tė vij nė shtėpi nė darkė. Nė drekė, Entela mė mori nė telefon dhe mė pyet se ēfarė po bėja. Unė e pyeta, a hėngre drekė, e ajo mė tha se, "tani po ha atė qė mė pėrgatite ti". Mė mori nė telefon edhe njė herė pasdite dhe mė tha mos u mėrzit se do tė vij nė darkė. Nė fakt kjo ishte dhe telefonata e fundit e Entelės dhe ishte hera e fundit qė dėgjova zėrin", thotė e ėma e Entelės, Nazimeja, duke shpėrthyer nė tė qara.

"Pastaj nuk mė mori mė nė telefon. Nė mbrėmje unė u bėra merak, dhe mezi po prisja qė tė vinte nė shtėpi. Tė premten nė mėngjes rreth orės 6:00 vjen vėllai i njė shoqes sė saj dhe mė thotė se, Entela ka pėsuar njė aksident dhe ėshtė plagosur, e kanė ēuar nė Spitalin numėr njė. Dy kushėrinj mė morėn me makinė dhe mė ēuan nė spitalin numėr njė, por atje na thanė se nuk dinin gjė. Atėherė u nisėm pėr nė Spitalin Ushtarak. Dy kushėrinjtė u futėn para nė spital, dhe unė atėherė e ndjeva se vazjės i kishte ndodhur diēka e rėndė. Nuk mbaj mend asgjė mė shumė, sepse mė kishte rėnė tė fikėt", tregon nėna e Entelės, Nazimeja.

Tragjedia e madhe kishte tronditur tė gjithė banorėt e lagjes ku banonte familja Hysko. Tė gjithė njerėzit e pallatit u janė gjendur pranė, duke ndihmuar pėr ta pėrballuar dhimbjen e thellė. Ata kanė njoftuar menjėherė babain e saj qė ndodhej nė Skrapar, djalin qė ndodhej emigrant nė Angli dhe vajzėn nė Greqi. Tė shtunėn nė orėn 11:00, Entela ėshtė pėrcjellė pėr nė banesėn e fundit nė varrezat e Shish Tufinės nga njerėzit e saj tė afėrt dhe qindra e qindra qytetarė.

Pasioni

Entela Hysko ka lindur mė 5 korrik 1980 nė Ēorovodė tė Skraparit. Shkollėn fillore dhe 8-vjeēare i mbaroi nė vendlindje. Shkollėn e Mesme tė Pėrgjithshme e mbaroi nė gjimnazin "Arben Broci" nė Tiranė. Ka pėrfunduar Fakultetin e Akademisė sė Arteve pėr aktrim dhe mė pas Specializimin pėr regjizurė.

Nė dhjetor tė vitit 2007, Entela Hysko ka qenė e ftuar nga fotografi me famė botėrore Fadil Berisha nė SHBA pėr njė album fotografik. Atje ėshtė takuar edhe me shkrimtarin e shquar shqiptar Ismail Kadare, ku ka pozuar edhe me bashkėshorten e tij, Elena Kadare. Gjithashtu, ka qenė e ftuar edhe nė Itali ku ka pozuar nė njė nga studiot mė tė njohura italiane.

"Entela ka qenė e dhėnė pas artit qė kur ishte e vogėl, 5-vjeēe. Kishte pasion kėrcimin dhe tė bėhej aktore. Ajo merrte fėmijėt e tjerė dhe i organizonte pėr koncerte imagjinare. Unė i kam qėndruar pranė gjithmonė dhe pėr t'ia realizuar dėshirėn e dėrgova nė Tiranė pėr tė mbaruar edhe shkollėn e mesme.

Shkollėn e mesme e kreu nė gjimnazin "Arben Broci" nė vitin 2000. Gjatė asaj kohe ėshtė marrė edhe me aktivitete kulturore. Mė pas, vazhdoi shkollėn e lartė pėr aktore dhe pasi e pėrfundoi atė, filloi specializimin pėr regjizore. Tė dyja shkollat e larta i ka mbaruar me rezultate tė shkėlqyera", tregon nėna e saj. Ajo thotė se kur vinte nė shtėpi Entela vetėm lexonte libra. "Fli, ti mami, se unė kėtė punė kam", mė thoshte.

Puna

Nėna e saj, Nazimeja tregon se, Entela ka punuar mė shumė se dhjetė vjet nė "Top Albania Radio" dhe "Top-Channel". Ajo thotė se, ka punuar me pėrkushtim dhe pasion nė kėto media, por njėkohėsisht shpreh keqardhje se nuk i kanė shkuar pėr ngushėllim drejtuesit e kėtyre mediave dhe shoqėria e punės. "Vajza ime ka punuar nė "Top-Channel", qė kur ishte nė shkollėn e mesme, "Arben Broci" nė Tiranė e deri nė ditėn e fundit tė jetės, por ata nuk erdhėn pėr ngushėllim", thotė nėna e Entelės. Ajo thotė se ka pritur me shpresė se do tė vinin pėr ngushėllim njerėzit e punės ku ajo punoi pėr mė shumė se dhjetė vjet, por nuk ndodhi kėshtu. "Mė ka mbetur peng se, vajza ime ka punuar pėr dhjetė vjet me korrektėsi, bile ka qenė nė poste drejtuese, por nuk u vlerėsua prej tyre", thotė nėnė Nazimeja. Mbesa e saj thotė se, ka qenė pėr ngushėllim Arbana Osmani, drejtuesja e emisionit "Big-Brother" dhe nuk ka pushuar asnjė ēast sė qari.

Nazimeja tregon se, Entela kishte nė plan pėr tė bėrė njė film vetė, por nuk na tregoi se ēfarė filmi. "Do t'ua bėjė surprizė, mė thoshte, dhe lexonte dhe shkruante deri natėn vonė. Shumė dorėshkrime tė saj janė aty nė sirtar", thotė ajo. Njerėzit e saj tė afėrt tregojnė se, Entela ka qenė anėtare e komisionit tė pėrzgjedhjes sė anėtarėve qė po marrin pjesė nė spektaklin "Big Brother", qė po transmetohet nga "Top-Channel". Gjithashtu ajo ka organizuar disa spektakle nė kėtė televizion. "Entela ishte e dashur me tė gjithė njerėzit qė nga tė vegjėlit e deri tek tė moshuarit", thotė nėna e saj.

Ministri i Kulturės ngushėllon familjen e Entelės

Ministri i Kulturės, Rinisė dhe Sporteve, Ylli Pango, ishte dje pėr ngushėllim nė familjen e Entela Hyskos. Ministri Pango u shprehu prindėrve ngushėllimet mė tė sinqerta pėr humbjen e vajzės sė tyre tė dashur. Ai tha se, "vdekja aksidentale e Entelės ėshtė njė humbje e madhe pėr prindėrit e saj, por edhe pėr artin, pasi u prenė nė mes ėndrrat e saj pėr artin". Prindėrit e Entelės falenderuan ministrin Pango pėr ngushėllimin.

Marjeta Zaēe: Vdekja e Entelės, humbje e madhe pėr familjen

Tė dielėn nė familjen e Entela Hyskos ishte pėr ngushėllim edhe zėvendėsministrja e Punės, Ēėshtjeve Publike dhe Shanseve tė Barabarta, Marjeta Zaēe. "Erdha pėr tė ngushėlluar familjen e vajzės, qė humbi jetėn nė aksidentin tragjik", u shpreh zėvendėsministrja Zaēe. Ajo tha se, vdekja e vajzės Entela Hysko ishte njė humbje e madhe pėr familjen e saj dhe pėr tė afėrmit. Zonja Zaēe shoqėruar edhe nga njė pėrfaqėsi nga Lidhja Demokratike e Gruas i shprehu ngushėllimet mė tė sinqerta familjes sė Entelės.

Rexhep POLISI
    RD

i shpreh keqardhjen familjes se ENTELES lexova te teren ket postim , me dulen lotet ngase mu dhimset shum nena e saj , le ti ndihmon zoti te jet e fort
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une kam lexuar shumicen e postimeve ne kete teme dhe shpreh ngushllimet e mia per familjen e saj.

Dhe, me keqardhje te madhe e them kete, pasi e di qe nuk eshte mire te flitet per njerezit qe nuk jane me - por cfare pret nje femer e re, e pamartuar nga nje lidhje me nje njeri te martuar? Nuk besoj qe do te kete dicka mire.

Keto femra a mendojne se eshte edhe nje femer tjeter qe me kete njeri ka krijuar lidhje jetesore dhe jane disa femije, plotesisht te pafajshem, qe kete njeri e quajne baba dhe, kjo ka hyre midis tyre. Te pakten femra-femren nuk duhet ta lendoj.

Ne shoqerine ne te cilen jetojme, femrat e tilla nuk besoj se do te gjejne mirekuptim dhe sipas meje as edhe nuk duhet.

Ne fund te fundit, ashtu si e jeton jeten, ashtu do ta kesh edhe fundin.

P.S. Sigurisht se me kete nuk dua t'i arsyetoj ata meshkuj qe shkaterrojne familjet e tyre. Bile faji shume me shume bie mbi ta, po nejse s'po shkruaj me shume.

i/e regjistruar Maska e Begby
    Anėtarėsuar
    28-05-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une kam lexuar shumicen e postimeve ne kete teme dhe shpreh ngushllimet e mia per familjen e saj.

Dhe, me keqardhje te madhe e them kete, pasi e di qe nuk eshte mire te flitet per njerezit qe nuk jane me - por cfare pret nje femer e re, e pamartuar nga nje lidhje me nje njeri te martuar? Nuk besoj qe do te kete dicka mire.

Keto femra a mendojne se eshte edhe nje femer tjeter qe me kete njeri ka krijuar lidhje jetesore dhe jane disa femije, plotesisht te pafajshem, qe kete njeri e quajne baba dhe, kjo ka hyre midis tyre. Te pakten femra-femren nuk duhet ta lendoj.

Ne shoqerine ne te cilen jetojme, femrat e tilla nuk besoj se do te gjejne mirekuptim dhe sipas meje as edhe nuk duhet.

P.S. Sigurisht se me kete nuk dua t'i arsyetoj ata meshkuj qe shkaterrojne familjet e tyre. Bile faji shume me shume bie mbi ta, po nejse s'po shkruaj me shume.
    E dashur zonjushe Rina!

Ketu nuk po analizohet profili moral i te ndjeres Entele

kam pershtypjen se tashme nuk na takon me neve kjo......

ti mund te kesh shume te drejte per fenomenin ne pergjithesi

Nqs ti mendon se homazhi per te ndjeren mungoi per arsyet qe ti rendite me lart, them se gabohesh

nejse,ky eshte mendimi im

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Begby Lexo Postimin
    E dashur zonjushe Rina!

Ketu nuk po analizohet profili moral i te ndjeres Entele

kam pershtypjen se tashme nuk na takon me neve kjo......

ti mund te kesh shume te drejte per fenomenin ne pergjithesi

Nqs ti mendon se homazhi per te ndjeren mungoi per arsyet qe ti rendite me lart, them se gabohesh

nejse,ky eshte mendimi im
    Une mund te flas vetem si bija/femije i dikujt. Une te kisha qene ne situate te tille nuk kisha dashur qe t'i behej homazh nje femre te panjohur per mua ne te njejtin vend me babin tim, e sidomos kur aty do te ishte e pranishme edhe nena ime, pavaresisht se nje pjese te fajit do ta kishte edhe ai.

Homazhi duhet te organizohet nga njerezit qe i ke familje ma merr mendja mua. E une nuk po shoh ndonje lidhje familjare te se ndjeres me familjen e ngushte te te ndjerit.

Une nuk jam kunder asaj qe te ndjeres t'i behet homazh, por ne rrethin e saj, familjen e saj. Ketu gjerat jane me te nderlikuara se qe mendojme ne. Dhe, nuk e arsyetoj asnje njeri, qofte femer apo mashkull, qe krijon situata te tilla dhe i bejne te tjeret te vuajne edhe pasi ata nuk jane me.

Nejse, ky eshte mendimi im dhe me vjen keq qe tashme komentova per dy persona qe nuk jetojne me. Tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin

Keto lloj pordhesh morale vetem se ulin vlerat e tua e dashur Rina87.

Sipas asaj qe ti shkruan dhe une kuptoj eshte se homazhi nuk u be pasi fajtore per aksidentin eshte i Enteles(ndjese paste), pasi kur ky trapi drejtonte makinen ajo e ngacmonte sexualisht dhe ky humbi drejtimin e mjetit.

Ke pasur ndonjehere te dashur ti Rina 87?
    Ndoshta je nje cope plake qe as e mendon si mund te jete dashuria.
    Le pastaj respekti yt per te ikurit nga kjo jete qe eshte zero.

Mos gjyko, qe te mos gjykohesh.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Pak i ka meshuar tani asaj enteles, edhe ju po beni tuajen, pas vdekjes.

siē duket keni gjetur te keqen per ta kunderbalancuar po me te keqen ...

ne kete menyre mbushni forumin, mbase edhe terhiqni edhe vemendjen, sado pak ...

i behet qejfi shefit ...

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Keto lloj pordhesh morale vetem se ulin vlerat e tua e dashur Rina87.

Sipas asaj qe ti shkruan dhe une kuptoj eshte se homazhi nuk u be pasi fajtore per aksidentin eshte i Enteles(ndjese paste), pasi kur ky trapi drejtonte makinen ajo e ngacmonte sexualisht dhe ky humbi drejtimin e mjetit.

Ke pasur ndonjehere te dashur ti Rina 87?
    Ndoshta je nje cope plake qe as e mendon si mund te jete dashuria.
    Le pastaj respekti yt per te ikurit nga kjo jete qe eshte zero.

Mos gjyko, qe te mos gjykohesh.
    Ece bre shko mbytu, pashe zotin!

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •