Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    do te sjell neser se kush eshte ebu hurjereh
    selam
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga rapsod Lexo Postimin
    o Gostivari!
    Ky hadith nuk eshte ne kundershtim me Kur'anin dhe eshte e njejt forme e fjalise ne Kur'an kur Allahu permend Isain (per mos berje gabim s'po e them) kur permend fjalen "Ruhij" - "Shpirti im". Ky ajet eshte prej atyre Muteshabih qe komentohen vetem me jete apo hadithe apo me gjuhen arabe dhe dijetaret kane thene per kete aajet se Ruh nuk eshte atribut dhe as emer i Allahut sepse Allahu nuk ka shpirt (ruh),por kundrinori "Im" do te thote qe "Shpirtin qe posedoj" e njejta retorike dhe elokuence eshte perdorur edhe ne hadith.
    Sipas teje kush eshte kendveshtrimi neutral shiizmi?
    Ndoshta banoret e Bahrejnit te duken Neutral? Ata pervec pushtetit jane shiit dhe s'mund te jene neutral.
    Thote Profeti s.a.v.s.: Dija eshte me te mesuar......kujdes se nga e merrni dijen
    Selam
    ps/ mos e vazhdo me kete debat se nuk do meritosh me pergjigje!!!!!!
    Lexo se si e ke nisur temen dhe ku ke perfunduar per te kuptuar se sa keq je turbulluar. Ose mos qente e thene, ky ka qene qellimi yt
    Neser do na sjellesh edhe per Nenen e Besimtareve Aishen dicka nga shiitet, apo jo?
    Rapsod je gabim ! 1000 here e kam thene se une jam musliman , nuk jam shit , nuk jam sunnit, jam musliman.
    Per mua sektet nuk ekzistojne! Menyra se si beson nje njeri tek Allahu nuk me takon mua te gjykoj, kete pune do ta bej Allahu ne diten e gjykimit.
    Sa i perket haditheve , nese ka nevoje do te sjell cdo hadith qe mua nuk me duket i drejte.
    Fundja edhe ky hadithi i larte permendur qe merret si sahih , ndoshta asnjehere nuk eshte transmetuar nga Ebu Hurejra. Ndoshta personi qe e ka percjell kete hadith ashtu kot ka thene se e ka degjuar nga Ebu Hurejra, ku i dihet, Ebu Hurejra ne kohen kur jane shkruar hadithet ka qene i vdekur dhe ska pas mundesi te shprehet lidhur me kete hadith nqs e ka thene ose jo.
    Une sot jam gjalle dhe cdo fjale qe them une sot mund ta vertetoj qe e kam thene , por pasi te vdes une dikush mund te dali e te shprehet sikur me ka degjuar mua se kam thene kete ose ate, nqs une jam i vdekur si do te vertetohen ato fjale se me te vertete i kam thene une ?!!!
    Nga ana tjeter sa do qe te duash ti ose une , te shprehemi se tek hadithet nuk ka problem , fatkeqesisht kjo nuk eshte e vertete!!!
    Eshte e vertete se numri me i madh i haditheve jane te sakta , por midis tyre ekziston nje numer hadithesh , qe ngrejne ceshtjen e dyshimit sa i perkete autencitetit , dhe kete nuk mund ta mohojme.
    Nese jam gabim urdhero dhe me trego.

Me respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

HUNDLESH Maska e altin55
    Anėtarėsuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    O Gostivar!

Lutju Allahut te largoj mendimen e shejtanit qe te kane pushtuar, vertet Ai eshte Meshiruesi, Meshirplot.

Pendohu tek Allahu per te gjitha ato qe ke thene. dhe futu ne gjirin tone pa pretendime, qe mund te kushtojn sa sta pret mendja.

Kerko falje para se te maresh zemerimin e Zotit, kerko nga Allahu te frymezoj te kuptosh urtesin e haditheve, pra se te flasesh

Islamin e spjegojne dijetaret, kurse ne! DEGJOJME DHE BINDEMI

Lus Allahun te udhezoj, dhe kerkoi nga Ai, te me fali mua dhe juve, vertet Ai eshte qe fal shume dhe meshiron.
    .
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga altin55 Lexo Postimin
    O Gostivar!

Lutju Allahut te largoj mendimen e shejtanit qe te kane pushtuar, vertet Ai eshte Meshiruesi, Meshirplot.

Pendohu tek Allahu per te gjitha ato qe ke thene. dhe futu ne gjirin tone pa pretendime, qe mund te kushtojn sa sta pret mendja.

Kerko falje para se te maresh zemerimin e Zotit, kerko nga Allahu te frymezoj te kuptosh urtesin e haditheve, pra se te flasesh

Lus Allahun te udhezoj, dhe kerkoi nga Ai, te me fali mua dhe juve, vertet Ai eshte qe fal shume dhe meshiron.
    .
    Cilet dijetar?!!! Dijetaret nuk jane te nje mendimi midis veti, dhe nga ana tjeter une nuk ju kuptoj pse keni frige te beni pyetje ?!!
    Cfar duhet te bej une tani , te besoj ne menyre te verbert ?!!!
    Ky eshte dallimi midis jush dhe mua juve preferoni te besoni ne menyre te verbert ndersa une preferoj te besoj ne menyre llogjike.
    Fundja ata dijetaret e tu dhe te mi njekohesisht , nuk kane lidhur kontrate me Allahun se nuk do te bejne gabime gjate interpretimeve te tyre te haditheve dhe Kuranit.
    Nese ma gjen nje dijetar qe ka lidhur kontrate me Allahun, te garantoj qe do ta besoj 100000000000000000000000000000000% cdo fjale te tij.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Gostivari

Gabim e ke, muslimani duhet te kete frik kur te beje pyetje, njejt sikur qe kane bere ashabet ne kohen e Muhammedit alejhisselam.
    Njeher kane ardh do ashab te Pejgamberi alejhisselam dhe e kane pyet se ndonjeher u vijne do mendime ne koke te cilat kane frik ti shprehin.
    Dhe Muhammedi alejhisselam u ka thene se mu kjo eshte besimi (dmth besim eshte qe te kesh frik te pyesesh dicka e cila mund tet dergoje ne kufer), me fal qe te them por ti nuk ke aspak frik ndaj Allahut Fuqiplote kur pyesesh, Allahu ka shkateruar shum popuj para nesh vetem e vetem se nuk kane pasur ndroje ndaj pyetjes, sikur kane qene jehudet).
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga hubejb Lexo Postimin
    Gostivari

Gabim e ke, muslimani duhet te kete frik kur te beje pyetje, njejt sikur qe kane bere ashabet ne kohen e Muhammedit alejhisselam.
    Njeher kane ardh do ashab te Pejgamberi alejhisselam dhe e kane pyet se ndonjeher u vijne do mendime ne koke te cilat kane frik ti shprehin.
    Dhe Muhammedi alejhisselam u ka thene se mu kjo eshte besimi (dmth besim eshte qe te kesh frik te pyesesh dicka e cila mund tet dergoje ne kufer), me fal qe te them por ti nuk ke aspak frik ndaj Allahut Fuqiplote kur pyesesh, Allahu ka shkateruar shum popuj para nesh vetem e vetem se nuk kane pasur ndroje ndaj pyetjes, sikur kane qene jehudet).

Ke te drejte , tani eshte duke i shkateruar muslimanet sepse kane devijuar nga rruga e Allahut.
    Ti e di fort mire se Allahu ne Kuran na meson se nje populli qe devijon nga rruga e vertete ka per ti cuar atij populli armikun e tyre me te madh!!!
    A nuk ndodh kjo sot ?!! A nuk eshte armiku me i madh i muslimaneve ne vendtin e tyre ?!!
    Valle a nuk te ben kjo situata e sotme te mendojsh se Allahu po ploteson premtimin e Tij te dhene ne Kuran ?!!
    Dhe mos me thuaj se ata muslimanet atje nuk i ndjekin hadithet , mos me thuaj se ata nuk besojne sic duhet.
    Ku eshte gabimi i muslimaneve qe Allahu u ka cuar armikun me te madh ne shpi?!!
    Mos valle njollojsa e profetit me hadithe te cilat une personalisht jam i sigurte qe profeti kurre nuk i ka thene!!!
    O vella , Kurani e barazon gruan me burrin , nuk ka dallim tek Allahu midis burrit dhe gruas, ndersa kjo nuk mund te thuhet per hadithet!!!
    Kurani kurre nuk krahason gruan me majmun ose me qen, ndersa kete e bejne hadithet.
    Pse a frike ka Allahu njerezit qe nuk beri nje krahasim te tille te gruas ne Kuran ?!!
    Allahu eshte i gjithfuqishem, eshte i gjithe ditur, sikur te ishte e vertete qe nsq gruaja kalon para nje besimtari qe falet te prishet namazi , mendon ti qe Allahu nuk do te kishte thene kete ne Kuran?!!
    Perkujto se cfar na meson Allahu ne Kuranin madheshtor, sikur krejt oqeanet te ishin boje per te shkruar , para do te harxhoheshin oqenet se sa fjalet e Allahut!
    Si mendon ti qe me te vertete ka thene profeti qe nese bie shehid te presin ne parajse 72 hyrije ?!!
    Nese ti beson kete ose ta shehidet qe kane lene jeten e tyre , qe jane vra per te fituar kete shperblim , une te them lirisht se shperblimi i tyre do te jete zjari, xhehenemi , pasi nuk je vra per Allahun , por je vra per ato 72 hyrijet!!!
    Andaj me garancion te them se ky hadith eshte shpifje, fabrikim asgje ma shum!
    Xhenetin fiton kur jeten e jep per Allahun, kur jeten e jep per vatanin , e jo per 72 hyrije!!!
    Allahu nuk ben pazarlleqe me besimtaret, Allahu nuk u thot besimtareve nese bini shehid do ju presin 72 hyrije si shperblim , kete e thuajne hadithet.
    Nga ana tjeter , ti thua qe njeri duhet te kete frige kur ben pyetje, ndersa hadithet e besueshme i mesojne muslimanet te kerkojne dituri nese ka nevoje te shkojne deri ne Kine!!!
    A nuk eshte kjo qe thua ti kontradite?!!!
    Dhe si fund , pasi ti i beson dijetaret 100% , per ty fjala e dijetarit eshte tapi, te bera nje pyetje dhe pergjigje nuk me dhe andaj po te pyes edhe nje here.
    Mos valla keta dijetare kane lidhur kontrate me Allahun qe nuk do te bejne gabime , me trego po ose jo ?!!!

Me Respekt GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 19-06-2008 mė 19:15
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga altin55 Lexo Postimin
    O Gostivar!

.
    Altin 555 , qe me akuzon qe me ka pushtuar shejtani me mendimi, me trego per cilat mendime e ke fjalen aman!!!
    Cfar jam une duke thene qe ty te duket sikur me qene mendimet e shejtanit ?!!
    Mos kam thene qe muslimanet te vriten midis veti ( Kete asnjehere nuk e kam thene - e keni thene juve ) ?!!
    Mos kam thene qe njeri mos falet ?!! Mos kam thene qe te mos respetohet gruaja ?!!
    Ku i shikon ti ato mendime shajtani ti ?!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    307
    Ja kontrata e Allahut me dijetaret:

"All-llahu vėrtetoi se nuk ka zot tjetėr pėrveē Tij, edhe engjėjt e dijetarėt, dhe se Ai ėshtė Zbatues i drejtėsisė. Nuk ka zot pėrveē Tij, Fuqiplotit, e tė Urtit" (3:18)

"... Po All-llahut ia kanė frikėn nga robėrit e Tij, vetėm dijetarėt, All-llahu ėshtė mbi gjithēka ėshtė mėkatfalės" (35:28)

"...Ju pyetni pra dijetarėt nėse ju nuk dini" (16:43)

"...Pėr kėtė pyete ndonjė shumė tė dijshėm" (25:59)

Ja garanca e Allahut qe mos tet mare ne pergjegjesi ne Diten e Gjykimit.

Nese nuk din pyeti dijetaret e jo te flasesh ne kok tenden, nese gabon dijetari ka nje sevap, e nese e godit ka dy sevape, nese e ndjek dijetarin (muxhtehidin) Allahu nuk te mer ne pergjegjesi, e nese vepron ne kok tenden e meriton fjalen e Allahut Fuqiplote.

"A doni tė pyetni tė dėrguarin tuaj sikurse u pyet mė parė Musai. Ai qė e ndėrron besimin me mosbesimin, ai tanimė e ka humbur rrugėn e drejtė." (2:108)

Dhe besoni atė, qė e shpalla (Kur'anin), e qė vėrteton atė qė e keni ju e mos u bėni mohues tė parė tė tij, dhe mos i ndėrroni ajetet e Mia (Kur'anin) me njė vlerė tė paktė, por vetėm Mua tė ma keni dronė.
    E mos e ngatėrroni tė vėrtetėn me tė pavėrtetėn dhe me vetėdije tė fshehni realitetin. (2:41-42)

"... Ju i mbėshteteni vetėm hamendjes, nė tė vėrtetė, vetėm gėnjeni" (6:148)

"O ju njerėz, ruanu dėnimit nga Zoti juaj, sepse dridhja pranė katastrofės sė kijametit ėshtė njė llahtari e madhe.
    Atė ditė, kur ta pėrjetoni atė, secila gjidhėnėse braktis atė qė ka pėr gjini dhe secila shtatėzėnė e hedh para kohe barrėn e vet, ndėrsa njerėzit duken tė dehur, po ata nuk janė tė dehur, por dėnimi i All-llahut ėshtė i ashpėr.
    Ka ndonjė nga njerėzit qė kundėrshton nė ēėshtje rreth All-llahut, pa kurrfarė dije dhe ndjek ēdo djall tė mbrapshtė" (orientalist) (22: 1-3)

"E ka ndonjė prej njerėzve qė bėn polemikė rreth ēėshtjes sė All-llahut, duke mos pasur kurrfarė dije, kurrfarė udhėzimi dhe kurrfarė libri tė besueshėm" (22: 8)

"Kur ju atė (shpifjen) e pėrcollėt me gjuhėn tuaj dhe pėr atė qė nuk kishit kurrfarė dije folėshit duke menduar se ajo ishe imtėsi e parėndėsishme, ndėrsa te All-llahu ajo ėshtė e madhe" (24:15)

"A nuk ishte pėr ata (pėr jobsimtarėt mekas) argument, se atė e dinin dijetarėt (ulemaja) e beni israilėve? (Ne kete rast dijetaret Islam te te gjitha koheve) (26:197)

"E nėse ata nuk tė pėrgjigjen ty, atėherė dije se ata ndjekin vetėm dėshirat e veta, e kush ėshtė mė humbur se ai qė duke pasur fakt prej All-llahut, ndjek epshin e vet? S'ka dyshim se All-llahu nuk udhėzon popullin zullumqar.
    Ndėrsa Ne pandėrprerė u dėrguam atyre shpalljen, ashtuqė tė mendojnė. (28:50-51)

"Jo (ata nuk kanė fakt), por ata qė i bėnė tė padrejtė vetes, pa ndonjė fakt tė dijes shkuan pas dėshirave tė epshit tė vet. Po kush mund ta vėrė nė rrugė tė drejtė atė qė All-llahu e ka lėnė tė humbur, e ata nuk do tė kenė ndihmėtarė.
    Pėrqėnro vetėveten tėnde sinqerisht nė fenė, i larguar prej ēdo tė kote, (e ajo fé), feja e All-llahut nė tė cilėn i krijoi njerėzit, s'ka ndryshim (mos ndryshoni) tė asaj natyrshmėrie tė krijuar nga All-llahu, ajo ėshtė feja e drejtė por shumica e njerėzve nuk e dinė.
    (pėrqėndrohuni nė atė fé) Tė kthyer sinqerish tek Ai, keni frikė prej Atij dhe faleni namazin e mos u bėni nga idhujtarėt,
    Tė cilėt e pėrqanė fenė e tyre dhe u ndanė nė grupe, ku secili grup i gėzohet idesė sė vet. (30:29-32)
    "Arsyeja e mosarsyes qė i bėhet arsyes sime aq shum ma dobėson arsyen sa qė me arsye e vajtoj bukurinė tėnde"

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga hubejb Lexo Postimin
    Ja kontrata e Allahut me dijetaret:

"All-llahu vėrtetoi se nuk ka zot tjetėr pėrveē Tij, edhe engjėjt e dijetarėt, dhe se Ai ėshtė Zbatues i drejtėsisė. Nuk ka zot pėrveē Tij, Fuqiplotit, e tė Urtit" (3:18)

"... Po All-llahut ia kanė frikėn nga robėrit e Tij, vetėm dijetarėt, All-llahu ėshtė mbi gjithēka ėshtė mėkatfalės" (35:28)

"...Ju pyetni pra dijetarėt nėse ju nuk dini" (16:43)

"...Pėr kėtė pyete ndonjė shumė tė dijshėm" (25:59)

Ja garanca e Allahut qe mos tet mare ne pergjegjesi ne Diten e Gjykimit.

Nese nuk din pyeti dijetaret e jo te flasesh ne kok tenden, nese gabon dijetari ka nje sevap, e nese e godit ka dy sevape, nese e ndjek dijetarin (muxhtehidin) Allahu nuk te mer ne pergjegjesi, e nese vepron ne kok tenden e meriton fjalen e Allahut Fuqiplote.

"A doni tė pyetni tė dėrguarin tuaj sikurse u pyet mė parė Musai. Ai qė e ndėrron besimin me mosbesimin, ai tanimė e ka humbur rrugėn e drejtė." (2:108)

Dhe besoni atė, qė e shpalla (Kur'anin), e qė vėrteton atė qė e keni ju e mos u bėni mohues tė parė tė tij, dhe mos i ndėrroni ajetet e Mia (Kur'anin) me njė vlerė tė paktė, por vetėm Mua tė ma keni dronė.
    E mos e ngatėrroni tė vėrtetėn me tė pavėrtetėn dhe me vetėdije tė fshehni realitetin. (2:41-42)

"... Ju i mbėshteteni vetėm hamendjes, nė tė vėrtetė, vetėm gėnjeni" (6:148)

"O ju njerėz, ruanu dėnimit nga Zoti juaj, sepse dridhja pranė katastrofės sė kijametit ėshtė njė llahtari e madhe.
    Atė ditė, kur ta pėrjetoni atė, secila gjidhėnėse braktis atė qė ka pėr gjini dhe secila shtatėzėnė e hedh para kohe barrėn e vet, ndėrsa njerėzit duken tė dehur, po ata nuk janė tė dehur, por dėnimi i All-llahut ėshtė i ashpėr.
    Ka ndonjė nga njerėzit qė kundėrshton nė ēėshtje rreth All-llahut, pa kurrfarė dije dhe ndjek ēdo djall tė mbrapshtė" (orientalist) (22: 1-3)

"E ka ndonjė prej njerėzve qė bėn polemikė rreth ēėshtjes sė All-llahut, duke mos pasur kurrfarė dije, kurrfarė udhėzimi dhe kurrfarė libri tė besueshėm" (22: 8)

"Kur ju atė (shpifjen) e pėrcollėt me gjuhėn tuaj dhe pėr atė qė nuk kishit kurrfarė dije folėshit duke menduar se ajo ishe imtėsi e parėndėsishme, ndėrsa te All-llahu ajo ėshtė e madhe" (24:15)

"A nuk ishte pėr ata (pėr jobsimtarėt mekas) argument, se atė e dinin dijetarėt (ulemaja) e beni israilėve? (Ne kete rast dijetaret Islam te te gjitha koheve) (26:197)

"E nėse ata nuk tė pėrgjigjen ty, atėherė dije se ata ndjekin vetėm dėshirat e veta, e kush ėshtė mė humbur se ai qė duke pasur fakt prej All-llahut, ndjek epshin e vet? S'ka dyshim se All-llahu nuk udhėzon popullin zullumqar.
    Ndėrsa Ne pandėrprerė u dėrguam atyre shpalljen, ashtuqė tė mendojnė. (28:50-51)

"Jo (ata nuk kanė fakt), por ata qė i bėnė tė padrejtė vetes, pa ndonjė fakt tė dijes shkuan pas dėshirave tė epshit tė vet. Po kush mund ta vėrė nė rrugė tė drejtė atė qė All-llahu e ka lėnė tė humbur, e ata nuk do tė kenė ndihmėtarė.
    Pėrqėnro vetėveten tėnde sinqerisht nė fenė, i larguar prej ēdo tė kote, (e ajo fé), feja e All-llahut nė tė cilėn i krijoi njerėzit, s'ka ndryshim (mos ndryshoni) tė asaj natyrshmėrie tė krijuar nga All-llahu, ajo ėshtė feja e drejtė por shumica e njerėzve nuk e dinė.
    (pėrqėndrohuni nė atė fé) Tė kthyer sinqerish tek Ai, keni frikė prej Atij dhe faleni namazin e mos u bėni nga idhujtarėt,
    Tė cilėt e pėrqanė fenė e tyre dhe u ndanė nė grupe, ku secili grup i gėzohet idesė sė vet. (30:29-32)
    Po cilen me quan ti dijetar ?!!! Me trego ti mua te arriturat e personave qe ti mi quan dijetar.
    Cfar kane be ata per shoqerine , vecse qe e kane cuar 800 mije vite mbrapa !!!
    Ku i ke dijetaret e tu te flasin lidhur me martesat qe behen me femije te mytur!!!
    Ku i ke dijetaret e tu qe flasin per bazari midis burrit dhe gruas , ku jane keta njerez !!! Nese ti i ke pa diku , me trego edhe mua se ku mund ti gjej qe ti shikoj dhe ti degjoj.
    Po boll ore zotri , nuk shkon me keshtu duke i be qef vetes, neve jemi ne rruge te drejte e nga ana tjeter nuk shikoni qe jeni nda ne 800 mije sekte.
    "Armiku" me i madh i juaj eshte ne zemer te shteteve muslimane , mos harro se Allahu nuk i con armikun me te madh nje populli ne rruge te drejte por nje populli ne rruge te devijuar!
    Lexo Kuranin , lexo se si shprehet Allahu per popujt qe devijojne nga rruga e Tij , cfar masash do te marri etj etj .
    Lexo Kuranin ku Allahu shum bukur shprehet qe nje populli qe devijon nga rruga e
    Allahut , Allahu atij populli do ti coj armikun me te madh.
    Kjo sot po ndodh ne vendet islamike, keni deivjuar nga rruga e Allahut , andaj armikun me te madh e keni para oborit te shtepise.
    Dhe nese keni deshtuar ta dini se kete deshim e keni si dhurate nga dijetaret e jua shum te "ditur".
    E di qe do te me replikojsh duke me quajtur jobesimtare , duke me quajtur njeri qe ndjek propagandat e joislamikeve ( qe aspak nuk eshte e veretete ), sepse kete qe ta them gejndet ne Kuran e jo ne televizor ose gazeta, por dua te me sqarojsh ti , te me komentojsh ti vargjet e Kuranit , ku thuhet se nje popull qe devijon nga rruga e Allahut , Allahu atij populli do ti dergoj armikun me te madh, duke u bazuar ne keto vargje , me thuaj ti a jane keto shtete islamike te devijuara nga rruga e vertete ose jo , ose cfar nenkupton ti me ato vargje!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    hubejb nje pyetje : pse jan ndare muslimanet ne kaq shum sekte ??
    a mos eshte Kur'ani fajtor , hadithi i pavertet apo ndonje faktor tjeter

dite te mire

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. E Verteta
    Nga Albo nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 03-02-2010, 19:57
  2. Berisha: Disa prej mediave, hanxharė tė mafies
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 203
    Postimi i Fundit: 16-05-2007, 02:27
  3. E verteta
    Nga hope31 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-09-2006, 12:38
  4. E verteta ne Histori
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23
  5. E Verteta
    Nga baobabi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •