Urrejtja esht fjal shum e madhe.Por inat kam mos korrektesine.
Urrej tradhtine.Vetm nese ajo me tradhton (gje qe s`ndodh,hahhah) atehere mund ta urrej ate.
ciao
Urrejtja esht fjal shum e madhe.Por inat kam mos korrektesine.
Urrej tradhtine.Vetm nese ajo me tradhton (gje qe s`ndodh,hahhah) atehere mund ta urrej ate.
ciao
Ndersa mua te nje mashkull nuk me pelqen mendjemadhesia dhe thashethemet.
Kur nje mashkull merret me llafe,aman ,se dua ta "vras".(per femren i shkon nje cike dhe ja falim por per ju cuna hic fare)
Me pelqen te nje mashkull serioziteti dhe ciltersia.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Te nje mashkull nuk me pelqen mendjemadhesia dhe mosrespekti qe tregon ndaj nje femre.Urrej meshkujt qe s'bejne gje tjeter vec mbajne grate e te tjereve ne goje,sikur gruan e tyre e kane te kulluar.Sa njerez ulet e te neveritshem me duken!
sepse kjo i perfshin te gjitha. ferma urreni ate qe nuk eshte burre..burre ne kuptimin e plote te fjales..kur nuk je burre i ke te gjithe te keqijat dhe nuk do te duhej me te ti renditnim ketu..
Urrej meshkujt arrogante
Nuk me pelqejne meshkujt kapricoze
......................
Per te pelqyher ka shume .... inteligjenca eshte e para qe me ben pershtypje dhe nje sharm i vecante (qe s'e ka kushdo. normale) sinqeriteti , komunikimi dhe aftesia per te me bere te ndihem mire ne cdo situate.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
meshkujt karagjoze, dhe llafazane...(nuk ju shkon fare).
P.S. sidomos Don zhuanlleku
harova dhe idiotllekun
Ndryshuar për herë të fundit nga Uarda-1 : 14-06-2008 më 14:22
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
harova ata qe flasin banalitete,pra me fjale banale....te pa edukatet
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
mire e ke ti....ja te tjera
te pije duhan e kam vdekje
alkool
pa le te pije droge......
Krijoni Kontakt