e bukur kjo e fundit
e bukur kjo e fundit
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
LoL x me stimulove te shkoj ne plazh neser.Do bej ca foto marramendese...Keni per te pare...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ketu po sjell edhe disa foto te qytetit ku une jetoj - Fushe Kosoves!
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Pamja nga pylli i divjakes se me stimuloi Xfiles...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Purple Rain
Vlora me date 21.05.08
Megjithese fotografite teper te bukura (sidomos ato te Divjakes po me befasojne) ju lutem mundohuni te postoni fotografi qytetesh ku banoni dhe jo peisazhe te natyres, ashtu si eshte formuluar dhe tema. Dhe nese postoni fotografi te qytetit, duhet te jete qyteti ku banoni ju dhe jo qyteti ku banon dikush. Dikush me pare kish postuar nje nga qytetet me te njohura te Shqiperise por me emer te gabuar, qe do te thote se fotografija nuk eshte e bere nga anetari por e marre nga diku tjeter.
Faleminderit.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Sa na mungon Albania![]()
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Sorry se e di qe po shkoj jashte rregullave te temes pasi nuk e kam bere vete kete foto sepse kam rreth 9 vjet pa shkuar ne Shqiperi, megjithate kjo eshte thjesht nje pjese nga Fieri qe me mungon jashte mase![]()
ketu jane disa pamje nga komuna e shtimes.
Krijoni Kontakt