Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Kombet e Bashkuara akuzojnë mediat për diskriminim ndaj islamit!!!

Këshilli për të drejtat e njeriut pranë Kombeve të Bashkuara, kohë më parë, aprovoi rezolutën me anë të së cilës dënohet ofendimi i islamit nga mediat. Këshilli dënoi rolin e medieve në nxitjen e dhunës, ksenofobisë, jotolerancës dhe diskriminimit ndaj islamit, bënë të ditur AFP.

Rezoluta është votuar në kërkesë të Organizatës së Konferencave Islamike, e cila shprehu shqetësim për shkak të barazimit të islamit me terrorizmin, dhunën dhe shkeljen e të drejtave të njeriut. Rezoluta është aprovuar me 21 vota pro, 14 abstenime dhe 10 kundër.

Sipas një studimi britanik (i cili kohëve të fundit është marr me studimin e mediave) mediat akuzohen për nxitje të islamofobisë, paragjykimeve duke demonizuar muslimanët dhe arabët, të cilët kryesisht paraqiten si persona të dhunshëm, të rrezikshëm dhe kërcënues.

Me anë të kësaj rezolute vendet anëtare ftohen që ta mbrojnë religjionin nga blasfemia.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Këshilli për të drejtat e njeriut pranë Kombeve të Bashkuara, kohë më parë, aprovoi rezolutën me anë të së cilës dënohet ofendimi i islamit nga mediat. Këshilli dënoi rolin e medieve në nxitjen e dhunës, ksenofobisë, jotolerancës dhe diskriminimit ndaj islamit, bënë të ditur AFP.

Rezoluta është votuar në kërkesë të Organizatës së Konferencave Islamike, e cila shprehu shqetësim për shkak të barazimit të islamit me terrorizmin, dhunën dhe shkeljen e të drejtave të njeriut. Rezoluta është aprovuar me 21 vota pro, 14 abstenime dhe 10 kundër.

Sipas një studimi britanik (i cili kohëve të fundit është marr me studimin e mediave) mediat akuzohen për nxitje të islamofobisë, paragjykimeve duke demonizuar muslimanët dhe arabët, të cilët kryesisht paraqiten si persona të dhunshëm, të rrezikshëm dhe kërcënues.

Me anë të kësaj rezolute vendet anëtare ftohen që ta mbrojnë religjionin nga blasfemia.

Me ne fund kombet e bashkuara kane sjellur nje rezolute te drejte sa i perket fese islame, vetem se dyshoj qe krye Zionisti Rupert Murdoch do ti permbahet kesaj rezolute!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Dyshoj ne Sinqeritetin e ketyre Akuzave...

Jam i Bindur Se Mediat jan Katalizatoret më me Ndikim ne shkaktimin e Luftrave ne Jeten Moderne...

Keshtu qe duhet te Frenohen pakë dhe te maten se qfra Flasin .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

'Islamofobi' nuk mund te kete si qe nuk mund te kete 'nazifobi'. Kur akuzohet nje jo-mysliman si 'islamofob' eshte njejte si te akuzosh hebrenjte per 'nazifobi'. Une jam kunder diskriminit ndaj myslimaneve, nuk duhet qe te demonizohen te gjithe myslimanet sepse ka edhe myslimane qe jane njerez te mire dhe te dashur qe nuk i ndjekin urdherat e fese dhe denojne terrorizmin.

Kush do te perfitoje me shume nga kjo rezolute, islami dhe islamiket apo do te vleje per te gjitha besimet? Cfare jane duke bere organizatat krishtere, sepse per shkak te nje prifti i cili abuzon me femije, po demonizohen te gjithe te krishteret dhe i tere besimi i tyre qysh po verehet edhe ketu ne forum. Myslimanet duhet te bejne me shume qe te distancohen nga dhuna, duhet te transformojne shoqerite e tyre ne shoqeri te lira ku te gjithe njerzit do te jene te lire qe t'i shprehin mendimet dhe ta praktikojne besimin e tyre, por bota islamike eshte larg kesaj sipas mendimit tim. Sa protesta dhe kercenime u bene vetem per nje Kishe kur u hap ne Katar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 23-05-2008 më 20:27

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    Dyshoj ne Sinqeritetin e ketyre Akuzave...

Jam i Bindur Se Mediat jan Katalizatoret më me Ndikim ne shkaktimin e Luftrave ne Jeten Moderne...

Keshtu qe duhet te Frenohen pakë dhe te maten se qfra Flasin .
    Pajtohem plotesisht forumist i nderuar. Mediat islamike ne vendet islamike po i demonizojne dhe kriminalizojne vetem hebrenjte dhe Izraelin dhe po e nxisin xhihadin dhe terrorizmin dhe keshtu vetem po i fryejne edhe me shume urrejtjes ndaj ketij populli.

Cfare po bejne mediat islamike mund te shohim edhe ne kete veb faqe dhe kaosin qe ato po perhapin:

http://www.memritv.org/subject/en/166.htm

Per me shume nese keni kohe te shiqoni indoktrinimin islamik dhe demonizimin e amerikaneve dhe jo-myslimaneve ne pergjithesi nga mediat islamike.

http://www.memritv.org/content/en/all_clips.htm

Respekte

Shpresoj qe kjo rezolute nuk do te vleje vetem per jo-myslimanet por edhe per islamin dhe islamistet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 23-05-2008 më 20:42

Tema të Ngjashme

1. Islami Në Trojet Iliro-shqiptare Gjatë Shekujve
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  2. Feja e vertete
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  3. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •