Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Ketu behet fjala per brigaden e lavdishme "Agim Ramadani", e perse ketu shahuni nermes veti!!!.Po tregoni papjekuri te madhe ju qe shani ketu.Nuke e kem ne shqipetaret tradit qe dikujt ketu ne kete forum t'ja shajm Nonen, apo dikujte ketu t'ja perbuzim familjen, jo jo aje qe sillet keshtu aj smunde te kete gjak te paster shqipetare, por i astuzhmi ka vetem gjak te maxhupit dhe te gabelit.Ai qe e shan Ibrahim Rugoven! aje e ka sha mbare kombin shqipetare dhe ne funde aje si i tille e ka sha edhe nonen e vete.Dhe ju qe pe shani ketu Ibrahim Rugoven, apo Agim Ramadanin, apo edhe kete Zotriun Arb, ju atehere nuk e meritoni plumbin se me meritu ju ishit "kurtalis" por jo jo ju me qato men qe keni nje dite vete dikund gon keni me vjere vehten e juar.

SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Mos i shtine me nje thes Agim Ramadanin, Ibrahim Rugoven e kete minin e WC-ve qe veten e quan Arb e qe ska te beje asgje me kete emer. Ketij urimi patjeter duhet ti bashkangjitesh edhe ti qe se bashku me dy apo tre ketu asgje te mire nuk keni postuar perveq urrejtjes, mellefit dhe zhgenjimit qe keni per ideologjine tuaj te deshtuar. Tashme kur qdo gje ka rene ne vendin e vete ku luften e UQK-se nuk mund ta njollosni neper ndeja e oda e neper zyret e partive , ju kane mbetur pak vende ku te fshehur sikur minjet nga skifteri mundoheni ta leshoni edhe ate pak vrere .
    Ne vazhden e shkrimeve tuaja tendencioze eshte edhe ky postim qe ka te beje me brigaden e lavdishme te UQK-se ,, Agim Ramadani ". Brigada 138 ,, Agim Ramadani " ishte vetem njera nga shume brigada te lavdishme te UQK-se ne te cilen u rreshtuan bijte dhe bijat me te mira nga te gjitha trojet shqiptare pa dallim partie, feje apo regjioni. Nga vete familja ime e gjere kane pasur fatin te rreshtohen 13 djem te rinje duke filluar nga vete vellau im te cilet kane luftuar nen embleme e UQK-se dhe nen urdherat e Shtabit te Pergjithshem te UQK-se , sikurse qindra e qindra luftetare te kesaj brigade te cilet kane luftuar balle per balle me armikun ne vijen e frontit . Kur kete djem kane luftuar neper vijat e frontit , disa kopuke nga stafi komandues s' kane guxuar as ne Padesh te rrine se lere me te luftojne ne kufije. Pas luftes po ata kopuk e dallavergjinje qe kurre bam nuk ia kane bere per qellime krejt meskine dhe te ndyta, te shtyre nga Ibrahim Rugova dhe LDK jane munduar ti japin ngjyrime partiake kesja njesie. Marrja thone se mbyte askende .
    Tashme kur qdo gje ka rene ne vendin e vete, kur populli i Kosoves e ka kuptuar qdo gje, tashme kur Kosova eshte shtet i pavarur dhe sovran, kur Kosova ka marre rrugen e prosperimit dhe po i sheron plaget e roberise shekullore, patjeter se disa nga ju smund te jeni te kenaqur. Pse nuk mund te jeni te kenaqur edhe kete po jua them. E dije se do te ju lendoj , se e verteta ju lendon juve por me duhet te jua them.
    Ngarendja juaj e verber pas ideologjise , pas kultit te individit dhe mentaliteti i juaj komunist ju ka sjelle ne kete gjendje te mjere. Ju kuptoj nuk jeni te vetem , ka edhe disa aty ketu qe kane ngece ne kete balte qe ju vete e keni krijuar per te tjeret. Ka nga ju qe me ne fund e kane kuptuar dhe kane lagruar mellefin , ziline, inatin dhe e kane pranuar qe kane qene gabim. Ata jane te shumte dhe ata jane patriote , te jesh korrekt eshte elemnti i pare i karakaterit .
    Po ja qe disa nga ju si puna e ketij Arboviqit edhe puna e jote qe nuk ia vlen te merremi me juve , ende s'mund ta sherojne semundjen e vete . Jo qe jenibudallenje se e kuptoj q
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    vazhdon
    Jo qe jeni budallenje se e kuptoj qe nuk jeni, por mllefi, zilia dhe smira nuk ju lene te ndryshoni. Ketu ju kam lene tash e pese vjete po me kete mentalitet, po me keto dogma po me keto kulte dhe perseri po ju le ne llumin tuaj, pasi fundi i fundit ju nuk mund ti beni asgje te keqe Kosoves dhe popullit liridashes te saj. Qdo gje qe beni ia beni vetes. Te gjitha keto i thashe per hire te lexuesve tjere dhe nese krejt pak kam mundur te ndikoj qe te ju zbus mellefin, merine dhe smiren do ta ndjeja veten shume te lumtur , sepse megjithese jeni shume te keqinje perseri jeni shqiptare dhe ju dua e kam deshire te beheni qytetare te dobishem per familjet tuaja dhe Kosoven tone.

Shkoza nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    SHKOZA pamarparasyshe se q'ka une shkruva, me lejo te shprehi respekt, mos mendo se une me kete deshiroj te perfitoj ty personalishte per veti, JO asesi.Mu drejtove si mu drejtove dhe une tashe do te perpjekem qe te jem vigjilente edhe me shum ndaj teje se qe isha deri tashe.Se pari; une nuk e di se ne cila oda ti ke nejt dhe ne cilen vend ti e more kete bindje tande siq e parashtrove ne kete shkrimin tende!!!, dhe se kjo nuke eshte une me dit fundja fundi.Se dyti; Shtabi i pergjithshem i UQK-es as qe ka ekzistuar ndonje herre, per kete eshte shkruar shum shum.Por jo ne kete forum vec, por se pari lidhje me kete tem kan qene Burra qe shkruan ate qe e shkruan, pra Burra qe kan qene Komandantet e njohur e jo si une nje forummiste, a pom kupton tashe!.E une tashe ty te vese, a je ne dijuni se ku jane sot keta Burra qe shkruan ate qe shkruan a?!a e din ti ?!, po ma mer mendja se e din ti kete ndoshta edhe ma mire se une, apo jo?!E neqoftese nuke din qe po bohna i mire e po te tregoj;Keta Burra qe moti mbase lufte po kalben ne vorre, ndoshta ky informacion per ty prej meje do te tingellon si "Myzhde" nuke e di, nejse.E keta Burra jane shum por qe une vetem njerin e permendi ketu, TAHIR ZEMAJ, a ja ke ni zanin a?, a e ke lexu librin e tij?, une ketu ne forum kam shkru ate qka kam lexu e jo qka kam ni neper qajtore.Perse Zotrota jote fitoi Ibrahim Rugova ne zgjedhjet e para mbas lufte a?, mos valle aj vete vehten e zgedhi pa voten e votuesve a?, kushe i vrau nje nga nje bashkepunetoret me te ngushte te Presidentit te atehershem dhe te perjetshem Ibrahim Rugoves mbas lufte a?, a e ke lexuar Zoterij librin e Gani Gecit "Lufta pa maska" a?, a e ke lexuar nje interviste qe e dha Selim Selimi a?, dhe ne funde a gjithe aje popull qe ke ne varimin e Presidentit te tone Ibrahim Rugova ken tradhetaret per ju, apo budallenje si na quan ti mu Arbin dhe Brarin?!a per tradhtare qe simbas teje na qenka kone Ibrahim Rugova erdhen ne varimin e tij 168 Burreshtetas nga mbare Evropa dhe Bota a?.Zgjohu dhe kthjellohu dhe mendo mire se qka je tu shkru ketu, se punte me vetedijen tende kombetare si ke mire.Tung.

SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Me jeni bere sikur nje kasetofon i prishur duke llomotitur po te njejta fjale dhe dogma. Sinqerishte megjithese me beni nganjeher nervoz, shumicen e rasteve me dhimbeseni. Gezojeni dhe shijojeni edhe ju lirine bashke me popullin liridashes te Kosoves qe erdhi fale gjakut dhe sakrifices sublime te bijeve dhe bijave me te mira te popullit tone dhe vazhdoni ta beni punen e djallit se skeni qka beni , se kush nuk merret me ju dhe as me kultet e juaja te shtruara per dhe.

Tregohet nji hadith kur engjujt shohin nje grup te mire njerezish qe punojne bashke nje pune te mire dhe i tregojne zotit xh. h dhe ai thote se te gjithe ata do ti shperblej me parajse. Pak me vone vijne engjujt perseri tek zoti dhe i tregojne se prane tyre kane ardhur edhe dy ose tre njerez te keqinje. Zoti tha edhe ata do te perfitojne ne krah te te mireve.

Uroj qe edhe ju te perfitoni sikurse qe po perfitoni nga keto te mira qe i kane sjelle bijte dhe bijat mete mira te ketij vendi qe sigurishte se nuk jane marre me Tahir Zemiqat .

Fali o zot se nuk dijne q'thojne.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Si ndodhi masakra e Tivarit me1 prill 1945
    Nga CEZARND nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-04-2013, 14:57
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Masakra E Tivarit - 1 Prill 1945
    Nga Nertili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-04-2007, 05:55
  4. Komploti Greko-Komunist kunder Demokracise Shqiptare 1997-2000
    Nga The Dardha nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 22:18
  5. Debati mbi Ditėn e Ēlirimit
    Nga dardajan nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •