ngushellime leshi
ai vdiq se shkeli ligjin pik
jo tan hoxha jo tan leshi, mori ne qafe dhe dashnoren 27 vjecare
burri i martu me tre kalamaj tuj shetit naten me dashnore me shpejtesi 250 km/h neper rruget e qytetit
ngushellime leshi
ai vdiq se shkeli ligjin pik
jo tan hoxha jo tan leshi, mori ne qafe dhe dashnoren 27 vjecare
burri i martu me tre kalamaj tuj shetit naten me dashnore me shpejtesi 250 km/h neper rruget e qytetit
Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 23-05-2008 më 12:11
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Harruam ti bejm ngushellime edhe vajzes qe ishte me te. Ngushellime familjes vajzes, qe per aq sa jetoi, Dritani ja beri jeten parajse!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nugushellime familjes Hoxha ....
Ngushellime familjes se Enteles....
Ngushellime faamiljeve te tre te rinjeve qe vdiqen mbrem ne autostraden Rrogozhin-Lushnje.....
Kini frik Zotin ju te tjeret....ruhjuni ndeshkimit
Ndryshuar për herë të fundit nga qorri_30 : 23-05-2008 më 12:36
''Nëse puna ju shkakton lodhje ,atëher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
Keq me vjen, por mbi 150Km/h tek Bulevardi Bajram Curri........... ca tjeter pret. Thuaj mire qe s'mori ne qafe ndonje fukara te gjore aty rrotull.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
F-I: Mos ja po të them unë që ka qënë një femër në makinë dhe quhet Entela, fatkeqësisht aksidenti ka ndodhur mu poshtë shtëpis time, e kam mu tek pallatet Blu që ka ndërtuar Arjan Leskaj. Dhe kemi ndënjur tërë natën pa gjumë, kam dal në dritare duke e parë, pastaj kam zbritur poshtë, dhe trupi i Dritanit që është 40 vjeç dhe jo 37 sa thojnë është nxjer nga uniformat blu dhe nga punojësit e urgjencës në orën 2:20. Pasi makina është ndarë në dy pjesë në momentin kur ka pasur kontak me rrapin. Ana e pasagjerit është bërë si mos më keq, e mbledhur rrumbullak dhe nuk nxirej dot trupi, mbas 2 orësh ka dal dhe trupi i dytë që për policinë dhe mjekët ligjor nuk është identifikuar akoma. Dhe videot që janë nxjer tani kanë qënë në orët e para të mëngjesit, rreth orës 5:30, pasi orë më parë kanë qënë vetëm pastrues dhe punojës policie.
P.s Ngushëllime familjes së Dritan Hoxhës, dhe vërtet një humbje e madhe për median Shqipëtare, pasi kishte ngritur një dinasti të quajtur Top Media, e cila po konkuronte dhe në tregun Europian e mbarë Botëror.
Kalofshi mirë,
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Rrahmet paste, po te bej burri 40 vjec si adoleshente rrugeve te tiranes e papame. Jo vetem ne oren nje te nates por edhe diten ky rrahmetlliu xhironte gomat nga kryeministria deri ne bllok duke rrezikuar perdita kalimtaret (po e mbani mend ket pune bente dhe me aston martin qe kishte para ferrarit). Keta jane biznesmenet shqiptare serioz me sjellje prej alabakesh!
Ndryshuar për herë të fundit nga Hero i Popullit : 23-05-2008 më 12:48
FLANGO MA NON FLECTO
Shikoje Videon se si eshte ndare Ferrari ne dysh, edhe ska qene ferrari dosido, ka qene me porosi i marre vete ne maranello nga Tani, me firmen e tij mbi motorrin e ferrarit. 250km/h eshte pak qe nje ferrari e tille te behet cope cope sic eshte ber. Plus qe aty duket sikur ky Tani nuk ka frenuar aspak. Cudi se si nje ferrari mos ti funksionoje sistemi frenimit250 thote gazeta shekulliNje nder makinat me te sigurta ne toke, edhe me te shpejtat, te kete valle probleme frenimi? Eshte absurde qe ferrari te krijoje nje makine kaq te shpejte, edhe mos te kete sistem ultra frenimi!! Dicka nuk ka funksionuar mire me ate makine, se ska mundesi!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Gazetat ja fusin kot mo lal, gazeta del në treg në orën 4:30, kur gjithçka përfundon në orën 12-të. Faqosja përfundon po në atë orë dhe hidhet për tu shtypur, ku e morën lajmin ?? Po thjesht e kan shtuar si lajm të ditës dhe ja kan futur kot. Një komshiu im që kishte dal në ballkon duke pirë cigare ka thënë vetëm kaq.
Kam parë vetëm një dritë të kuqe, dhe kur është përplasur me rrapin vura re që ishte makinë po se ç'farë marke nuk e di. Di të them që ka qënë me shpejtësin e dritës sa tak fak më humbi nga sytë.
Kalofshi mirë,
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Krijoni Kontakt