Close
Faqja 21 prej 39 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 390
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    blu skaj.. ti qenke i trazuar shpirterisht jo ne qiej blu or cun.. sic genjen aty posht nickut.. por ne mocale e fekale..
    nuk po e shpik une kte perfundim por e cfaqe vete..

dea.. edhe to ij qik .. ske fare lidhje me ndoj dea mitologjike..
    qenke fare antipatike..

vet po i cfaqni zgavrat e barqeve se shpirt skeni fare..

ceshtja "entela" i vuri vulen mediamAFIES..

QENKAN JASHTZAKONISHT te ndyre ..

edhe njihere ngushellime familjes se enteles..

..

i lumte penda fahriut..!
    Sinqerisht nuk e kuptova fare kete shkrimin tend.Dhe kujdes kur ofendoni se nuk ju ka ofenduar njeri personalisht.Tregohuni cik me te kulturuar ,se nuk ja vlen ta prishesh gojen per nje shkrim qe s'te pelqen.
    Une e gjykoj ate femer se jam vet e martuar dhe nene ok?Nuk do me pelqente te isha ne situaten qe ndodhet tani gruaja e tij.Nuk justifikohet bredhja e tij se paska qene person publik.E justifikon ti bredhjen e tij se fundja se ke patur gje ,por vere veten ne vendin e gruas se tij ose sikur te ishte motra jote gruaja e Dritanit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 25-05-2008 më 13:32

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga dea 07
    Une e gjykoj ate femer se jam vet e martuar dhe nene ok?Nuk do me pelqente te isha ne situaten qe ndodhet tani gruaja e tij.
    Nuk është faji i Entelës por i bashkshortit, fundja do ishte një tjetër në vënd të Entelës.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Nuk është faji i Entelës por i bashkshortit, fundja do ishte një tjetër në vënd të Entelës.
    Pikerisht dhe une se kam gjykuar Entelen si person,por Dritanin n.q.s lexon shkrimet e mia me lart kam shkruar te njejten gje.

Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Për këtë postim e ke fjalën?

Citim Postuar më parë nga dea 07
    Nuk e kuptoj pse kerkoni dhe homazhe dhe per vajzen.Nuk kam asgje me vajzen dhe shpreh ngushellimet familjes se saj ,por ne fund te fundit ajo ishte popull i thjesht si te gjithe te tjeret qe vdesin.Fakti qe vdiq me ate ne makine nuk eshte e thene qe duhet ti behen homazhe sic ju ben Dritanit.Ai ishte nje figure e rendesishme qe ka bere dicka per Shqiperine,kurse ajo nje qytetare e thjeshte qe kishte shoqeri me te si shume te tjere besoj.
    Meqë ishte në makinë me të duhej medoemos ti bëheshin homazhe. Nga populli i thjeshtë vijnë të gjithë. Mos harroni se është e vështirë të bëhesh i pasur por për tu bërë popull i thjeshtë, brenda natës bëhesh.

Po replikoj me ju pasi i kam lexuar të gjitha përgjigjet të dhëna nga ju.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Me duket se disa postime ne kete teme nuk kan lidhje fare me : "Shtypi dhe politika".
    Per mendimin tim ato do te ishin shume me interesant sikur te postoheshin tek : "Filozofi-psikologji-sociologji"

----------------------------------------------
    ----------------------------------------------

Shtypi shqiptar duke mos permendur fare te ndjeren Entela Hyska, tregoi edhe njeher se eshte hipokrit, i pamoralshem, mafioz.

Pushteti i katert tregoi se eshte ne te njejtin nivel llumi , ne mos me keq, me tre pushtetet e tjera.

---------------------------------------------
    ---------------------------------------------

Gazetareve te "Top Channel" nuk "ju drodh qerpiku" per te transmetuar (pa qene 100% te sigurte) "vjedhjen" e ores se Presidentit Bush nga fakiret e Fush-Krujes. Ata per te shpënë fjalen e lire ne cdo cep te botes, nuk u shqetesuan fare per "çmimin" e "Hajduteve me te mdhenj ne bote, të cilin vjedhin edhe mikun teksa e puthin", që do merrte çdo shqiptar.

Kurse Entelen shefen e tyre (de fakto), qe e nihnin prej kohes kur kishin aplikuar tek "Top Channel" (pasi e ndjera kishte 9 vjet me te ndjerin, nderkoh qe "Topi" nuk ka mbushur ende 7 vjet) e bene inegzistente.

Transmetuan mesazhet e ngushellimit te ardhura nga Lam Bylyri, kurse mesazhin e ngushellimit qe Kryeministri shqiptar ju dergoi nga Berati nuk e transmetuan.
    Pse?
    Sepse mjeku, prindi, gjyshi i tre mbesave, Kryeministri Berisha ngushelloi te dy viktimat e aksidentit tragjik.

.
    .
    .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antimafia : 25-05-2008 më 14:35

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anëtarësuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    I lehte ju qofte dheu.
    Kesaj i thone te vdesesh me lemeri dhe me turp njekohesisht.
    Wild and crazy can't be lazy

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Nuk po e marrim vesh, të vjen keq pse nuk përmendën gjë për femrën që ndodhej me të në makinë (siç ke thënë në postimet e para që ke bërë në këtë temë) apo jo?

Nëjse kshu është kur nuk dini se ç'të postoni, bini ndesh me postimet që bëni.
    Kur t'i kalosh 20 vjetet ndoshta mund te pranoj te bisedoj me ty dhe pse jo?Te argumentoj. Sikur me 19 vjeçare s'me ecen shume muhabeti; s'kam vene nder mend te marr rolin e prinderve apo edukatoreve te tu.

Meso si t'ju drejtohesh njerezve me edukate!

Brar, sa e ke kilen e domateve?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-05-2008 më 15:01
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Kur t'i kalosh 20 vjetet ndoshta mund te pranoj te bisedoj me ty dhe pse jo?Te argumentoj. Sikur me 19 vjeçare s'me ecen shume muhabeti; s'kam vene nder mend te marr rolin e prinderve apo edukatoreve te tu.

Meso si t'ju drejtohesh njerezve me edukate!

Brar, sa e ke kilen e domateve?
    Normale që nuk ka sesi të ecën, mjafton të lexosh postimet e tua si të jenë të një adoleshenteje. Në 8 postime që ke bërë në këtë temë 4 herë i ke dal vetes kundër. Kam ku e tregoj edukatën, nuk kam ndonjë interes ta tregoj tek ju.

Gjithë të mirat pra e herë tjetër kujdes se mos te kap mat ndonjë në moshë më të madhe se unë, e të ngel gishti në gojë jo për gjë.

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Ngushellime familjes dhe zoti e prehte ne paqe se e paskeni be ktu material gazetaresk.
    Me vjen turp per gjithe keto diskutime qe keni bere
    Urrej thashethemet dhe marrjen neper goje
    Dhimbja do nje fjale te mire qe ta zbusesh .KAQ
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    ... Berisha ngushelloi te dy viktimat e aksidentit tragjik
    shum njerzor per mantenutat ... sepse berisha eshte vete nje mantenute politike ... gerdecin nuk e dinte se ekzistonte, veçse eksplodimi kilotonsh dhe prania e baxhanakut te vet ... implikimi i djalit te vet ...

fari balli anti-njerzori, perse nuk i beri nje post-mortum baxhanakut te saliut ... apo edhe ate nuk e njihte sala ...

ndyresire e zgrryer ne pisllek ...

Faqja 21 prej 39 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •