Close
Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 390
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    na dul dhe pun opsioni tani mer tik tako..

paska qen ferrar qe merrshe timonin me vete ..

me i llaf.. na timonin i ka thon ky asaj goces maje pak sa te kap i cik hasuden tate..

dhe makina ka ec vet digitalisht.. se modern mo ky.. cuni laprakes pi kuksi..

ajo tu majt timon ne prehen aty ne krah te djatht.. ky mas hasudes.. makina ne hesap te vet..

kulmi..

pratolin.. o letrari me i keq i lagjes..

po ti leme shakate..
    cdo te thote te ecesh shpejt ne rruget e shqiperise..

do te thote se.. ngaresi eshte nje kriminel i cili me ndergjegje kerkon te vrase njerez.. qofshin keta pasagjere ne makin te tij.. qofshin udhtare hallexhij ne rruge.. qofshin pasagjere ne kerrat e tjere.. qe krimineli i rrezikon.. apo femije.. qe sdine ceshthe rreziku nga trafiku..

jazek u qofte te gjithve atyre qe veprojne keshtu.. duke perfshire dhe kte bosin e super bordellos moralo e politike.. me nick topchanell..

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    na dul dhe pun opsioni tani mer tik tako..

paska qen ferrar qe merrshe timonin me vete ..

me i llaf.. na timonin i ka thon ky asaj goces maje pak sa te kap i cik hasuden tate..

dhe makina ka ec vet digitalisht.. se modern mo ky.. cuni laprakes pi kuksi..

ajo tu majt timon ne prehen aty ne krah te djatht.. ky mas hasudes.. makina ne hesap te vet..

kulmi..

pratolin.. o letrari me i keq i lagjes..

po ti leme shakate..
    cdo te thote te ecesh shpejt ne rruget e shqiperise..

do te thote se.. ngaresi eshte nje kriminel i cili me ndergjegje kerkon te vrase njerez.. qofshin keta pasagjere ne makin te tij.. qofshin udhtare hallexhij ne rruge.. qofshin pasagjere ne kerrat e tjere.. qe krimineli i rrezikon.. apo femije.. qe sdine ceshthe rreziku nga trafiku..

jazek u qofte te gjithve atyre qe veprojne keshtu.. duke perfshire dhe kte bosin e super bordellos moralo e politike.. me nick topchanell..
    Vallaj me kte tipin qe po lexoj ktu, i bej thirrje te gjithve te rujn shnetin sepse po nejtet shume para PC-s do boheni si ky, megjithse kshu si puna ktij duhet te jesh rehat fare. Ca ke bo ca ke bo mir lale ?

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Une them shyqyr qe nuk kam qene ne ate rruge, apo s'e kam zakon e kaloj andej per te shku ne shtepi..Mua nuk me vjen gjynah per nje qe ka vrare veten me shpejtesi, nje tjeter ne makine me te dhe mund te ishte shkaktar tragjedie me te madhe nese do te kishte pase njerez ne trotuar.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Imagjinoje, ti sa ke dal nga dyqani qe ke blere ushqimet per te bere darken (ne 3 te mengjesit) edhe vjen tjetri me makine edhe te kap ne befasi, vallai eshte per tu rujt, sduhet me dal ne 3 te nates per te ber shoping, se te gjen belaja nga kta qe e ngasin makinen shpejt! Duhet te ruheni kembesore, mos te beni xhiro ne 3 te mengjesit, ose edhe po bete, te pakten bejeni ne lagje brenda mos dilni rrugeve se ju kap maunja, ju perplas.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Une them shyqyr qe nuk kam qene ne ate rruge, apo s'e kam zakon e kaloj andej per te shku ne shtepi..Mua nuk me vjen gjynah per nje qe ka vrare veten me shpejtesi, nje tjeter ne makine me te dhe mund te ishte shkaktar tragjedie me te madhe nese do te kishte pase njerez ne trotuar.
    Daku paske shpetu mire, para se te kalote ferrari kalun kalamojt e kopshtit 32 me edukatore Mirshiden ishin ne kinema po shifshin filmin Zorro.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Ngushllime familjes.

E pa besueshme te ngasesh makinen 150km ne ore dhe ku ne mes te qytetit,Nga donjehere njeriu ka deshire te sfidon dhe jeten,por ne realitet dhe jeta ka nje kufi' dhe kjo eshte vdekja' por nejse e din ai dhe zoti ne ate moment çka i ka ndodhur.

Ndoshta njeriu eshte gjeni ne profesion qe ben' por ne jeten private nuk i dihet.

Te gjallit gabojne' sepse te vdekurit nuk gabojne,prandaj fatkeqesite mund ti ndodhin çdo njeriu ne jete.

Gjynah femijet dhe familja

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te gjallit gabojne' sepse te vdekurit nuk gabojne
    Ndonje plak i moçem e ka thene kte shprehje kaq te zgjuar, se ska mundesi ta keshe shpik vete!!!

Daku paske shpetu mire, para se te kalote ferrari kalun kalamojt e kopshtit 32 me edukatore Mirshiden ishin ne kinema po shifshin filmin Zorro.
    Mire qe kishin kalu nga krahu djathte, se do i kishte gjet belaja... Kan filluar njerzit te dalin xhiro ne 3 te mengjesit tani, nuk ju rrihet me neper shpia.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga OO7 Lexo Postimin
    Hmmmmm e sigurt qe sgabojn ? e verteton dot plako ?

I vdekuri ska kohe me, per gabime plako.

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Plako, i vdekuri po beri gabim vdes prap shkon ne nje dimension tjeter, e ke degju ate shprehjen i mbyturi te mbyt .. ?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga OO7 Lexo Postimin
    Plako, i vdekuri po beri gabim vdes prap shkon ne nje dimension tjeter, e ke degju ate shprehjen i mbyturi te mbyt .. ?

Tani mezi po pres pergjigjen e dimbrenit, ca do na shpjegoje me tej.

Faqja 12 prej 39 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •