Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 64
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Pellazag me vjen keq sepse une nuk shava aspak as organizatoret e mbremjes dhe as nuk qava per $80 dollarshin e paguar. Me vjen me shume keq se ku perfunduan njerzit.
    Mire qe nuk njihnin Agron Llaken dhe Inis Gjonin dhe me kompani po ish Ambasadorin Walker, Po Dritero Agollin, po organizuesin e mbremjes Ekrem Bardhen.
    Sa per muziken dhe perzgjedhjen e kengetareve nuk kam c'te them ishte bere nje pune e mrekullueshme. Une e kam fjalen per popullin shqipetar te pa kulturuar, qe nuk kane asnje pike respekti per asnje person as edhe per kombin e tyre.

E c'fare prinder i cuan ti ata qe kishin marre gjithe femijet aty dhe me pas i linin te vraponin dhe silleshin verdalle si P........ Me fal per shprehjen. Femijet kishin vendin e tyre, edhe n.q.s i kishin sjelle aty ne ate mbremje sepse nuk kishin me ke ti linin e kuptoj por jo qe ti lejonin femijet te vrapnin dhe te silleshin verdalle neper kembet e njerzve. Ju derdh nje kalamani nje gote vere, dhe u lye qe nga koka e deri tek kembet para syve te mij. Pse e drejte eshte ajo. Njerzit duhet te kishin respekt per gjithe te tjeret qe kishin ardhur ne ate mbremje. Une thashe per perzgjedhjen qe ishte bere per te gjithe kengetaret dhe argetuest nuk kam c'te them, biles do te paguaja edhe $150 apo $200 dollare te shkoja.

Nejse e zgjata shume, me gjithe mend.
    me falni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Shpresoj qe ne mbremjet e tjera njerzit qe shkojne per tu argetuar te jene me te perzgjedhur.

e mira e te mireve Maska e fabi
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    101
    helloooooooo
    alba mos u mbur kote se kam qen tek festa e flamurit ne philly
    kam qene 2 here jo nje
    nuk eshte ndonje gje e madhe
    vend i vogel, njerez qe mundohen te kercejne ngucur
    d.mth nothing special
    doja te dija per shtetet e tjera si e organizojne
    ne new york me keq se ne philly
    jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    Ty fabi festa e flamurit ne philly ndoshta te eshte dukur kot sepse ske njohur njeri se mesa shoh une je nga NY... ashtu mu duk edhe mua festa e flamurit ne NY sepse snjihja njeri...megjithate dua te them qe ne ne philly e bejme bukur... mua personalisht me ka pelqyer edhe vitin e kaluar edhe kete vit

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    Ypsilanti Twp, MIēigan, SH.B.A.
    Postime
    226
    Estella!
    Tė lexova me kujdes. Ndonėse pajtohem pak a shumė me faktet qė paraqet, mėnyra se si i analizon ti janė paksa tė ndryshme nga imja. Sa pėr fėmijėt, jo se kam fėmijė vetė, por ashtu mendohet nė pėrgjithėsi, janė pjesė e shijes sė njė feste tė tillė si ajo kombtare. Sė dyti, muzika dhe humori nė pėrgjithėsi u shijua dhe kėngėtarėt mbetėn po ashtu tė kėnaqur nga tifozllėku jonė. Agronin unė e kam shok ushtrie dhe biseduam gjatė mė pas. Ai ka qenė edhe vjet nė Troy, edhe sivjet nė Ēikago para se tė vinte kėtu. Ai ka mbetur i zhgėnjyer nga pagesa qė i ka dhėnė E.B-ja dhe jo nga ne. Tjetėr, ajo qe njė ēfaqje, po ta quajmė ashtu, ku artisti e ndjeu vehten pjestar tė gėzimit tonė, dhe natyrisht, s'kishte si tė ndodhte ndryshe. Aty nuk fliste Enveri ku tė mos pipėtinte asgjė. Sa pėr Wiliam Walker, e ceka pak tek posta e parė. Pėr priftin, mė fal, nuk ka tė bėjė aspak me pėrkatėsinė time islame, por nė e marrshi ashtu, merre: Nuk kishte pse tė bekonte bukėn prifti Dom Anton Kqira, se edhe Baba Flamuri mund t'a kishte bėrė njė gjė tė kėtillė, apo njė Hoxhė qė nuk e di pse nuk merrte pjesė aty. Nejse.... temė tjetėr kjo. Pra, bekimi i bukės qe i tepėrt. Nuk ishim nė kishė aty, as na kishte ftuar Anton Kqira, dhe, aq mė pak, nuk ishim nė festė fetare aty. Tani, pa ia rritur aq shumė nivelin shqiptarėve tė atyshėm, nuk mund tė presėsh atė qetėsi qė dėshiron ti aty kur ke edhe fėmijė, edhe njerėz qė takoheshin pas shumė kohe me njėri tjetrin, bėnin muhabet, gajaseshin me tė qeshurat e humorit, hidhnin rromuze, pra, me njė fjalė, festonin. Pėr mua qe mjaft pozitive, me pak negative. Ja, unė isha njėri nga ata qė pati edhe fėmijėt aty, bile vajza ime pati mėsuar njė vjershė qė e shkruajtėm bashkė njė natė mė parė por nuk e recitoi dot se nuk iu dha mundėsia. Gjithėsesi, fėmijėt e mi u kėnaqėn. Ata bėnė fotografi tek e tek dhe si grup me tė gjihtė artistėt aty, pėrveē Bujar Qamilit. I morrėn autografet kėngėtareve. Pra, u kėnaqėn.
    Gjithė tė mirat!
    P.S,
    Mė fal qė nuk e mbajta premtimin e dhėnė se do sillja Njerėz dhe fate (vazhdimin) aty. Gjithėsesi, tani e kam: Porosite! !
    1-734 -677 2522-Seritė nga 11-18-ta. Ata qė nuk e kanė parė fare mund ta porosisin tė tėrėn pėr $ 40.00. Janė 6 kaseta gjithsejt.
    Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367

Festa e Flamurit ne Diaspore !

Te nderuar bashkatdhetare jashte memedheut!

Postimin tuaj do ta gjeni me siper.

m.q.se tema e Flamurit ka marre permasa te medha e shoh te arsyeshme te hapet kjo teme ku te shkembehen

mendimet dhe pershtypjet tuaja jo vetem lokale por mbare boterore ashtu sic i ka hije shqiptareve ne Diaspore!

Ka shume per te diskutuar dhe per te ndrequr apo permirsuar per vitin tjeter....

Por ka edhe shume per te mesuar nga ata qe kane qene dhe kane mbushur sallat me duartrokitje dhe me kenge e valle...

Keto shkrime jane me interes per mbare diasporen por edhe per organizatoret e ketyre evenimenteve si dhe per pjesmarrsit ne to

Sic theksojne Estella dhe Pellazgu nder te tjera... shkrime te tilla do ti gjeni me poshte

Ju uroj lexim te kendshem dhe pasurim te kendveshtrimeve tuaja!

Ju falenderoj per mirekuptimin

Me respekte Rezi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rezi_Mynihut : 10-12-2002 mė 14:18

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

Kish apo Xhami ?... 28 Nentori

Nuk e di se si organizohet ne qytete te ndryshme te USA festa e 28 Nentorit, por ku jetoj une:

1) ose behet mbremje ne restorant
    2) ose organizohet ne kish
    3) ose organizohet ne xhami

Une them se te tere Shqiptaret duhet te bejne nje mbremje se bashku sidomos per 28 Nentorin se sa te ndahen ne kete menyr. Dmth nuk mendoj se duhet te ndikoj feja.

Ju si mendoni?

^ Peek-a-boo ^ Maska e Sirena_E_Vogel
    Anėtarėsuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    565
    Nuk kam vajtur ndonjehere tek nje organizim te tille, po e di qe me shume e organizojne ne nje restorant. Per disa nuk ka rendesi ne kish, apo xhami, por ka shume fetare, christians psh, qe nuk do te shkonin apsolutisht ne nje xhami. Duhet ta marrin nje gje te tille me mend, pasi ata po mundohen te bashkojne shqiptaret sebashku, jo t'i largojne. Nje restorant do te ishte nje ide me e mire per nje mbremje te tille
    Cuteness !

°»¤«°mģ§§ÆŠee°»¤«° Maska e ^BabY__GirL^
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    babys heart :)
    Postime
    325
    per mendimin tim as kish as xhami...FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA...keshtuqe te mblidhen te gjithe edhe ta oranizojne pa nderhyrjen e fese do ishte gjeja me e bukur
    The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Jam larg edhe une institucioneve fetare.
    Nje moment i tille kaq historik,le te na mbledhi se bashku ne nje tavoline pa dallim feje ,bindje politike.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. Gjeneza e "Himnit tė Flamurit"
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 00:32
  3. Digjen flamujt e presidencës në Kosovë nga veteranët e UÇK-së
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 11:16
  4. Eqerem bej Vlora: E vėrteta e flamurit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-04-2005, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •