Pellazag me vjen keq sepse une nuk shava aspak as organizatoret e mbremjes dhe as nuk qava per $80 dollarshin e paguar. Me vjen me shume keq se ku perfunduan njerzit.
Mire qe nuk njihnin Agron Llaken dhe Inis Gjonin dhe me kompani po ish Ambasadorin Walker, Po Dritero Agollin, po organizuesin e mbremjes Ekrem Bardhen.
Sa per muziken dhe perzgjedhjen e kengetareve nuk kam c'te them ishte bere nje pune e mrekullueshme. Une e kam fjalen per popullin shqipetar te pa kulturuar, qe nuk kane asnje pike respekti per asnje person as edhe per kombin e tyre.
E c'fare prinder i cuan ti ata qe kishin marre gjithe femijet aty dhe me pas i linin te vraponin dhe silleshin verdalle si P........ Me fal per shprehjen. Femijet kishin vendin e tyre, edhe n.q.s i kishin sjelle aty ne ate mbremje sepse nuk kishin me ke ti linin e kuptoj por jo qe ti lejonin femijet te vrapnin dhe te silleshin verdalle neper kembet e njerzve. Ju derdh nje kalamani nje gote vere, dhe u lye qe nga koka e deri tek kembet para syve te mij. Pse e drejte eshte ajo. Njerzit duhet te kishin respekt per gjithe te tjeret qe kishin ardhur ne ate mbremje. Une thashe per perzgjedhjen qe ishte bere per te gjithe kengetaret dhe argetuest nuk kam c'te them, biles do te paguaja edhe $150 apo $200 dollare te shkoja.
Nejse e zgjata shume, me gjithe mend.
me falni
Krijoni Kontakt