Lediaa une jetoj ne Antwerpen, po deshe hajde dil ndonjehere te pish ndonje kafe me deshire sdiskutohet
pershendetje malli
Lediaa une jetoj ne Antwerpen, po deshe hajde dil ndonjehere te pish ndonje kafe me deshire sdiskutohet
pershendetje malli
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Pėr ju qė do vini tek Festa e Flamurit nė Fairlane Plaza!
Sillni edhe nja $ 30.00 pėr tė blerė vazhdimin e Telenovelės "Njerėz dhe fate" si edhe "Personazhe nė Kurth" tė
Arjan Ēuliqit. Pra, sill nja 50 dollarė pėr tė vazhduar argėtimin edhe pas festės kur tė shkoni nė shtėpi!
Telefono: 1 734 677 2522 !
Pėr tė gjitha trojet Shqiptare nėn njė tėrėsi Shtetėrore Shqiptare, t'i shkrijmė ēdo energji!
Po shikoj qe paska shume nga belgjika ketu.
Ne radhe te pare falenderoj ate Tironsen per informacionet ne lidhje me organizimin e festes ne Bruxelles: "Heq kapelen zonje!".
Po nuk kini ndonje mendje ju te Belgjikes per te organizuar ndonje gje midis forumistave?!
Nese, shprehuni...
buke, kripe e zemer.
Z. Pellazgu,
flm qe qe sjelle dhe vazhdon te sjellesh ne Michigan filmat, kasetat, CD te ndryshme nga shqiperia. Me te vertete e merritoni nje falenderim.
o bleko
1 rruge e 2 pune.Edhe feste edhe forumista.Zejm noi cep neve te salla dhe festojm per qef tone![]()
:^zilet
Sot, e enjte 21 nentor 2002 me nismen e Klubit Shqiptar te UMASS Boston, ne nje nga shtyllat anes rruges qe te con te hyrja e kampusit te UMASS, u ngrit flamuri shqiptar i cili do te qendroje aty per nje kohe te gjate.Ne keto shtylla jane vendosur flamujt e vendeve te ndryshme por flamuri shqiptar nuk ka qene ngritur asnjehere.Por sivjet ne studentet shqiptare te UMASS vendosem ta ndryshojme kete gje.Kjo per disa arsye. Ne radhe te pare pervjetori i 90te i Dites se Pavaresise e beri me te domosdoshme qe ky flamur te ngrihej sivjet dhe ne kete kohe.Se dyti organizimi gjithnje e me i mire i klubit dhe shtimi i anetareve(numerohen rreth 40 studente)na shtynte te mendonim qe duhej te perfaqesonim veten ne kete shkolle ne nje menyre qe do te na bente te ndiheshim krenare dhe asgje me e mire se ngritja e flamurit tone nuk do te na e jepte nje mundesi te tille.
Me kete rast do te doja te falenderoja Fr.Arthur Liolin, pa ndihmen e te cilit kjo gje nuk do te arrihej.
Boston, 21 nentor 2002
ALB-UMASS
Trimi i mirė me shoqe shumė
Urime urime urime!!!
Ju lumte!!!
Shpresoj te degjoj me shume gjera te tilla nga shqiptaret e USA-s
Faleminderit Jonian per kete lajm!
Me respekt, Nuska!
Gooooooooooo Boston
U gezova shumeeee,, lum si ju qe jeni afer njeri tjetrit
hmmmmm welll...Ja edhe festa e flamurit na kaloi se ne te phillyt i bejme para kohe nuk na durohet.. .anyway.....Pa hajde lini pak mendimet .... si ju duk keshtu... Une per vete jam kenaq duke e dredh me albon dhe lorencin hihihihi.....
Alboooooooooooo ku mi ke ato photot hajde shpejt e shpejt te plasi komshija lol...
p.s. mos harro te vendosesh ate qe kemi dal ne rresht sikur do na pushkatonin looooooooool... ( just because of my sister ... she just wanted to show off her dress)
Po, dhe Hana do t'a dije
Edhe Dielli do t'ket pa
Se per qark ksaj rrokullije
Si Shqypnija 'I vend nuk ka
Krijoni Kontakt