Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577

Kur te kam larg ......

Pershendetje te gjitheve !

Tema do te sherbeje si nje bllok letrash malli per te dashurin/dashuren tuaj ... cfare juve do ti shkruanit ne nje moment kur ndjeni mall ...

Per ty !!!!!

Dita dites shof e shtrengoj ate foto si gjen time me te shtrenjte ... imazhin tend.
    Diku e kerkundur neper kujtime , mendja me valevitet e me shkon tek ti, krejt pa e ditur e pa e kuptuar.Perpiqen te bej dicka qe sado pak te te largoj nga mendimet por nga nje shtrengim ne zemer, ndalem ...e serisht jam tek ty.

Keto dite te jetes sime , i kaloj ne je tjeter cep bote krejt e ngrysur e pa lumturi ... ate drite e harmoni te shpirtit tim ti kam lene ty prane qe mungesen time mos e ndjesh ose pa me pyetur mua kane vendosur te rrine prane tjeje , per mu ndjere me mire e per te mos perjetuar ate trishtim qe sot po e perjetoj une.

O sa shume do te doja te te kisha prane , te te shihja ne syte e te te perqafoja ... kam malle per ate ngrohtesi te perqafimit tend sa krejt bota me duket e akullte dhe e zhveshur nga emocioni e ndjenja ....

Kjo jam une larg zemres tende ... e ti je diku larg jetes sime ... Mendoj e enderroj serisht nje dite kur te te kem prane si dikur ... si dikur... Koha pas nuk kthehet kurre jeta ime ... ti me jep force e ti me jep jete ... Kudo qofsh ... larg do shkosh ... ne zemren time do te kthehesh serisht ...Prej saj s'do te largoje kurre.......
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pa ty jeta eshte nate !!! ku une vetem mendoj dhe fle me kujtimet e tua !!! e dashur ti je larg por njekohesisht shume afer !!! larg buzeve te mia , afer zemres time , shume afer !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Kur te kam larg ......

Nuk mbushem dot me frymė 😔😔😭

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •