Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    Fakti qe djali bente gjera te bukura me topin (freestyle) nuk do te thote qe do behet futbollist dhe aq me teper i PAPARE.Plus nje gje tjeter qe vihet re aty,eshte se ai ka tendencen e te mbajturit te topit,pra egoizmin ne loje.Per mua,ky do behet nje lojtar si Quaresma as me pak e as me shume.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Per 6 vjec qe eshte nuk jane normale ato qe ben me topin...

Ishalla e merr ndonje skuader e madhe qe te rritet ne ndonje akademi te mire , se mire thot Blood Venom. Nuk mjafton vetem talenti per tu bere i suksesshem.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ka shum talent qe edhe pasi "jan deshmuar", mirpo kan deshtuar pastaj. Nese nje lojtar qe ka talent, deshiron te arrij ti shpalos te gjitha resurset e tij te pa zbuluara prej nje talenti, ateher varen nga keta faktor:

1. Roli i Trajnerit (Trajneri ka mundesi qe te te bej lojtar te madh, mirpo mund edhe ta shuj karrieren )

2. Disiplina e lojtarit ne stervitje dhe ndertim personaliteti si në fushë, ashtu edhe jasht fushe

3. Duhet të ketë nje jetë Private/Familjare të qetë dhe rehatshme

Shumica e lojtareve qe kan pasur talent dhe jan bere lojtar te medhenjë, i kan plotesuar keto kritere. Shembull kemi keta lojtar: Zidane, Gerrard, Henry, Van Basten, Malldini, Kaka, Zaneti etj

Keta lojtar qe permenda, pothuajse asnjeher nuk kan pasur probleme te tilla, sa qe ne jetet private te ketyre lojtarev skan qka lypin paparacet sepse nuk skandalizojn asnjeher.

Shembull negativ kemi keta qe kan pasur talent, mirpo qe kan perfunduar keq: Casano, Ronaldinho, Ronaldo, Adriano e shume te tjere qe edhe nuk evidencohen.

hajt se u zgjerova shume, mirpo vetem desha te them se ne kete mosh nuk percaktohet niveli i nje lojtari, sepse ku ta dim ne se cfar i nderhyn ne jete ketij djaloshi dhe e devijon nga futbolli.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    E njiheni kete talentin shqiptar??

Giuliano Kulli the new talent from albania football player.

Burri 1 X flet !

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Papapa cfar talenti. Suhejb te lumte per keto dy video. Nuk kisha degju per kete supertalent me pare.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    haha me i madhe te qenka topi se Madini 6 vjecar LOOL,talent te qenka paska mu be nje lojtare Star,
    Suhejbi Pershendetje

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Sukse shume ketij ylli.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    E njiheni kete talentin shqiptar??

Giuliano Kulli the new talent from albania football player.
    http://www.youtube.com/watch?v=ygIRZmAdZg8

http://www.youtube.com/watch?v=Q4O8L...eature=related
    Bravo Puro jemi të gjithë me ty.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Talenti 10-vjeçar nga Drenica në Barcelonë

Prishtinë, 19 nëntor

Labinot Kabashi është futbollisti i parë shqiptar që luan për klubin e madh spanjoll, Barcelona. Kabashi 10-vjeçar luan për grupmoshën e fatosave të klubit katalunas. Pjesë e Barcelonës janë vetëm 26 futbollistë të lindur në vitin 2000.
    Kabashi në Barcelonë kaloi gjatë verës. Ai u transferua nga klubi i vogël spanjoll Gimnastic Manresa. Karrierën në Barcelonë e ka nisur shumë mirë. Ka shënuar disa gola deri tani dhe po vlerësohet ndër lojtarët më të mirë të grupmoshës së tij. Sipas familjarëve të tij, Barcelona dy vite më parë ka shprehur interesim për Labinotin. Por, babai i tij, Fahredini nuk ka pranuar të dërgonte atë në Akademinë e Barçës për shkak të moshës së re.
    Mesfushori Kabashi ka lindur në Finlandë në një familje nga Polaci i Skënderajt. Para se të shkonte në Spanjë së bashku me familjen, një kohë ka jetuar edhe në Kosovë. Më futboll merret edhe vëllai i tij më i madh, Leonardi. Karrierë në futboll janë duke bërë edhe tre djem të tjerë të familjes Kabashi, vëllezërit Elbasan, Astrit dhe Armend Kabashi. Elbasani luan në Estoni, ndërsa Astriti e Armendi në Finlandë. Armend Kabashi (14) ftohet për ekipet e grupmoshave të Finlandës, por vetëm në ndeshje miqësore. Ai nuk ka pasaportë finlandeze dhe për këtë arsye nuk mund të luajë në takime zyrtare.
    Barcelona ka njërën prej akademive më të mira në botë. Nga akademia e këtij klubi kanë dalë lojtarë të njohur, ndër të tjera edhe Lionel Messi. Përzgjedhja për t'u bërë pjesë e akademisë së klubit katalunas është shumë rigoroze. Barcelona më herët interesim kishte shprehur për talentin kosovar që jeton në Norvegji, Kamer Qakën.

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    esht dhe ne youtube video e ketij talenti te ri :

Life is what happens to you, while you are making other plans...

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Dr. dituria"
    Nga Sabriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 18-12-2008, 06:32
  2. Të rinjtë kur preokupohen!
    Nga Dritez në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 23:22
  3. Të rinjtë braktisin librat...
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-06-2007, 13:56
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Të rinjtë, ujqër të vetmuar!
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-04-2006, 22:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •