hmmmmmm
hmmmmmmm
hmmmmmmmm
.......MOOOOS,s'di ke te them me para!!
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
Me nervozon shume fakti qe jam impulsive,e paduruar,edhe pse sic me ka thene mami tamam pas 9 muajve dola![]()
Elegance is an attitude.
qe merzitem shpejt(varet kush person me merzit)se me na merzit nonjoni qe nuk me behet von nuk merzitem shpejt dhe gjat po qe nji njeri qe e kam ne zemer ateher merztitem shpejt dhe gjat:-(
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Te urrej veten?
Hahaha, sikur nuk ka boll njerez qe e bejne kete gje...edhe une kam ngelur qe t'i shtohem listes.
E c'u pa?
E dua veten time per gjithcka qe bej dhe ndjej. Kjo jam une, kjo me ka rene per pjese.
Jeta dhe eksperienca do diktoje udhen time. Jo urrejtjet apo pasigurite.
As qe du me dit!
Kokfortesin pothuaj kete e kemji te gjith se jemi gjak shqiptari,po un kam pak edhe vrazhdesin ndonjeher kam qen i vrazhed me dike edhe pse nuk ka merituar te jem i till.
Jeta dhe vdekja jane pa emer.
Besimin e plot qe krijoj te njerzit.
Gjithashtu do doja te isha me e hedhur,jo kaq e urte.
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
hhmmmm..ne karakterin tim urrej shume gjera por me teper qe smbaj inat me asnjeri dhe fal shume shpejt....![]()
Njeriu njef dobesit dhe te metat e tij ,dhe ne njefare menyre lufton me veten per eleminim e tyre por qe te urej karakterin e tij ,kjo nuk ekziston,njeriu po urreu vetveten nuk reflekton dot ndaj te metave dhe dobesive qe ka .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 03-09-2008 mė 10:19
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt