Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Ciltersine

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    jdhasjkda kot me te pyet, pse sje ne msn?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

pak si shume i hapur me njerez dhe iu besoj, gje qe assesi s'mund ta largoj nga natyra ime edhe pse shpesh digjem!
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

deshta te them digjem, kur ia kthej shigjetat vetes
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    pak si shume i hapur me njerez dhe iu besoj, gje qe assesi s'mund ta largoj nga natyra ime edhe pse shpesh digjem!
    Pikerisht i till kam qen dhe un dikur po me jo. Cdo dit njeriu meson.

Urrej pse s'di te grindem me njerez, gjithher me mposhtin. Ama kurr s'ia dal dot te fitoj njeher. Dua te di sesi esht, vec.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Pikerisht i till kam qen dhe un dikur po me jo. Cdo dit njeriu meson.

Urrej pse s'di te grindem me njerez, gjithher me mposhtin. Ama kurr s'ia dal dot te fitoj njeher. Dua te di sesi esht, vec.

Une besoj, i nderuar, se: Ai qe eshte natyre e bute, gjithnje esht fitimtar, ai qe duron dhembjen gjithnje esht fitimtar, Ai qe duron dhembjen e vet edhe dhembjen e ter' njerezimit, esht shume afer hyjnores - eshte me afer Zotit..

dhe mua ne nje kohe, me ka munduar shume kjo, butesia, qelterisa, dhe naiviteti, por tani as qe e luftoj, jam pajtuar thelle me HUMBJEN!

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Kjo e jotja po qe eshte pergjigje e sinqerte sepse po te lexosh mire Tema eshte : Cila eshte gjeja qe urreni me shume ne karakterin tuaj ?

Ti pergjigjen e ke dhene ne numrin shumes ndaj tregon per nje pergjigje te sinqerte te pakten le te themi ketu ne Forum sepse ne jeten reale nuk e di nqs do pergjigjeshe ne te njejten menyre Apo e kam gabim ?
    sinqerisht do te thoja te njejtat gjera ne mos do shtoja edhe ndonje gje tjeter, si psh, fakti qe mundohem te perul shum here veten, dhe sinqeriteti apo fakti qe ndonjehere mundohem te behem indiferente por pa ja aritur qellimit.
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    sinqerisht do te thoja te njejtat gjera ne mos do shtoja edhe ndonje gje tjeter, si psh, fakti qe mundohem te perul shum here veten, dhe sinqeriteti apo fakti qe ndonjehere mundohem te behem indiferente por pa ja aritur qellimit.
    o uarda ata persona qe thone e kam inat sinqeritetin ne karakterin e tyre me cudisin !!! po pse nuk ia hedh fajin atij qe ta merr per dobesi sinqeritetin ty por ia hedh fajin vetes ??? sinqerisht kete se kuptoj !!!sinqeriteti eshte virtyt !!! ai qe ta merr per dobesi ne qaf paste veten !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    kam njė tendencė ti lė gjėrat pėr nė minutėn e fundit. Do ti qė dhe ato zgjidhen nė mėnyrė auto magjike. Kėshtu qė nuk e urrej domethėnė, e kam pranuar si i thonė. Nė fund tė fundit s'ėshtė komplet faji tim, kanė dhe ato faj. Natyrisht, luftoj pėr tu permirėsuar si person nė mėnyrė qė punėn e sotme mos ta lė pėr pasnesėr, ta le pėr nesėr tė paktėn. Ėshtė e vėshtirė, sidomos nė behar. Se bėn vapė dhe pėrpjekjet pėr vetpėrmirėsim shkojnė pėr pushime. Ēa ti bėsh
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore.

Keto urej me shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AuGuSt_ : 22-06-2008 mė 07:36
    skerdigodo@hotmail.com

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 13:00
  2. A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 07:27
  3. Karakterin njeriu e formon vetė?
    Nga elda nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 17:42
  4. Sa i urreni Lamtumirat?
    Nga KosovaHawaii nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •