Ciltersine
jdhasjkda kot me te pyet, pse sje ne msn?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
pak si shume i hapur me njerez dhe iu besoj, gje qe assesi s'mund ta largoj nga natyra ime edhe pse shpesh digjem!
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
deshta te them digjem, kur ia kthej shigjetat vetes
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.
Une besoj, i nderuar, se: Ai qe eshte natyre e bute, gjithnje esht fitimtar, ai qe duron dhembjen gjithnje esht fitimtar, Ai qe duron dhembjen e vet edhe dhembjen e ter' njerezimit, esht shume afer hyjnores - eshte me afer Zotit..
dhe mua ne nje kohe, me ka munduar shume kjo, butesia, qelterisa, dhe naiviteti, por tani as qe e luftoj, jam pajtuar thelle me HUMBJEN!![]()
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
o uarda ata persona qe thone e kam inat sinqeritetin ne karakterin e tyre me cudisin !!! po pse nuk ia hedh fajin atij qe ta merr per dobesi sinqeritetin ty por ia hedh fajin vetes ??? sinqerisht kete se kuptoj !!!sinqeriteti eshte virtyt !!! ai qe ta merr per dobesi ne qaf paste veten !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
kam njė tendencė ti lė gjėrat pėr nė minutėn e fundit. Do ti qė dhe ato zgjidhen nė mėnyrė auto magjike. Kėshtu qė nuk e urrej domethėnė, e kam pranuar si i thonė. Nė fund tė fundit s'ėshtė komplet faji tim, kanė dhe ato faj. Natyrisht, luftoj pėr tu permirėsuar si person nė mėnyrė qė punėn e sotme mos ta lė pėr pasnesėr, ta le pėr nesėr tė paktėn. Ėshtė e vėshtirė, sidomos nė behar. Se bėn vapė dhe pėrpjekjet pėr vetpėrmirėsim shkojnė pėr pushime. Ēa ti bėsh
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore.
Keto urej me shume
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AuGuSt_ : 22-06-2008 mė 07:36
skerdigodo@hotmail.com
Krijoni Kontakt