Perse duhet ta bej Pensierino sepse pashe Foton???????
Nejse.......................
Jam pro.
Jam kundra
Perse duhet ta bej Pensierino sepse pashe Foton???????
Nejse.......................
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Pe foton, ke pare menyren se si shkruan ne forum etj, aman se ku e di une, sa personale po e merr edhe ti... Thjeshte nje opinion pozitiv ne pergjithesi thash mer djal!
La vita č bella...
Nejse Era se spo e vazhdoj me.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Jemi ktu per te ndare ide, edhe per te mesuar gjera qe si dime! Nese dikush ka deshire te njihet me dike, atehere shum mire egzistojne mesazhet private, edhe msn, etj etj.. I ktij mendimi jam.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mesa po shoh tek sondazhi ka 9 pro dhe 8 kunder pra nuk esht se jan te gjitha votat kunder keshtuqe nuk mendoj se ky plan ka deshtuar Gerard pasi po e theksoj dhe njeher qe do jet si modeli i Hi5 pra do jet komplet faqe tjeter dhe sdo ket lidhje me forumin por do jet faqe mebshtetese e albasoul.com . Nqs sondazhi perfundon me shum vota pro ne bashkepunim me pronarin e ketij komuniteti Albo do mundohem qe te hap nje faqe te till e cila do jet e para e ketij dimensioni ne Shqiperi
Jam pro .... Ne Fillim fillon si shoqerore sa per te njojtur karakterin e personit qe te intereson pastaj i ndan gjerat cfare te intereson te personi miqesi apo lidhje .....
- Te gjith per mua...Dhe un per asnjerin
Po po, do e kthejme albasoul tani ne zyre martesore. Ja dhe F-I eshte gati te kontribuoje si deshmitar i ketyre martesave![]()
Anxhi varet si e shikon cdo person nuk eshte nevoja te tallesh
- Te gjith per mua...Dhe un per asnjerin
nese e mbani veten per te civilizuar skeni pse te viheni ne siklet nga nje foto qe do nxirrni !!! kur dilni ne realitet te gjithe ju qe keni frike te nxirrni foto vini perce qe mos iu shikoj njeri !!! jam pro per te vetmin fakt qe njeriu e shikon ate qe flet me shume !!! apo qe ka nje miqesi me te mrie se me te tjeret !!! ishalla realizohet si ide !!! nuk shikoj asgje te keqe !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt