Pa merak Mary se e bejme edhe po nuk e patem.![]()
Jam pro.
Jam kundra
Pa merak Mary se e bejme edhe po nuk e patem.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
ooooooooooo shume mire santo...ateher do fillosh te kesh pak shpresa:P
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Shpresa vdes e fundit Mary po ngrihu pak ne kembe te te shikoj mire une.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ideja esht qe te jet nje faqe vetem me shqiptare dhe e vecante ne llojin e saj . Duke marr dhe parasysh qe komuniteti Albasoul ka shum vizitore me lindi dhe kjo ide .Do ishte interesante qe shum vizitore te ketij komuniteti te mos shikojne vetem lajmet dhe diskutimet e ndryshme por edhe te njiheshin me njeri tjetrin .
Pėrshėndetje,
Unė jam kundėr kėsaj ideje.
Arsyet janė tė shumta. Forumi Shqiptar ta jep mundėsin tė njihesh, ke mundėsi tė shumta. Shum mirė mund tė shkosh tek ky seksion Kliko kėtu dhe i ke tė ndara tė gjitha. Pse duhet tė meret njė inisiativ e till kur kjo mundėsi ndodhet kėtu brėnda dhe asnjė nuk e mer mundimin tė nxjeri foton e tij/saj. Prandaj do ishte njė plan i dėshtuar pa u nisur.
Kalofshi mirė,
Endri
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Une s'e lexova edhe aq mire ne fillim e votova po, por duke u menduar mire mire s'jam fort dakort sepse ne fakt per ate arsyen qe tha edhe IL__SANTO te gjithe nga turpi, sidomos vajzat, do viheshin ngushte te vinin foto apo te flisnin hapur si ne nje miqesi te vertete...
Nuk realizohet gje jo...
La vita č bella...
Kush shau djemte mer burre aman, por vajzat vete ndoshta do ta mendonin ashtu e ne fakt nje fare ideje sado e pafajshme ne mendje te gric pak nga pak, per te qene realist.
E pastaj pse po te shikosh nje foto te nje vajze te bukur fort ti e qe jeton pak a shume afer teje non ci faresti un pensierino ne kuptimin evviva gli sposi, gjithmone me moshe kuptohet:P
La vita č bella...
Krijoni Kontakt