Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Qeveris Ti Japim Nje Ultimatum Per Mitroivicen Ne Te Kunderten Vetorganizi

qytetar te mitrivices ju ftoj qe ti ipet nje ultimatum qeveris se kosoves qe deri me nje 1 janar 009 nuk shpartallon strukturat paralele serbe ather ne si qutetar dote vet organizohemi dhe dote nderrmarrim masa adekuate per sigurin ton kjo duhet ne mnyr urgjente pra ultimatumi dote ishte nje e drejt e jona kjo duhet te ndith sa meshpejt qe esht e mundur pra ftoj njerzit ne ndikim ne mas qe te marrin masa sa nuk esht ber von memir te organizohemi se sa te jwet jash kontroli ndonje konflikt i cili veq kan filluar te shihet ne veri te mitrovices

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    i te njejtit mendim jam,bile jemi vonuar shum me kta "politikajtton" amator.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Keni plotesisht te drejt, une nuk jam nga Mitrovica jam nga Prizreni, por ndaj te njeten dhimbje, me ju, nese ju nuk jeni te qet edhe ne nuk ndihemi mir, ndihemi te gjymt, keshtu duhet te ndihet e gjith Kosova. Per trupin e njeriut ka rendesi cdo gjymtyr dhe organ, nuk duhet te kujdesemi vetem per koken, e pjeset tjera ti lejojm te na thejn dhe te na marrin. Mitrovica eshte pjes e jonja dhe ne duhet te mbrojm me cdo kusht, duhet te jemi vigjilent, sepse institucionet tona, nuk jan fare ka punojn ne kete drejtim edhe eshte ka ju vjen era tradhti. Hashim Thaqi, Fatmir Sejdiu dhe Jakup Krasniqi, jan ber servila te UNMIK, ELEX dhe po pranojn cdo kompromis, ne te mir te karieres se tyre, por ne dem dhe kurriz te popullit.

Ultimatumin duhet ta jep e gjith Kosova dhe i gjith populli duhet ti jep ultimatum ketyre horrave, te cilet edhe nuk jan legjitim sepse perfaqesojn vetem 30% te populli nga zgjedhjet e fundit.

Tema tė Ngjashme

1. Kur fshati qeveris qytetin
    Nga BOKE nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-06-2005, 03:32
  2. Korrektesa Gjermane, Zbulon Te Kunderten Ne Disa Prej Nesh
    Nga kolombi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-01-2005, 00:55
  3. Kristianet therrasin te kunderten..
    Nga islamway nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 22-01-2003, 08:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •