Gezim dhe lumturi kur zgjat dhe trishtim kur shuhet!
Kjo eshte dashuria....ndjenja me e bukur dhe me magjike,por jo gjithmone e pathyeshme.
Gezim dhe lumturi kur zgjat dhe trishtim kur shuhet!
Kjo eshte dashuria....ndjenja me e bukur dhe me magjike,por jo gjithmone e pathyeshme.
"Carpe Diem"
Dashuria eshte qellimi jetes, pa dashurin(prinderore,familjare,cifte,shoqerore)jeta do ishte shume e pakuptimt.Jeta ka uljet-ngritjet e veta ne tera drejtimet dhe etapat e saj,dhe dashuria po keshtu diku lind me e fuqishme,diku zbehet,e diku shuhet fare.Te gjithe kemi nevoje per dashuri nga te tjeret ,ashtusikurse duhet ta japim ate ke te tjeret.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
dashuria eshte dhe lumturi dhe vuajtje..
por kur vuajtja dominon lumturine dashuria nuk ka me vlere..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
E tashmja lumturi,gezim-e ardhmja nuk e di cte rezervon.
ah dashuria dashuria me pershtatet kjo teme..besoj se jam nje nga ata qe mund te pergjigjem mire ne kete teme sepse e kam te fresket pak a shume.Dashuria gezim apo trishtim.. eshte nje gezim i terbuar kur je me te dhe une ashtu ndihesha isha me i lumturi e i gezuar gjithe bota ishte imja poor tani eshte vertet nje trishtim nje hidherim nje breng ne zemer qe zor se te iken ajo shije... me pak fjal i ka te dyja bashke brenda
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ż marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
Krijoni Kontakt