Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    video shume e qelluar. flm

Shqipetaret jane europiane e jo arabe e aziatike!

Ndersa mbeturinat anatolo-cumano-cekreze-tatare jane tashme shqiptarifikuar por perseri ndjehen te jashtem. Keto jane mbeturina gjenetike te anatoliakeve, cekrezeve, cumaneve, e tatareve qe u ngulen ne trevat shqiptare pas ekspeditave ndeshkuese Osmane.

NoName

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo si demokratet si republikanet jane shume gabim dhe ne injorance, ia kane shitur interesat e vendit dhe qytetareve te tyre fashisteve islamike. Shpresoj se qytetaret amerikane dhe perendimoret ne pergjithesi do te zgjohen nga gjumi sa nuk eshte bere vone dhe t'i mbrojne jeterat e tyre nga islami dhe te bejne politika mbrojtese nga kulti islamik. Apo le te flejne dhe le t'i besojne theniet e politikaneve te tyre se islami eshte fe e paqes.
    Ore ti je fashisti me i madh ketu dhe te gjithe ata qe mendojne si puna jote, ju jeni kulmi i fashizmit !!!
    Une te tregova nje video qe te shofish se cfar predikojne prifterinjte kristijan, ti mua me tregon se amerika qenka e shitur fashizmit islamik!
    Une akoma nuk kam degjuar nje krelik musliman qe ben ftese te hapur per zhdukjen e krishterimit , ndersa nga ana juaj 99% e klerikeve kete bejne , kerkojne zhdukjen e islamit!
    Kjo eshte fashizem zotri fashisti , te kerkojsh zhdukjen e nje feje nga faqja e dheut , kesaj i thuajne fashizem!
    Ironike eshte se fashisti te quan fashist!
    Njerez si puna jote qe i kane shitur shpirtin djallit , sjellin luftera , ne te cilat vriten te pafajshem!
    Ti perderisa perkrak priftin Rob Parsley , nje m.ut si ai je !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Njerez si puna jote qe i kane shitur shpirtin djallit , sjellin luftera , ne te cilat vriten te pafajshem!
    Kush?! une po sjelli luftera apo islamistet (per xhihadistat e kam fjalen). Nese do te kishte cmim Nobel per injorance, ty dhe co. tende do te te takonte ky cmim.

Ti perderisa perkrak priftin Rob Parsley , nje m.ut si ai je !!!
    Kete person a beson as nuk pe njoh edhe nuk di se cfare mendimi ka rreth islamit. Une e perkrahi cdo perpjekje te jo-myslimaneve kur tentojne qe te mbrojne vetveten dhe lirite e tyre nga islami, me kete direkt shpetojne miliona njerez, myslimane dhe jo-myslimane. Mos harro se 1 e treta e Italianeve jane per mbylljen e xhamive, 43 % e amerikaneve nuk deshirojne qe te kene fqinj mysliman dhe xhami afer shtepise se tyre, etj etj. ndoshta ndalimi i islamit ne perendim do te behet realitet, sepse zerat po rriten nga qytetaret, ne te kunderten i pret lufta civile brenda pak dekadave. Zgjidh e merr.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 22-05-2008 mė 03:44

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Une te tregova nje video qe te shofish se cfar predikojne prifterinjte kristijan, ti mua me tregon se amerika qenka e shitur fashizmit islamik!
    1 e 5 e protestanteve amerikane besojne se islami eshte fe e paqes dhe tolerances, une do ju kisha propozu atyre qe ta blejne nje Bibel dhe te shkojne ne shtetet islamike dhe do te bindeshin me 'paqen' dhe 'tolerancen' e islamit.

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250

Red face

Keto jeni juve , asgje ma shum !!!
    Shiko videon dhe do te kuptojsh se kush jeni juve (e kam fjalen per tipat si puna jote)!

http://www.youtube.com/watch?v=WXZbIGJrDkg

GV_USA

eshte shume e vertete ne kete video nuk pash diqka te pa qarte apo trillime po e tregojne te verteten

edhe une e kam cek se ne bote nuk do te kete paqe deri sa te mbizotroi islami .
    as nje ketu nuk i permbahet islamit se po ti permbaheni duhet te jeni shume te dhunshem une them gjithmone se shqipetaret nuk jan musliman te vertete por vetem me tradite dhe me emer si musliman edhe lavdi zotit qe sjemi taman musliman
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga udhetari Lexo Postimin
    mbahu me ngadal mos u irrito shume cke u friksove po tregon bombat atomike??

ah mjerani tij po Bushi jot eshte shpallur i falementuar ne te dy luftrat qe ka hapur
    ku eshte paqa dhe demokracia per popullin e Avganistani ?

ku eshte paqa dhe drejtesia per popullin e Irakut?

bushi e administrata e tij kan turp te shpallen te humbur dhe perdorin taktiken "terhiq e mos e keput"
    ah jam i sigurt nese do ti kishim lene ty butonat e bombave berrthamore do ti perdorje pa hezitim ndaj ketyre vehabistave arab
    sepse eshte prej fese krishtere te zhduk te pa fet satanista si me kryqzatat ju jeni inkuizicinistet modern o me ne o kundra nesh zero toleranc
    Nuk eshte ne natyren time te fyej por ti qenke me te vertet naiv,lufta e humbur????? a je ne vete more ,po per 24 ore me dasht Bushi i fshin prej faqes se dheut ,por ai ja ka lene ne dore vet arabeve e afganistaneve se ata me shume po mbyten nder veti se prej amerikaneve.
    Tani ata ne Afganistan e din cka eshte demokracia a hahhaha te them dicka ,nje i afem i imi ka qene a Afganistan dhe ish shokuar cka ka pare ,privitimizem ne mesin e popullit ne shkallen me te larte ,mos do te thuash qe amerikanet i kane bere te tille, ata shoket e tu (talibanet) e kane qeveris per nje kohe te gjate .E sa per ata mjekrroshat qe per fat jane te rralle dhe shpeshhere jane objekte talljeje nuk do ti zhduksha por do ti lija sepse ata jane specie ne zhdukje .

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shume domethenese kjo vidio...
    Interneti eshte plot me te tilla gjera ( publicitete te fese "paqedashese" )...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  4. Kriptokrishtėrimi nė Shqipėri
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-12-2006, 08:02
  5. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •