Vallaj veshtire me fitu Partizoni ne Lushnje. Megjithate edhe me u rraf 1 - 0 sikur rrite ne kategori. Ama sot ja kishin q* robt muhabetit me ato shitjet e neshjeve.
Nejse renci ka qe Tirona e pret Shkodren si kryesuese.![]()
Vallaj veshtire me fitu Partizoni ne Lushnje. Megjithate edhe me u rraf 1 - 0 sikur rrite ne kategori. Ama sot ja kishin q* robt muhabetit me ato shitjet e neshjeve.
Nejse renci ka qe Tirona e pret Shkodren si kryesuese.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ikem per lesh edhe neve.
Partizani 0 - 1 Kastrioti Krujes
Rame nga kadegoria!
Bert Xhani te ************ ato robt ku i ke, se vetem prej teje Partizani eshte ne kte gjendje.. pthuuuuuuu pisllik.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mos u demoralizoni se vitin tjeter do shikojme spektakel ne Supersport 1
Partizani--Bathorja
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Aman o Santo se me jan ngrit nervat perpjete.
A Bert Xhani mor legen burre.
Se ke idene sa keq ndihemA ti bashkohem dhe une kesaj "Pankartes" tende.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kam bere gjene me te mire, qe nuk kam vajtur ne stadium. Fakti ishte se isha ne pune, se do isha ne stadium me ftesen e Marius Ngjeles. Po te ikja dhe te kthehesha me nje zhgenjim, nuk do tia falja vetes. Turp te mendosh qe vitin tjeter emri Partizani do jete ne ligen e I. Me vjen vertet keq se e kam dashur dhe e dua kete ekip qe foshnje, dhe do ta dua gjithmon. Deri ne momentin qe do te jet Xhani president nuk do i shikoje as ne TV.
P.s E imagjinoj se si ndjehesh, dhe per faktin nga vendi ku je. Qe 80% e tifozerise se Kuqe eshte nga aty.
Ik o La Lune ske ndonje gje me interesante per te bere, sa vjen ktu tna grricesh nervat?
Atyre djemeve mund ti thuash me teper se sa te lidhur me fanellen e Kuqe. Ato lojtare kan 8 muaj qe nuk marrin rroga, dhe qerat e shtepive ua paguajne familjaret e tyre. Imagjino te thuash jam futbollist profesionist dhe me mban familja per tu ushqyer, dhe tifozet e Partizanit me kafe. E kupton se ne cfare gjendje kane luajtur ato djem, qe per mua jane te respektuar ku do qe do shkojne te luajne. Sepse per 1 vit i qendruan ekipit tim te zemres besnik.
Atehere kane qene lojtare skarso sepse po te ishin aq te lidhur mendoj se i kishin te gjitha mundesite te qendronin ne kategori pavaresisht moren leket ose jo.
Presidenti normalisht qe ka fajin me te madh por edhe lojtaret te kishin luajtur vertet me shpirt mendoj se do tja arrinin qellimit te qendronin ne kategorine e pare.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt