Hajt Tulipano, se nese eshte e vertete ai peticioni me lart, mendoj qe Partizoni do kaloje prap ne lige superiore. Po vetem kam frike se nese kalojm, do rrije prap xhani si president. Pune m-ti.
Hajt Tulipano, se nese eshte e vertete ai peticioni me lart, mendoj qe Partizoni do kaloje prap ne lige superiore. Po vetem kam frike se nese kalojm, do rrije prap xhani si president. Pune m-ti.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
na ēau ****** Xhan rr.p.sh.i
Gjynof qe Partizani te meritoje nje gje te tille![]()
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Ti plako nuk e paske idene se kur ka marre jete kampionti i pare shqiptar,e sa per Enverista jeni ju e jo ne.Ju drejtoheni nga pasardhesi i Enverit qe eshte kryetar bashkie.
Une jam tifoz i Partizanit, por une nuk pajtohem me ndryshimin e struktures se kampionatit ne kete moment, pasi sezoni ka mbaruar dhe nuk eshte llogjike qe skuadrat te cialt rane nga kategoria si rezultat i dobesise se tyre te ngjiten perseri me nje te rene te lapsit.
Partizani im dhe te gjitha skuadrat e tjera duhet te luajn ne Kategorine e I kete vit dhe ti vene gishtin kokes, per here tjeter te mos ta lejojne veten ne kete pike.
Skuadrat qe u ngjiten ne Kategorine e pare u ngjiten me merite dhe nuk eshte e drejte qe tani te ngjiten dhe 4 skuadra te tjera qe meritojne te luajn ne te Paren.
Une mendoj se Kategoria e I do ti bej mire Partizanit te sivjetshem dhe ndoshta do te sherbejne per largimin e Albert Xhanit.
Nuk ka njeri qe e shpeton Partizanin tani, vetem largimi i Xhanit e shpeton Partizanin, e rilind.
Kan lujt dje
Ada- Partizani 5-0 (3-0)
Shėnues: Hajdari 31, 35 50, Pėrvathi 44, Nika 78
http://www.sportishqiptar.com.al/
Krijoni Kontakt