There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Sepse mendohet te behet prezantimi zyrtar ne fillim te vitit 2009. Anetaret e ktij grupi jan duke debatuar per ceshtjen e vitit qe eshte vendosur ne logo.
Citime:
1- Edhe nje gje te fundit per logon, pse jo viti 2008, gjithcka ka zene fill kete vit, apo meqe do prezantohet dhe funksionoje qe nga 2009...???
2- 2009 eshte meqe ate vit do prezantohet grupi,gjithsesi mund ta diskutojm dhe kte,le te japin mendimet e tyre anetaret e tjer te forumit qe ta vendosim perfundimisht
3-Ndaj them, pse ta shtyjme me 1 vit kot, themelimin, kur kjo ide ka lindur tani dhe logoja ne fakt eshte materializuar ne 2008.
Shpesh, kane shume rendesi keto gjera. Sa me i hershem, aq me mire.
UNE JAM PER 2008, pavareisht castit te prezantimit.
Votoni, si me thene te gjithe, per vitin.
4- dhe mua me pelqen me shume ideja e 2008!
5- Atehere, si i zoti i punes, nxito ta besh 9, 8...Smile.
,,, 8-
dakort dhe une, 2008 me mire....
Mu pikerisht per kete te pyeta dhe undhe kta shkrime qe ke sjell ketu jane mese te sakta , po te isha dhe une anetar i keti grupi padyshim se do votoja 2008 se ne kte vit eshte themeluar dhe ne kte vit ka filluar nisma pastaj se kurre do te prezantohet si grup nuk eshte edhe aq e rendesishme , se ti psh. si grup mund te jesh e themeluar me heret por prezantimin e ben me vone ja si ka ndodhur tek ju me saktesisht . Por sido qoft per 1 vit ska shume problem
shfrytezoj dhe rastin tju pershendes edhe si grup tifozash dhe per nismen e paaritshme qe keni mar ju si drejtues te grupit . Emocionet jane jashtzakonisht te medhaja sepse vet personalisht i kam perjetuar dhe i perjetoj bashke me shume tifoz tjer.
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Kusi flm per urimin.
Logoja 99 % do jet kjo:
![]()
Krijoni Kontakt