.................... atheistit dhe sunsrites dhe te tjere qe jane te interesuar.
Per shkak te asaj qe kuptova ne temen e shkruajtur nga atheisti ,mora vendimin qe une mund tju bej nje studim bible shume te mire me ndihmen e Perendise sigurisht dhe te mesoni se cfare thote bibla saktesisht pasi jeni vertet te ngathet ne studimin e bibles dhe nuk ja keni haberin fare studimi qe do tju bej eshte falas dhe eshte vetem per tju orientuar ne Bibel ne gjera te pergjithshme sidomos edhe tek dhjata e vjeter meqenese e keni vertet shume qejf dhjaten e vjeter psh numrat dhe eksodin madje edhe zanafillen , cfare te doni ju kjo lajmerim eshte real dhe serioz kush deshiron le te me thote jam gati tju ndihmoj me kohen time dhe perkushtimin tim te plot per tju pergjigjur pyetjeve tuaja por ketu ne forum nuk kam kohe te bej kete gje tani sepse nuk mund te vij shpesh here prandaj ju ftoj te vini ne kishen time Asambleja Protestante Nderkombetare Tirane, rr Mustafa Matohiti perballe ambasades Iraniane, ose tek pallati i Sali Berishes.
Zoti ju bekofte.
Krijoni Kontakt