Close
Faqja 2 prej 34 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 338
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kjo eshte tradheti burra e gra te trojeve shqiptare! Duhet te dalim ne protesta dhe deri edhe te shkojme ne rrezimin e kesaj qeverie kuislinge! Tradhetia u pa qe ne zgjedhjen e flamurit. Ah shqiptare shqiptare ku jeni katandise per nje karrike, shisni edhe ****** per ate karrike....
    Une jam shtetas shqiptar por me prejardhje nga Kosova; ca duhet ta quaj veten me vone? Mos duhet te bej nje zgjedhje te jem komb kosovar a shqiptar???
    Turp e marre per Zotin!
    28 nentori ishte pavaresia e te gjithe shqiptareve nga Turqia, kjo Shqiperi qe eshte sot u shpall ne 1913 nga KOnforenca e Londres.
    Ca ***** do me bo me kete Thaci??? O gjarper satan qe po na fut helm mes nesh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-04-2008
    Postime
    20
    28 nëntori ndër të tjera, simbolizon rezistencën e SKËNDERBEUT.... së shpejti Qeveria e Kosovës siç po shihet do ta kthejë statujën e skëndërbeut në Shqipëri... TURP TURP TURP.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Sa te mjer qe jemi, kete nuke e kisha besuar qe z. Jakup Krasniçi do e lejonte nje gje te tille...

Ata burra te dheut kane patur mundesi qe te shpallet 28 Nentori dite e Flamurit, se paku e jo ta eliminojne kete fest ore...

Mirepo ende nuke po e besoj, te gjithe ata trima qe i ka populli yn se besoj se do rrien duar kryq....

Zoti e shpetofte popullin shqiptar prej te kqijave.

Dale bre trima, merreni pak shtruar muhabetin . Kosova pranoi te fitonte pavaresine me kushte. Pra nje nga kushtet ishte qe kosovaret te pranonin qe ishin nje shoqeri multietnike (gje qe s'eshte). Princip baze ky i planit te Ahtikaarit ( te me falin lexuesit por kam pak probleme shqiptimi ). Ja qe plani i ketij mikut e paska pasur bishtin nga prapa si puna e dardhes.
    Prandaj gjeja me e mire ne keto momente, per mendimin tim, eshte te mblidhen sa me shpejt akademiket e dyja aneve te kufirit qe te njesojne gjuhen e shkruar dhe ate te folur. Te njesojne te githa programet mesimore per brezat e ardhshem ne menyre qe neser pasneser te mos krijohen dy kombe shqiptare, por te kete nje te vetem, me te njejten gjuhe, kulture, histori dhe botekuptim shoqeror.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Gjaku i deshmoreve dhe idealet e tyre po shkelen me kembe! Turp! PErse luftuan ata??
    Ate qe serbi nuk arriti ta bente nga 1913-1999, Thaci po e ben per 1 muaj. Sa shume donte serbi ta krijonte nje komb kosovar por nuk arriti...E tani na del Thaci qe ende pa u nda mire nga serbi do te na krijoje nje komb kosovar! DHe ne kete komb kosovar ky do te na sundoje e ta beje nje shtet Thacian! Kete nuk do te lejojme, KURRE! Luftuam me serbin por nuk e kemi zor te luftojme me tradhetaret per kombin e atdheun.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Kafshate qe s'kaperdihet or vlla, ashte tradhetia!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    TMERRRRR!

Po më duket se po dalin të vërteta fjalët e ishkomunistëve që përhapnin pandërpre për thaqine kliken e tij .Thoshin e cfarë nuk thoshine e nuk u besoja e bile edhe jam hy në dialogje të zjarrta kundër atyre thashethëmave .

Ky qenka ai cfarë na kan thën o njerër ."thaqi = rrugaqi", "edhe ky për karik po lufton si gjith të tjerët" etj etj.

Kur ky rrugaq del e e mbron iden e mosfestimit të fetës gjithshqiptare . Ku e ka vendin ky , vetëm në vargun e antikombëtarëve , po më pytet mua!

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

QËKUR MBAJ MEND E KAM FESTUAR DITEN E 28 NËNTORIT , NËN RREGJIMIN SLLAVO-KOMUNIST , E EDHE DERI ME SOT , DHE NUK KA KUSH QË MUND TË MË NDALË QË TË FESTOJ KET FEST . TANI DO TË JEM EDHE MË I ZËSHËM !
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    TMERRRRR!

Po më duket se po dalin të vërteta fjalët e ishkomunistëve që përhapnin pandërpre për thaqine kliken e tij .Thoshin e cfarë nuk thoshine e nuk u besoja e bile edhe jam hy në dialogje të zjarrta kundër atyre thashethëmave .

Ky qenka ai cfarë na kan thën o njerër ."thaqi = rrugaqi", "edhe ky për karik po lufton si gjith të tjerët" etj etj.

Kur ky rrugaq del e e mbron iden e mosfestimit të fetës gjithshqiptare . Ku e ka vendin ky , vetëm në vargun e antikombëtarëve , po më pytet mua!

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!

QËKUR MBAJ MEND E KAM FESTUAR DITEN E 28 NËNTORIT , NËN RREGJIMIN SLLAVO-KOMUNIST , E EDHE DERI ME SOT , DHE NUK KA KUSH QË MUND TË MË NDALË QË TË FESTOJ KET FEST . TANI DO TË JEM EDHE MË I ZËSHËM !
    Leht e keni ju te flisni me tastier ketu, po te ishit ju ne vend te thaqit do e kuptoni se si qendron puna me te vertet.
    Tani ne u liruam nga Serbia, por kur do te lirohemi nga nderkombtaret se ? Uroj qe te mos zgjas nje shekull i tërë.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk do te habitem nese kjo qeveri do te dale pas nje muaji me deklaraten per shpalljen e kombi kosovar dhe gjuhes kosovare.
    Me shpalljen e Kosoves Shtet "sovran" e jo Bashkim me shqiperine ,ne kemi pranuar nje identitet te ri i cili quhet Kosovar, Kjo ka qen e ditur qe kur kemi kerkuar pavaresi.Cila do qeveri qe do te ishte ne pushtet ,patjeter qe do ti pranonte kushtet e shtetit te ri te dizajnuar nga plani Ahtisar.politikane tan e pranojne me ua fut kujin vet e kur ju hyn avvv spo muj e baj ,e baje bac se vet e ke fut!! Qeveria qeku Ldk_aak e nenshkruan nje marveshje per ndertimin e vendbanimit serb afer prishtines me investime te Serbis ,ndersa tash e kan kuptuar se qellimi i keti investimi eshte rikonolizimi dhe lidhja me enklava tjera serbe .....

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Me duket prap dora e Turqise ne kete akt.

Edhe ne te Shqiperise duhet te pergjigjemi ne te njejten menyre duke mos festuar datat festive kosovare.

Faqja 2 prej 34 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •