Close
Faqja 10 prej 34 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 338
    i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    xhamia , ne at kohe kur i ndjeri e propozoj flamirin e vet , ne te cilen kish arsyet e veta personale .te gjithe u ngritem ne kemb joooo i tham flamuri yn eshte flamuri kuq e zi nuk e ndrrojm flamurin ne. Dhe ishte synim i yn qe ta kemi flamurin kombtar , por nje gje duhet kuptuar qe ndekomtaret nuk lejuan qe dy shtete te ken nje flamur , andaj minoritetet nuk dote kishin pranuar flamurin e dardanis kurr , mandej po te ish zgjedh flamuri i dardanis ai ka pas ikona shqiptare , qe ne me nje kohe te shkurt dota harronim flamurin kombtar , keshtu ket flamurin e ri me hart e kemi me perfaqsu vetem kosoven asgje tjeter ai neve nuk na ngroh , andaj flamuri kombtar e kemi ne zemer me te do jemi gjithnje , andaj nuk me jet merak per flamurin e dardanis sepse ai shpejt dota zvendsonte flamurin kombtar . keshtu edhe ushtris kur ja larguan emrin uçk te gjithe u ngriten ne kemb dhe than jo , por tani quhet TMK qe se shpejti dot ju ndrrohet edhe ky emer . sa i perket Thaçit gabim jeni qe e akuzoni , ai mendon met miren per kosoven.

A e ndigjuet cka na tha bukuroshja?

`Flamirin`i ndjeri Rugova e propozoi per `arsyje te veta personale`!

...Kush jeni ju "TE GJITHE"qe qenkeni ngrite ne kembe qe ti thoni JO flamurit me shenja kombetare?
    Floro,ti s`koke n`tok t`bukes!Lllllllogjiken e paske operu moti!Njihere thu keshtu,mandej perplasesh per nderkombetare,se ATA nuk paskan leju dy flamuj me shenja kombetare!Nderkombetaret mbasi dogjet JU flamurin e propozuar te dr.Rugoves,erdhen,u afruan ngadale e te thane ne vesh:Ndigjo vajze rrebele,nqs fut flaken ne flamurin qe ta propozoi yt at(lexo presidenti),ateher UNE TE TREGOJ cfar flamuri do te vesh, e ti nuk do guxosh te besh as çferc,as merc,edhe... ec zhduku...

Keshtu thane,keshtu u be!

Mos pati kush b... te dal e t`ia fus flaken keti flamuri PA shenja kombetare?Jo,jo pra...Paramendoni sikur te kishte qene e kunderta,sikur dr.Rugova ta propozonte kete flamur qe kemi sot,blue_yellow me yllat e minoritareve?Ju paski pas me ia fut flaken krejt Kosoves ore!!
    Aaaah,"tuta,tuta,han dardha t`buta".

Mandej....JU TRIMAT E MALEVE"
    Keni harru se sot teknologjia ka hec perpara e kemi sot internete,gazeta,youtube,DVD-ja,telefona me kamere,arkiva besa,aparate e aparate...sa qe cdo dite shtypet,incizohet,mbahen arkivat e cdo pike dhe presje .

E Taqit edhe Kupqit nuk ka me i shkue gjithhere kungulli mbi uje...

E keto "me the-te thash"mbesin llafe te njerezve te nivelit "zh-g-l"qe pine "Caj Rusi",edhe e shoqerojne me "Kafe Turke",qe mbajne fotografin e Gjergj Kastriotit ne dhomen e dites,e shkojne e falen ne tyrben e Sulltan Muratit ..Dhe teme kryesore e kane kush eshte ma "kullerk"Adelina Ismajli, apo Leonora Jakupi!....
    Haj medet ,haj...

PARADOX,se jo mahi!

Vertet eshte gjynah me komuniku me te tille njerez se vetem humb kohe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 22-05-2008 më 04:35

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Nese parlamenti e ka propuzuar qe ta largojn ket fest .Ateher parlamenti eshte i gjithe kosova , Thaqi e ka miratu propozimin e gjith kosoves . pse shqiprija nuk po e fut 17 shkurtin fest kombtare ???
    Cili parlament oj zonje?Cilin popull?Ai jo vetem qe nuk ka pase drejte ta beje nje gje te tille,por ky veprim eshte plotesisht antikombetare.Dhe une te garantoj ty dhe te gjithe "thaqistav"se kjo pune nuk do perfundoj me kaq.Edhe nese ment do ti lene" thaqistat"dhe nderkombetaret,ne do te dijme si ta festojme kete dite.Ata mund te mos e lene si feste shteterore,por nje feste kombetare do te mbetet gjithmone.
    Shqiperia ta fus 17 shkurtin si feste kombetare?
    Leje euforine anash,mendo pak logjikisht,nese mundesh.Do ta keshe me lehte.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    [QUOTE=BEHARI;1918923]
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin

per cilat shtete e ke fjalen more te thashin krahet!!!!
    ketu nuk behet fjale per azerbaxhanin,as tazekistanin,as per greket dhe as per serbet!!ketu po diskutohet per shqiptaret dhe per festen tone kombetare te 28 nentorit festen e flamurit,festen e pavarsise se shqiperise!!
    Skam cte them me shume une.Ti e ke thene vete shtetin tjeter.Nese e lexon shkrimin tend vete e ke percaktuar si Festen e Pavaresise se Shqiperise.Dhe ashtu eshte.Duhet te dish se ska te beje fare Kosova (te lutem zeus mos me qo ne burg) me Shqiperine.Duhet te mesohesh ti dhe gjithkush qe Kosova dhe Shqiperia jane dy njesi administrative dhe shteterore krejt te pavarura nga njera -tjetra.Keshtu qe ska lidhje Pavaresia e Shqiperise me Kosoven i dashur.Ne gabimisht i themi edhe Festa e Flamurit kur ne te vertete nuk eshte e tille.Dihet mire qe eshte festa e pavaresise se Shqiperise.Ky flamur nuk eshte perdore diten e 28 Nentorit 1912 i dashur por shume kohe perpara.Keshtu qe duhet ti dallojme keto gjera.Dhe jo te bertasim ashtu kot
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 22-05-2008 më 05:58

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    [QUOTE=Kaprosi;1919240]
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Skam cte them me shume une.Ti e ke thene vete shtetin tjeter.Nese e lexon shkrimin tend vete e ke percaktuar si Festen e Pavaresise se Shqiperise.Dhe ashtu eshte.Duhet te dish se ska te beje fare Kosova (te lutem zeus mos me qo ne burg) me Shqiperine.Duhet te mesohesh ti dhe gjithkush qe Kosova dhe Shqiperia jane dy njesi administrative dhe shteterore krejt te pavarura nga njera -tjetra.Keshtu qe ska lidhje Pavaresia e Shqiperise me Kosoven i dashur.Ne gabimisht i themi edhe Festa e Flamurit kur ne te vertete nuk eshte e tille.Dihet mire qe eshte festa e pavaresise se Shqiperise.Ky flamur nuk eshte perdore diten e 28 Nentorit 1912 i dashur por shume kohe perpara.Keshtu qe duhet ti dallojme keto gjera.Dhe jo te bertasim ashtu kot

Kosova nuk ka te beje asgje me Shqiperine??? Jo more.Burundi e Malejzia kan te bejne me Shqiperine.
    Kosova ka qene gjithmone pjese e Shqiperise dhe ashtu do te mbetet edhe ne te ardhmen.
    Se per momentin Kosova dhe Shqiperia perbejne dy njesi te ndryshme kete e dime te gjithe.Mirepo edhe nje gje e dime(se pakut shumica nga ne),se keto dy njesi shume shpejte do te shkrihen ne nje,ashtu siq e kerkon logjika

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    [QUOTE=Kaprosi;1919240]
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    28 nentori nuk ka lidhje vetem me Shqiperine por me kedo shqipta (qe ndjehet shqiptar). Kjo Shqiperi qe eshte tani eshte nje produkt dhe vendim i 30 marsit 1913. Me 28 nentorit u shpall pavaresia e te gjitha vilajeteve shqiptare te asaj kohe nga Turqia. Dhe aty ishte dhe Kosova e sotshme. Prandaj, ju lutem lexoni pak histori dhe mos degjoni perrallat e serbeve. Nga sa po shoh serbet nuk kane nevoje te luftojne, me pak percarje mund te fusin shqiptaret ne lufte me njeri tjetrin.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    no comment
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Zeusi I Malit Te Olimpit

Keshtu eshte i dashur Zeus kur i sheh gjerat nga maja e Olimpit.Na sheh neve te tjereve nga lart posht dhe nuk po na dallon mire.Apo me sakte me duket se te ka ra dielli ne koke dhe spo te le te llogjikosh me mendje te kthjellet.Shyqyr qe kaq force ke e sdo na denosh edhe neve si Prometeun pasi ne nuk mendojme si ti.
    Ke shkruar nje pergjigje shume te gjate por qe ne te vertete ske thene kurgje.Duket se nuk merr vesh nga struktura e nje diskutimi.Ma ke copetuar cope cope shkrimin tim sa dreqi se merr vesh . Duhet te dish i dashur se nuk kuptohet qellimi apo ideja e nje shkrimi duke marre fjali te veqanta dhe duke i komentuar ato sipas deshires tende.Shkrimet komentohen ashtu ne teresi pasi nuk mund te nxjerresh perfundime ndryshe.Shkon deri aty sa me ben nje nga admiruesit e Thaqit apo perfituas nga ai.Kur ne te vertete asgje sme lidh fare me te.Por ja qe duhej ta thoje edhe kete pasi skishe cka te thoje.Po te them se vetem nje perfitim kam pase nga pushteti .E ai perfitim ka qene mos pengimi i forte per tu shkolluar.Shkollim qe me beri sot te qendroj me kembe ne toke dhe te gjykoj me mendje te kthjellet.Qe edhe kur me bie dielli ne koke te mos e humbas dhe te flas kodra pas bregu.
    Ashtu si ti edhe une kam qene nje adhurues i flakte i Ibrahim Rugoves dhe politikes se tij.Jo se ai ishte kushedi se cfare.Por ai ishte dhe mbetet Presidenti i pare ne historine e Kosoves.Dhe duhet te dish i dashur se merita me e madhe e tij ishte ajo qe ai beri miq kudo ne bote.Beri mik me te fortin e botes.E te kesh miq do te thote te mos jesh kurre vetem.E ata miq e keshillonin per cdo gje i dashur.Nuk mendoj se gjithcka ka dale nga koka e tij.Nuk e di nese ti e din qe ajo cka na tregohet neve ne publik eshte maja e aisbergut te politikes.Politika e vertete luhet korridoreve i dashur apo siq i themi ne shqiptaret nen rrogoz.Edhe ky gjarperi ( preferoj ta quaj keshtu pavaresisht nese te pelqen apo ste pelqen ty)mos harro se ka miq.Jo te tij por ato qe ja la trashegim i pari President i Kosoves.E besoj se keto miq ja kan terhequr veshin per te bere disa levizje kohet e fundit dhe sigurisht edhe levizjen e fundit per festat zyrtare.Nuk besoj se i ka dhembe fort zemra te vizitoje varrin e te ndierit President por ne mos terheqja e veshit kerkon te ngreje reputacionin ne popull me keto levizje.Tjeter eshte se sa do te te pelqeje ty.
    Kur e copetove shkrimin tim fjali me fjali me beri pershtypje se pse nuk e kishe komentuar fjaline e fundit te shkrimit.Ka nje domethenie dhe jo me kot e kam vene aty.Por ty te ka pelqyer te komentosh ate qe ke dashur ti.Qe ne fund te fundit te kane shtremberuar gjykimin.
    Zeus .....as ti e askush tjeter te mos frikesohen te festoje me 28 nentor te cdo viti.As ti dhe askush te mos friket te vishet kuq e zi dhe te mbaje ne dore flamurin tone kombetar .Nuk ka bir nene te te ndaloje as ty e asken tjeter te festosh ashtu siq i ka hije nje shqiptari.E po dole ashtu siq del Albini valla ta them une se do te te ndalojne.Se nuk i ka hije shqiptarit ashtu..
    Eshte ne te miren tende dhe te te gjithe neve qe te ulemi nje here nga maja e Olimpit ne rreze te tij e te shohim me qarte se cka po behet rreth ketij mali.Po preferuam te rrime gjithmone ne maje sdo marrim kurre vesh se cbehet ne te vertete poshte nesh

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Daja-Gjoni dhe Edvin83 , keni ngatrru emrat me lart , keni citu shkrimin e Kaprosit ndersa emri esht i Beharit.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871

Kjo fotografi vlen sa 1000 fjale.

Nuk kemi pse te befasohemi. Pushtimi i Perandorise se Bashkimit Evropian do te krijoje njeriun e ri evropian - njeriun pa identitet.

Dhe, normal qe per eksperimente te tilla e ka gjetur popullin me te pershtatshem te mundshem - shqiptaret.

Ishalla vec nuk ja nise me na dhone naj kompenzim prej 100 eurosh se edhe emrat e prinderve kemi m'i harru, e le me flamurin, plisin dhe tirqit, qe edhe ashtu jane bo demode.

Lexoni shkrimet e disave sa me pasion flasin dhe arsyetojne mohimin e elementeve te identitetit te tyre. Ku mund te gjesh njerez me te pershtatshem per eksperimente se keta? Askund!

Hajde gezuar ju qofte shqiptari i ri - shqiptari evropian, me memorje te fshire. (ne krye me Taqin)

Faqja 10 prej 34 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Debati i Knusve (gjelave)
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 05:15
  3. Forcat ushtarake serbe mobilizohen përgjatë vijës administrative me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 15:11
  4. Tifozët e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •