Luftetar?
P.S
A. KAstarof, kur thua, qe po e kerkon fjalen me vite, une te pyes, a e ke gjetur ti domethenjen e fjales, ne fjale, apo je duke e kerkuar ende ?
Luftetar?
P.S
A. KAstarof, kur thua, qe po e kerkon fjalen me vite, une te pyes, a e ke gjetur ti domethenjen e fjales, ne fjale, apo je duke e kerkuar ende ?
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
[QUOTE=Dorontina;1924198]fjala esht KASTAROF, jo Katastrof apo Katastrofë[B]
Pra katastrof asht nji ngjarje brutale qoft njerzore apo Natyrore.per qellim vdejke te njerzve me shallê te madhe....numer te madh ....me resulltat katastrofik !
---------------------
tronditje, boulversement nuk kan lidhje me psikollogjin ?tronditje e nji njeriu qka dot thot ?
k arakter
a ritmetik
t rondites
a rtizanal
s ociologjik
t rashanik
r rugor
o racle i
f undit...![]()
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
KASTAROF TI je garant ai ne atr forumit e suedis ashtu diqka mu duk LAMTUMIRE dhe ishe nje tem fjal keshtu diqka the e kishe shkruar ket fjal KASTAROF
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Kastarof = Unë
![]()
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Kastarof=Ti
Ndryshuar për herë të fundit nga Pajtim123 : 28-05-2008 më 10:59
Krijoni Kontakt