Postuar më parë nga Anetar_kastarof Pajtoheni te uli cmimin po t'ju jap me teper hollesira?? Duhet te jen me teper sesa 4 anetar/pjesemarres ne kte tem qe idea ime ta aprovohet. Pres pergjigje nga ju.....
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
Postuar më parë nga Anetar_kastarof Pajtoheni te uli cmimin po t'ju jap me teper hollesira?? une per vete dakort jam.
,,,,,,,,,,,,(((("""")))) ~<@@@(((EnRY)))@@@>~ """"""""'''((((,,,,,))))
Postuar më parë nga EnRy une per vete dakort jam. dikush tjeter perpos ktij???
dt.th 2 jena deri tashti edhe 2 na duhen
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Postuar më parë nga ABSOLUTE dt.th 2 jena deri tashti edhe 2 na duhen mir ateher, duhen dhe dy veta
nder 5.000 jo
Postuar më parë nga Coca-Cola nder 5.000 jo ahahahah....eh po s'dihet Refuzon???
Postuar më parë nga Anetar_kastarof ahahahah....eh po s'dihet Refuzon??? Nese Coca refuzon dhe po kshu e bejn 3 anetar tjer, ateher nuk aprovohet
Postuar më parë nga Anetar_kastarof dikush tjeter perpos ktij??? ok vella.. edhe une pajtohem edhe pse per mua nuk luan rol te madh cmimi sesa kureshtja qe ta gjej fjalen adekuate qe kerkon ti.. prandaj nxito i qik se dua te flej gjume
MOS KLIKO !!
Postuar më parë nga RaPSouL Tema qëndron e hapur, për një kohë të pacaktuar me dëshirën e vet hapësit të temës dhe shumicës së anëtarëve. Suksese gjatë kërkimit të fjalës. Po ti, je pro apo kunder?? 3 me 1, na duhet edhe nje....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt