i/e pavetedijshem/me
i/e pavetedijshem/me
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
i/e pazemer
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
I nderuar, temen mund ta mbyllesh gjithsesi, ndonese nuk e shoh te arsyeshme qellimin tend ne kte pik, ndersa domethenia e fjales sime do ngelet pazgjidhur per te vetmin shkas - parat duhet t'i marr dikush.
PS. Te nderuar bashkeatdhetar!
Fjala, (serish theksoj po ashtu si kam theksuar disa her me par), te cilen un kerkoj ekziston sikurse vet ju, ama ju po perdorni fjal shum te veshtira apo me mir te them shum te medha krahasuar me at timen qe esht tejet e thjesht dhe keni perdorur vet ju disa her po ne kte forum.
Me vjen keq nese tema do mbyllet, por un nuk mendoj se nje gje e till duhet te varet nga vet Admin. ose Mode., ngaqe esht vec nje loj, nje loj me shum kuptim, ku duhet lodhur trurin i cik me teper sesa vetem kur te jepni nje mendim lidhje me nje tem.
Nderkaq, ne rast se disa nga ju ktu, nga frymezime te ndryshme ne fund te dorezoheni, s'duhet ta merrni persiper sikur domethenia e fjales sime ndodhet vetem ne trurin tim e assesi ne realitet.
Un do doja qe ju ta zgjidhnit, meqe mu kte un synoj qe 3 vite te tera, por jo t'jua shfaq vetiu. Ne disa forume esht fshir tema ime e ne disa jo, duke u bazuar ne kte (sic ben dhe vet i nderuari RaPsouL) gjoja se tema esht vetem nje trillim nga un.
Ju uroj nje nat te mir dhe shum te qet....me shpres se tema s'do mbyllet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anetar_kastarof : 21-06-2008 më 18:58 Arsyeja: korrigjim
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
i pari ......
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
paatdhe..........
i/e parreshtur
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
PANDASHEM
Hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
i/e pafytyr
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Krijoni Kontakt