Close
Faqja 65 prej 91 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 641 deri 650 prej 906
    Thelbi: psikologji
    1. gjithnjë i/e dyshimtë
    2. i/e paduruesh-ëm/me
    3. hutaq/e
    4. vetjak/e
    5. i/e ashpër
    6. dhembje/hidhërim/pikëllim
    7. kokëfortë
    8. në qendër të vëmendjes së gjithsekujt (tërheqës - në disfavor të tijin/sajin)
    9. mendjemadh/e
    10. gjakpirës
    11. tiran
    12. qahet nga inteligjenca e tepruar që posedon
    13. urren vetveten më shumë sesa që e urrejnë tjerët atë.
    14. i/e pashoqëruesh-ëm/me
    15. anarkist

16 +...Nese un ne pikturen time verej se e kam len nje vend bosh, pa i dhen ngjyr, un s'mund te permbahem dot pa e rregulluar, mbase un jam i till,
    njeri "kastarof".

(ne ket rast, Piktura, esht nje Metaforë....?!)

17+Jeta për të është lojë. Mendon sikur kurrë s’do të vdes. Ndërkaq, sipas njerëzve të tillë, edhe po të vdisnin, këta mendojnë se prapë do zgjoheshin, sikurse nga gjumi.

18+ Nuk ndjen dashuri per askend - as per femijet e vet, po te ket!!

19+Nganjeher si te ishte superior i fut dhe duart ne zjarr i bindur sikur s'do i digjeshin fare.

20 .++ PA=

PATRIARKAL

ps.
    me duket, qe te gjith celesat/indikacionet pershtaten.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    PARANDODH...!

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

e nderuar hajla, pse lodhesh, me ndajfolje etj, logjika te jep, se esht mbiemer,
    fjala e kerkuar....

p.s
    atje ku je , sigurisht ne skandinavi, efff kam qen nje kohe, nuk u bejke mremje kurre, veres dhe gjelat kishin probleme kur te kendonin

gjitha te mirat,
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    .....para se te shkoj ne gjum, do pershendes te vetmin qe akoma eshte online, te nderuarin ABSOLUTE....duke i uruar nje dite te mbar, si dhe fat ne aktivitetin mbi temen ketu... qdo te mire

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    e nderuar hajla, pse lodhesh, me ndajfolje etj, logjika te jep, se esht mbiemer,
    fjala e kerkuar....

p.s
    atje ku je , sigurisht ne skandinavi, efff kam qen nje kohe, nuk u bejke mremje kurre, veres dhe gjelat kishin probleme kur te kendonin

gjitha te mirat,
    Tefalemnderit gjithashtu,p.s.sa kam qeshur me za i nderuar, per faktin sa mbarova shkrimin qe te shkrova, e shofe se dhe ju me keni shkruar,hahahah

...dhe njiher t'pershendes duke te uruar nje dite te mbar,dhe me fat, pikerishte per punen e palodhur ketu mbi temen shum interesante'a? po si do qe te jete,duhet pajtohemi me fatin,megjithate vrapin s'do e ndalim deri sa t'na ndal i nderuari A.kastarof,hahahahah

...Prandaj me lejoni qe t'ju falinderoja dhe per keshillat,me se jen te nevojshme per qdo njerin,e pse jo mos ti marrim,ni ndere ato qe vljen,patjeter...Jufalemnderit

dhe mirmbeteshit

sinqerisht
    hajla

.....para se te shkoj ne gjum, do pershendes te vetmin qe akoma eshte online, te nderuarin ABSOLUTE....duke i uruar nje dite te mbar, si dhe fat ne aktivitetin mbi temen ketu... qdo te mire
    po bre mbeta tuj i lexu , se cka esht then, hahahah, se vishin postimet si fishekt...hahaahh
    drame, interesante u zhvillua .........

gjithsesi pershendetje dhe dite te bukur kalofshi, hajla dhe te gjithe...

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    hello everybodyyyyy......pershendetje per te gjitheeeeee.....ncuk paskeni mbetur ne gjum,lol, kastarofi,ABSOLUTE..eshte koha te zgjoheni.....ngrituni

....tani po filloj dhe me nje fjale te re mbi temen ketu,hajr kjoft ishalla,hahaha

P.s.nese ka t'bej me Mbiemer? madje le te jet,

PACOLLI

hajla,
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 21-06-2008 më 09:40

z, hajla miremengjesi, ups miredita...
    kur done te na zgjosh nga gjumi fishkellona ma shume, se s'te kemi ndire

hahahaha PACOLLI, jo mer mbiemer njerzish, po mbiemer ne kuptimin gjuhesor, qe pershkruan njeriun...po e din, po edhe ti po ben hajgare-tallje ngapak

tani dhe pershendetje tjera: te nderuarit A. kastarof dhe pjesemarrisit ne loje...

ps. po besoj, qe eshte PATRIARK-Al , shume dhe nese eshte me vjen inat se shume her e kam pas ne mendje dhe nuk e kam shkruar!

S'di cka me pengojke ne castin kur dojsha ta shkruaj dhe keshtu , e analizova dhenjehere fjalen KASTË- TAROF, qe te dyja jane REND shoqeror, ,grup njerezisht, dhe ne krye te saj natyrisht eshte PATRIARKU... gje qe sipas te gjith celesav dhe shume elementeve qe i ka dhen I nd, A K,ka pasur gjithnje te drejt...gje qe asneher nuk kam dyshuar!.
    pra te gjitha keto karakteristika e perkufizojen-pershkruajne...

sinqerisht,
    \ABSO....

Zoti është Dashuri! Maska e NoName
    Anëtarësuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarë
    Postime
    2,192
    patric (patriark)

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Anetar i pakrahasueshem.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Faqja 65 prej 91 FillimFillim ... 1555636465666775 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •