pagjind![]()
pagjind![]()
i/e PAVETEDIJSHEM/ME
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Anetar Kastarof, kam nje ide. Nuk e di sa dakord do jene anetaret e tjere, por mendoj qe leket qe ju kishit vene ne dispozicion t'ia jepni asaj anetares qe eshte duke pritur femijen e qe ndodhet ne veshtiresi financiare. Per vete nuk i dua lol, por mendoj se eshte nje zgjidhje per dike qe eshte ne nevoje.. Si thoni?
ncncncn e shen mor z.Kastarof qe na len pa gjum keshtu,se ke pakez meshire,lal, hahahaha
p.s.jemi be per t'na hudhur ne oqean,nga pagjumsia,lol,
ndaj po e le dhe qet fjale t'pakten,
PAGJUMSIA...
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Per c'antare ke fjalen, se s'kuptova.....megjithat, kto para kam ndar mu per kte fjal, fituesit....jo cdo kush mund ta zbuloj leht, ndonese dikur po dyshoja se do t'ia dal ndonjeri shum shpejt....
sidoqoft,....lidhje me gjera te tilla me kontakto vetem privat, pastaj te shohim....
Nderkaq, pa e par njeriun me syt e mi se ne c'gjendje esht, un nuk do ja jepja dot askujt nje cent, meqe ne boten virtuale ka shum te atill qe shtiren sikur sikur....
Po perseris, kto para i kam ndar mu per kte fjal....lodheni i cik trurin dhe fitoni.... ne kte rast ne pyetje esht se sa te shkathet jeni ju si dhe sa shum angazhoheni ta zbuloni, me c'rast do shperbleheni....
Diten e mir
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
PATRIARKAL/E
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
....... pashem
Krijoni Kontakt