Un vetem po pres dhe po shikoj se kush eshte ai njeri me fat qe do i mar 7000 copa
Ju uroj fat
Un vetem po pres dhe po shikoj se kush eshte ai njeri me fat qe do i mar 7000 copa
Ju uroj fat
Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli
pse lodheni mer, e kam gjet une me kohe, loqe. Nga e gjeta do thoni? Vetem se e ka vene ke emri ai tipi qe ka hap temen, ene ai osht loqe lol![]()
Ne fillim mendova qe flitej per katastrof, por per fjalen Kastarof as qe kisha ndegjuar ndoherê.
duke mendu qe shum fjele po mirren nga fjalori franqez mendova keshtu.
kastré thojn tredhje (steril)
Kastarof pra mendoj qe asht Steril.
ne spitale disa persona nga sjelljet e tyre i bejn steril per X arsye per mos tu prish rendi i disa qytetarve te "dukshem".....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Jo, e nderur, e ter kjo s'esht fodullek. E as un personalisht s'jam nje djal fodull, qe mbahem sikur jam me i shkathet sesa ju.
Perkundrazi, jam shum modest, sic esht edhe dhe vet fjala "kastarof" - e thjesht dhe shum e leht.![]()
Celesi i fundit: Nese un ne pikturen time verej se e kam len nje vend bosh, pa i dhen ngjyr, un s'mund te permbahem dot pa e rregulluar, mbase un jam i till, njeri "kastarof".
Cmimi shperblyes ulet ne 5.000. €
Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.
i/e Parehatuar ?
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Duhet te jetê fjala:
Modest
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pleher
![]()
huhhhh
PUNËTOR / E
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Krijoni Kontakt